- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.641
Sal adamı aşkoÖlüyorum anlasanızaadamı bi bırakamadım kapıda aşkom geleyim mi diyorum garibim bırakma beni der gibi bakıyor ama yok tamam hallederim dedi ahaahha kahkaha attım ay çok sinir bozucu resmen yapsın diye bekliyorum
Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @mucizeOldu @fnd_50 @iyilikperisi92 @Annabelle1
Hoşbuldum bebeğim
Yazık kız servisten başka çaresi de yok adamın, iş yerinde terso birşeyler olmasın sonraAşko tacize gerek yok tek foto ile evde ne beklediğini anlıyor eve utanmasa jetle gelir bak dene
Güzel şeyler olur inşallah kuzumMerhaba kuzumben kürtaj sonrası henüz denemelere başlamadım kasımda son reglimi bekliyorum sonrasında bakalım bizleri neler bekliyor olucak.. bat 07.11.2022
Hahah kuzum yaa en iyi ben anlarım seni biliyosun dimi?Ölüyorum anlasanızaadamı bi bırakamadım kapıda aşkom geleyim mi diyorum garibim bırakma beni der gibi bakıyor ama yok tamam hallederim dedi ahaahha kahkaha attım ay çok sinir bozucu resmen yapsın diye bekliyorum
Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @mucizeOldu @fnd_50 @iyilikperisi92 @Annabelle1
Ayy kıyamam yaa öyle bi durum varken tabii ki aklına gelmez insanın.. ahh bi bırakabilsek şu pis şeyiAy ona çok benzer bir şey bana da olmuştu
Hamileyken doğumdan çıkar çıkmaz sigara yakcam dedim her gün
Doğuma girdim o gece beni yoğun bakıma aldılar sabaha kadar suni sancı verdiler
Doğurduktan sonra suni sanci alan ilk insan olabilirim
Ertesi gün servise çıktım bebeklerim küvezdeydi
O kargaşada aklıma bile gelmedi valla sigara içmek
Boya göre cok iyiyim asko. Yok babam sanacak kdar yasli durmuyo bizimkiEneee enişte deliriyordurbana 30umda teyze demeye başladılar kız çıkarma yüzüğünü annem baban sanıp da seni kocandan isterler falan aile faciası yaşanmasın hahaha
Ben 58 kilo olsam kaybolurum
Bazı aylar bende de öyle oluyor. İnsan sevinse mi üzülse mi bilemiyorSagol kuzummmm insallahbide regl cok az gelmeye basladi bugun 2. Gun normalde ped yetistiremezdim ama o kadar az geliyoki anlatamam aliskin degil bu bunye az regl ye yatak yorgan batmasi lazim
Ay cok komik kuzu yaaYaaaşko bana da iki üç kez ev sahibimiz baban yok mu evde demişti hahhahahhah bende yok demiştim
Bizim gençlik hakkımızı da size vermiş aşko ödeştikBoya göre cok iyiyim asko. Yok babam sanacak kdar yasli durmuyo bizimkisimdi anladilar ana oldugumu 3 sene önce daha genctim çöktüm napalim asko Allah boy hakkimizi size vermiş sizin kemik agirligi o kadar yapar
Neyi varmış aşko hayırdırSal adamı aşkoişini görsün tahlil vericek sonucta inşallah güzel cıkar sonuclar aşkım benimki de evde hastaymış
Tatildesin asko senBazı aylar bende de öyle oluyor. İnsan sevinse mi üzülse mi bilemiyorgerçi ben hiç deli gibi olmadım ama normal seyrin dışına çıkınca insan etkileniyor. Bak şimdi ben çalışma yapmıyorum ya ne kadar rahatım anlatamam manyağız biz manyak.
OlmazzzYazık kız servisten başka çaresi de yok adamın, iş yerinde terso birşeyler olmasın sonra
Anlstik asko helallestikBizim gençlik hakkımızı da size vermiş aşko ödeştik
Ay aşko ben bu testin doğru çıkacağına emin değilim ahahahaHahah kuzum yaa en iyi ben anlarım seni biliyosun dimi?Kurbanlık koyun gibi gitmeleri rahat ol aşkısı o korkuyu saldın yüreğine sıkıntı yok
Yaa cok iyiAy cok komik kuzu yaaKuzu benim eş benden 8 yas büyük ama hic oyle bisey olmadi yani biraz da kapali oldugum icin sanirim eş oldugumu anlıyorlardir ama tek gören yada oglum büyük oldugu icin gorenler bide erken evlilik yaptigim icin bekar saniyolardi. Esimin yaninda gorduklerinde sorun yok. Ama kv deme sormuslardi düğünde onu hatırlıyorum benimle ayni yasta gorumcem var oda evlendi. Sanirim cok yakin tanımayanlar evin kızı saniyolardi
Kuzum aklında olsun sperm testi nde bazen sonuçlar stresten dolayı etkilenebiliyorlarAy aşko ben bu testin doğru çıkacağına emin değilim ahahahaadam bu az çıktı ya stresten ya bu ne saçma iş dedi
Aman aşkım cıksında öğleden sonra cıksın güzel haberler alalım inşallah aşkımNeyi varmış aşko hayırdır
Aynen aşko verdi bende kanı verdim kan 1.5 saate eşiminki 2.5 saate çıkarmış öğleden sonraya kaldık yani
Bu işi evde stressiz bir sekilde yapamıyorlar mı yaa evde yapıp hastaneye götürselerAy aşko ben bu testin doğru çıkacağına emin değilim ahahahaadam bu az çıktı ya stresten ya bu ne saçma iş dedi
Yok canım sanmıyorum belki bana göre sen bile minyon olabilirsin, ben eşimin t shirtini giysem herşey meydanda olurAy herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?