Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy cok amin bebeğim hep böyle iyi ol aşkım
Hepimiz iyi olalım aşko ne yalan söyleyeyim sonuçlarda bir aksilik olabilir diye düşünüyordum ama ben özellikle eşimin sonuçlarını mfk ya bağlıyorum çünkü iki kere koronadan sonra toparlamasına kolaylık sağladı bence

Niye bir ay kourunun dediki acaba sorsaydın keşke canım doktora neden diye ?

Kuzum herşeyin iyi olmasına çok sevdindim MashaAllah güzel haber inshallah Kasım ayı gebelerinden olacaksın

Sen ne zamandır denıylrusn ki yeni dedi sana ben de senı eski zannedıyodum kız valla yeni iseniz sal gitsin cidden akışına bırak
Aşko marttan beri deniyoruz ama bana yenisin dedi valla
aşkım evet büyük bir kayıp değil ama bu ayda zaten boş geçti tekrar bir ay daha fazla geldi aşko ben zaten dinlemiycem doktoru tiroid ilacını biraz kullanınca diğer adet dönemimde giderim büyük ihtimal bekleyemem yalan söyliycem zaten 1 yıl oldu diycem ay inşallah hiç birimizin çözümü olmayan sorunları yoktur kuzum Siz ne yaptınız doktordan çıktınız mı aşkım

Ay hadi inşallah kuzum doktor kontrolünde inşallah bu ay güzel haberler alırız bebeğim Bu süreçte de mutlaka çok güzel beslen avokado felan ye

Aşko boşver öyle olsun hamilelerden duydum şey hep bi önceki ay az ve kısa süren adet görmeleri oldu iyiye yor
Evet hem bu hemde adet günleri geç veya erken gelenler bir sonraki bir veya iki aya gebe kalıyor bu konu hakkında hatta forumda anket vardı %90 gebe çıktı sonradan

Ay tatlıya da dayanamaz kimse aşkım dün _Umutlu_Pozitif_ aşkoya anlattım mesajı bulayım seni etiketleyim

Niye bir ay kourunun dediki acaba sorsaydın keşke canım doktora neden diye ?
Aşkım değeri 2.5 ve altı görelim ondan sonra daha sağlıklı gebelik düşünelim dedi 1 aydan birşey olmaz dedi Aşkım benim annemin hiç çalışmıyor 200mg kullanıyor sürekli olarak doktor onu duyunca düşürelim sabitleyelim o şekilde ilerleyelim dedi herhalde

Bak aşılamadan önce eşimin değeri bunlar, sizin ne kadar iyi olduğunu anla _Umutlu_Pozitif_ normal değerlerinde ileri hareket sadece %20. Sürekli keçiboynuzu, sebze, muz, bal karışımı vs tüketiyor ama düzelme oldu mu bilmiyoruz. Bizim durum tam allahlık ileri hareket çok önemli ve sizde o çok iyi. Bi de yumurta geliştirici de kullanacaksın e daha nolsun? O bebiş gelecek

Eklentiler

• IMG_20220423_214502.webp
    22 KB · Görüntüleme: 32
Aşko al bak detaylı anlattım R raainbow

Vay canına neler okuyorum

Ay hadi inşallah kuzum doktor kontrolünde inşallah bu ay güzel haberler alırız bebeğim Bu süreçte de mutlaka çok güzel beslen avokado felan ye
Evet aşko yicem zaten yiyorum her gün inşallah kuzum güzel haberler getireceğim inanıyorum evren duuuy beni

Anladimmm risk almak istemedi sanırım belki kimyasal gebelik olmasın üzülme filan diye de öyle demiş olabilir

Öyle deme aşko olduktan sonra bir damla bile işlevli yetiyor nasip işi işte bakalım ay inşallah bu ay o bebeyi sizinle tanıştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…