Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suşiii arkedeşimm seni bu konuda da yalniz bırakmammmm
Boy 1.70 69-70kilom vee 40 ayak numaraeşimle ayaklarımız boyumuz aynı

Valla bilmesek işimiz daha kolaydı aşko öylede aşırı yüksek değilmiş kuzum ilaç zaten düşürür kaç mg mış ilacın aşko

Sen ne zamandır denıylrusn ki yeni dedi sana ben de senı eski zannedıyodum kız valla yeni iseniz sal gitsin cidden akışına bırak

Kuzum gözün aydın çok şükür herşey yolunda 1 ay çok büyük bir kayıp değil yeterki herşey eksiksiz ilerlesin. Tsh düşünce hamile kalman çok mantıklı olur. Çünkü hamilelikte çok zor düşüyor Hormon testlerine gerek yok demiş doktorun ama bence yaptırsan iyi olur. Ben çok pişmanım bir yıl beklediğim için. 1 yıl içinde gebelik oluşmasına rağmen diyorum bunu. Çünkü bizim tren kaçtı gibi duruyor başkalarına olmasın diye herkese bunu söyliycem artıkTabiki doktora güvenmek çok önemli ama yine de sana tavsiyem bir kadın doğumda muayene olman. Ve 1 yıldır hamile kalamadım de gerekirse azıcık yalandan kim ölmüşMuhtemelen hiç bir sorunun yok ama kafan çok rahat olur önünü daha net görürsün kuzum. Ben pek tıbbi konularda tavsiye vermem ama bu konuda hepinize burnumu sokcam artık

Burdan tek anladığım prolaktın sınırda aman o hep inip çıkıyor zaten
Yok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dedi Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl M mucizeOldu annabelica

Şükürler Olsun canım ben değerlerden anlamıyorum ama dilerim her şey çok çok güzeldir

Çok güzel canım sadece 1 yıl deneyin derken hiç müdahale etmeyecek mi sen o arada gitmeyecek misin kontrole falan

Hahahah ayy one neymiş canım karısı kocasiyla cilveleşmiyecekte kimle cilveleşecek..

Devammkeeeee
Demii kıızz kocama cilveleşmicem kime cilveleşcemm devamkeee aşkom aldım gazı gidiyorum
Hahahah Senide eklicem canım listeme
Bende ekledm aşko liste işi kolaymış
Kız anaaa ay bidaha aynı evdde yüz yüze gelmek istemez insan

Ohh gelsin yumurtalar, sonra da civcivler

Aşko su içsem yarıyo değil ben tatlıya düşkünüm aramıza mesafe koyabilsek çok güzel olcak ama koyamıyoruz kız telegram neymiş öğret bi bana özelden mözelden biyerden
Kız öyle küçükmü olur aklı erdiği an küçüklük kalmaz yok yok belli etme anlarsa dha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…