Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sal adamı aşko işini görsün tahlil vericek sonucta inşallah güzel cıkar sonuclar aşkım benimki de evde hastaymış

Hahah kuzum yaa en iyi ben anlarım seni biliyosun dimi? Kurbanlık koyun gibi gitmeleri rahat ol aşkısı o korkuyu saldın yüreğine sıkıntı yok

Ayy kıyamam yaa öyle bi durum varken tabii ki aklına gelmez insanın.. ahh bi bırakabilsek şu pis şeyi

Eneee enişte deliriyordur bana 30umda teyze demeye başladılar kız çıkarma yüzüğünü annem baban sanıp da seni kocandan isterler falan aile faciası yaşanmasın hahaha

Ben 58 kilo olsam kaybolurum
Boya göre cok iyiyim asko. Yok babam sanacak kdar yasli durmuyo bizimki simdi anladilar ana oldugumu 3 sene önce daha genctim çöktüm napalim asko Allah boy hakkimizi size vermiş sizin kemik agirligi o kadar yapar

Sagol kuzummmm insallah bide regl cok az gelmeye basladi bugun 2. Gun normalde ped yetistiremezdim ama o kadar az geliyoki anlatamam aliskin degil bu bunye az regl ye yatak yorgan batmasi lazim
Bazı aylar bende de öyle oluyor. İnsan sevinse mi üzülse mi bilemiyor gerçi ben hiç deli gibi olmadım ama normal seyrin dışına çıkınca insan etkileniyor. Bak şimdi ben çalışma yapmıyorum ya ne kadar rahatım anlatamam manyağız biz manyak.

Yaa aşko bana da iki üç kez ev sahibimiz baban yok mu evde demişti hahhahahhah bende yok demiştim
Ay cok komik kuzu yaa Kuzu benim eş benden 8 yas büyük ama hic oyle bisey olmadi yani biraz da kapali oldugum icin sanirim eş oldugumu anlıyorlardir ama tek gören yada oglum büyük oldugu icin gorenler bide erken evlilik yaptigim icin bekar saniyolardi. Esimin yaninda gorduklerinde sorun yok. Ama kv deme sormuslardi düğünde onu hatırlıyorum benimle ayni yasta gorumcem var oda evlendi. Sanirim cok yakin tanımayanlar evin kızı saniyolardi

Boya göre cok iyiyim asko. Yok babam sanacak kdar yasli durmuyo bizimki simdi anladilar ana oldugumu 3 sene önce daha genctim çöktüm napalim asko Allah boy hakkimizi size vermiş sizin kemik agirligi o kadar yapar
Bizim gençlik hakkımızı da size vermiş aşko ödeştik

Sal adamı aşko işini görsün tahlil vericek sonucta inşallah güzel cıkar sonuclar aşkım benimki de evde hastaymış
Neyi varmış aşko hayırdır
Aynen aşko verdi bende kanı verdim kan 1.5 saate eşiminki 2.5 saate çıkarmış öğleden sonraya kaldık yani

Tatildesin asko sen ne kaa rahat. Dun agri kesici ictim omu kesti dedim ama onun oncesidr deli gibi gelmiyodu normalde ben bu sabah camasir suyuyla yatak siliyo olurdum nevresim yorgan atmistim makinaya ben cok oluyorum bide uzun sürüyor

Hahah kuzum yaa en iyi ben anlarım seni biliyosun dimi? Kurbanlık koyun gibi gitmeleri rahat ol aşkısı o korkuyu saldın yüreğine sıkıntı yok
Ay aşko ben bu testin doğru çıkacağına emin değilim ahahaha adam bu az çıktı ya stresten ya bu ne saçma iş dedi

Yaa cok iyi Bizimde aramızda 7 yaş var aşko bizde de yanyanayken sorun yok aşko cok nadir sorarlar oda yabancılarsa ama sahibimiz yaşlı amcaydı zaten iki kez kapıya gelip bişey söyleyecekti eşime oda çalışıyo yok gündüz gelip sormuştu bende bozuntuya vermemiştim bundan önceki evimize yeni taşındığımızda kızımı parka götürmüştüm küçücük 8-9 yaşındaki cocuklar laf atmıştı alırım sizi ayağımın altına diyince yaşım büyük oda benim kızım diyince aaa nasıl ya diye kaçımışlardı ama simdi artık azda olsa anlaşılıyo

Neyi varmış aşko hayırdır
Aynen aşko verdi bende kanı verdim kan 1.5 saate eşiminki 2.5 saate çıkarmış öğleden sonraya kaldık yani
Aman aşkım cıksında öğleden sonra cıksın güzel haberler alalım inşallah aşkım dünde erken geldi aşko başı ağrıyor burnu tıkalı halsiz sonucu göstermeye gidelim dedim tatil bugün doktor yoktur dedi sinirlendim yatıyo simdi

Ay herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
Yok canım sanmıyorum belki bana göre sen bile minyon olabilirsin, ben eşimin t shirtini giysem herşey meydanda olur

ben gösterişliyim kemiğim filan iri en iri benimdir ahhahah ama gayet memnunum tipiminden eccuk kilo vermem lazım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…