- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.721
Suşiii arkedeşimm seni bu konuda da yalniz bırakmammmmKız herks minik çıktı ya kaldım deve gibibende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınızbende veremiyorm aşko birlikte dellenelim
Valla bilmesek işimiz daha kolaydı aşkoCanın sağolsun aşko patakla
Evet kuzucum aslında korunacak kadar yüksek değil zaten bu değerle bu zamana kadar korunmuyorduk sanki ne oldu kiBence de boşa zaman kaybı aşkım ama eşime anlatamazsın ki ayyyy inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalalım burası anneler topiği olsunnnn ahahahahh demi demiiii biz burda kendi değerlerimizi yorumluyoruz izin verseler ilaç bile yazarız kız ahahahha
ahahahha aynen biz bilmişleriz deseydimaman keşke bilmeseydik aşko be oyyy teşekkür ederim bebeğim hepimiz iyi olalım inşallah bebişlerde hemen gelsinler evet aşkım bir ay daha korunun dedi ilaçtan dolayı galiba ya riskli olur dedi bu değerle 2.5 u görelim öyle korunmayı bırakın daha sağlıklı olur dedi
Bebeğim çok güzel çıkmış sonuçlar çok sevindim. Tsh küçük bir müdahale istiyor sadece o da en basiti zaten gözün aydınAşkolar sonucum çıkmış nasıl anlarsınız siz ben pek anlamıyorum kahvaltı yapıyoruz sonra geçicem hastaneyeMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl @Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 @fnd_50 annabelica @My_Moonlight06 ve diğer canlar
Burdan tek anladığım prolaktın sınırda aman o hep inip çıkıyor zatenAşkolar sonucum çıkmış nasıl anlarsınız siz ben pek anlamıyorum kahvaltı yapıyoruz sonra geçicem hastaneyeMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl @Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 @fnd_50 annabelica @My_Moonlight06 ve diğer canlar
İns hep koldan vurduk , sımdı doktora gidşyorum bakalım ne dicek kontrol yapıyor yumurtaHadi hayırlısı olsun kuzumm, inşallah bebeğinle kavuşma vesile olsun
Sen ne zamandır denıylrusn ki yeni dedi sana ben de senı eski zannedıyodum kızCanlarım bende çıktım doktordandoktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz İlacımı aldım hatta hemen başladım bile ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi bir ay daha gitti yani bizden neyse sağlık olsun onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu @My_Moonlight06 ve diğer canlarım
Kuzum gözün aydın çok şükür herşey yolundaCanlarım bende çıktım doktordandoktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz İlacımı aldım hatta hemen başladım bile ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi bir ay daha gitti yani bizden neyse sağlık olsun onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu @My_Moonlight06 ve diğer canlarım
Yok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dediBurdan tek anladığım prolaktın sınırda aman o hep inip çıkıyor zaten
Hadi hayırlı haberlerle gel canımİns hep koldan vurduk , sımdı doktora gidşyorum bakalım ne dicek kontrol yapıyor yumurta
Şükürler Olsun canımAyyy Allah razı olsun canım
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür
M MavimireslMucizemmm16 Demgey3 @Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow @Veziir annabelica @My_Moonlight06 @fnd_50
Ayyyy maşallah çok güzel çok güzelYok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dediMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl M mucizeOldu annabelica
Çok güzel canımCanlarım bende çıktım doktordandoktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz İlacımı aldım hatta hemen başladım bile ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi bir ay daha gitti yani bizden neyse sağlık olsun onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu @My_Moonlight06 ve diğer canlarım
Demii kıızz kocama cilveleşmicem kime cilveleşcemm devamkeee aşkom aldım gazı gidiyorumHahahah ayy one neymiş canım karısı kocasiyla cilveleşmiyecekte kimle cilveleşecek..
Devammkeeeee
Bende ekledm aşko liste işi kolaymışHahahahSenide eklicem canım listeme
Kız anaaaAyyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük..
Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..
Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah
Annem şok tabi
Ohh gelsin yumurtalar, sonra da civcivlerYok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dediMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl M mucizeOldu annabelica
Ahahahah aşkım ben size bu konuda bir taktik vereyim o zamanmesela normal konuşmalar whatsapp üzerinden yapılıyorsa biz özel konuşmaları ve resimleri telegramdan yaparız çoğu kişide ordan görmez bu şekilde çözüme ulaştırmıştık aşko sizde yapabilirsiniz bu durumlara karşı
Aşko su içsem yarıyo değil ben tatlıya düşkünüm aramıza mesafe koyabilsek çok güzel olcakAy valla bilmiyorum aşko tam nereli olduklarınıvalla ya özlemişiz böyle güzel muhabbetleri iyi geldi valla enerji depoladım
Ahahah su içsem bile yarıyor diyenlerden misin aşkoamannnn çokta takma aşko takınca daha çok alınıyor kilo yiyip yiyip kilo almamak isterdim ahahahah az önce üstü kapalı öyle diyip tehdit etti aşko beni bizim kız _Umutlu_Pozitif_
Kız öyle küçükmü olur aklı erdiği an küçüklük kalmazHemde ne fena ya çok sinir oluyorum küçük sanıyorlar ama gayette büyük herşeye aklı eriyorEşimin elinden zor kurtardık eşim çok sinir olur öyle şeye mesela yazın bize gelmek ister eşim asla izin vermez ben gündüz işte oluyorum senin ne işin var burda hayır der annemle gelceksen gel der ergen bide aşko eşimin kulaklarından ateş çıktı ama söylemek zorundaydım o an çok kötü hissetmiştim kayınvalidem o daha çocuk telefonunu karıştırmış ne var onda diyince eşim daha da çok kızdı ne çocuğu yapsa çocuğu olur ne saçmalıyorsun sen az mantıklı düşün dedi bana hadi gidiyoruz dedi çıktık eve geldik o gün bu gündür çocuğu görünce utanıyorum ama belli etmiyorum saygısını yitirmesin diye benden de korkuyor he bazen aklıma geliyor tövbe çekiyorum
YaaaAyyyy maşallah çok güzel çok güzel
Ayyy gelsin gelsinOhh gelsin yumurtalar, sonra da civcivler
Ayy cok heyecanlııığğğYok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Yemin ederim bende çok heyecanlandım kız aşko çok şükür keyfim modum daha bi yükseldiAyy cok heyecanlııığğğ
Ayyy cok amin bebeğimYemin ederim bende çok heyecanlandım kız aşko çok şükür keyfim modum daha bi yükseldiRabbim hayırlısıyla bu ay bize sağlıklıcakla bebişler nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?