- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.741
Hepimiz iyi olalım aşko ne yalan söyleyeyim sonuçlarda bir aksilik olabilir diye düşünüyordum ama ben özellikle eşimin sonuçlarını mfk ya bağlıyorum çünkü iki kere koronadan sonra toparlamasına kolaylık sağladı benceAyyy cok amin bebeğimhep böyle iyi ol aşkım
Niye bir ay kourunun dediki acaba sorsaydın keşke canım doktora neden diye ?Canlarım bende çıktım doktordandoktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz İlacımı aldım hatta hemen başladım bile ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi bir ay daha gitti yani bizden neyse sağlık olsun onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Annabelle1 R raainbow @fnd_50 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys @iyilikperisi92 @mucizeOldu My_Moonlight06 ve diğer canlarım
Kuzum ben anlamam ama umarım iyi sonuçlardırAşkolar sonucum çıkmış nasıl anlarsınız siz ben pek anlamıyorum kahvaltı yapıyoruz sonra geçicem hastaneyeMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl @Ginnys @mucizeOldu @iyilikperisi92 @fnd_50 @Annabelle1 My_Moonlight06 ve diğer canlar
Aynen öyle aşko niye korun dedi anlamadımValla bilmesek işimiz daha kolaydı aşkoöylede aşırı yüksek değilmiş kuzum ilaç zaten düşürür kaç mg mış ilacın aşko
Kuzum herşeyin iyi olmasına çok sevdindim MashaAllah güzel haber inshallah Kasım ayı gebelerinden olacaksınAyyy Allah razı olsun canım
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür
@MavimireslMucizemmm16 Demgey3 @Ginnys @mucizeOldu @iyilikperisi92 R raainbow @Veziir @Annabelle1 My_Moonlight06 @fnd_50
Aşko marttan beri deniyoruz ama bana yenisin dedi vallaSen ne zamandır denıylrusn ki yeni dedi sana ben de senı eski zannedıyodum kızvalla yeni iseniz sal gitsin cidden akışına bırak
aşkım evet büyük bir kayıp değil ama bu ayda zaten boş geçti tekrar bir ay daha fazla geldiKuzum gözün aydın çok şükür herşey yolunda1 ay çok büyük bir kayıp değil yeterki herşey eksiksiz ilerlesin. Tsh düşünce hamile kalman çok mantıklı olur. Çünkü hamilelikte çok zor düşüyor Hormon testlerine gerek yok demiş doktorun ama bence yaptırsan iyi olur. Ben çok pişmanım bir yıl beklediğim için. 1 yıl içinde gebelik oluşmasına rağmen diyorum bunu. Çünkü bizim tren kaçtı gibi duruyor başkalarına olmasın diye herkese bunu söyliycem artık Tabiki doktora güvenmek çok önemli ama yine de sana tavsiyem bir kadın doğumda muayene olman. Ve 1 yıldır hamile kalamadım de gerekirse azıcık yalandan kim ölmüş Muhtemelen hiç bir sorunun yok ama kafan çok rahat olur önünü daha net görürsün kuzum. Ben pek tıbbi konularda tavsiye vermem ama bu konuda hepinize burnumu sokcam artık
Ay hadi inşallah kuzum doktor kontrolünde inşallah bu ay güzel haberler alırız bebeğimYok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dediMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl @mucizeOldu @Annabelle1
Evet hem bu hemde adet günleri geç veya erken gelenler bir sonraki bir veya iki aya gebe kalıyor bu konu hakkında hatta forumda anket vardı %90 gebe çıktı sonradanAşko boşver öyle olsun hamilelerden duydum şey hep bi önceki ay az ve kısa süren adet görmeleri olduiyiye yor
Yok aşkım tiroit ilacı verdi diğer ay da kontrolüm var tekrar kontrole gideceğim ama detaylı bakılsın istedim o yüzden dedi 1 yıl olmamış daha diyeÇok güzel canımsadece 1 yıl deneyin derken hiç müdahale etmeyecek mi sen o arada gitmeyecek misin kontrole falan
Ay tatlıya da dayanamaz kimseAşko su içsem yarıyo değil ben tatlıya düşkünüm aramıza mesafe koyabilsek çok güzel olcakama koyamıyoruz kız telegram neymiş öğret bi bana özelden mözelden biyerden
Kız öyle küçükmü olur aklı erdiği an küçüklük kalmazyok yok belli etme anlarsa dha fena
Aşkım değeri 2.5 ve altı görelim ondan sonra daha sağlıklı gebelik düşünelim dedi 1 aydan birşey olmaz dediNiye bir ay kourunun dediki acaba sorsaydın keşke canım doktora neden diye ?
Aşko al bak detaylı anlattımHemen açıklıyorum aşko Telegram indirdim ama ordan kimseyle konuşmuyoruz sadece eşimle sohbetim duruyor orda veeee Telegram uygulamasını ekrandaki bir klasörün ikinci sayfasına koydum yani kolay kolay kimse bulamaz ayrıca da bildirimleri kapattım telegramdan bildirimde gelmiyormesela foto göndereceğim zaman whatsapptan eşime “T” yazıyorum hemen telegrama geliyor ay çok fenayım kimsede onları bulup okuyamaz
Nolur nolmaz diye demiştir aşkım ilaç hemen etki eder zaten merak etme bebeğimAynen öyle aşko niye korun dedi anlamadım25mg verdi aşko
Vay canına neler okuyorumHemen açıklıyorum aşko Telegram indirdim ama ordan kimseyle konuşmuyoruz sadece eşimle sohbetim duruyor orda veeee Telegram uygulamasını ekrandaki bir klasörün ikinci sayfasına koydum yani kolay kolay kimse bulamaz ayrıca da bildirimleri kapattım telegramdan bildirimde gelmiyormesela foto göndereceğim zaman whatsapptan eşime “T” yazıyorum hemen telegrama geliyor ay çok fenayım kimsede onları bulup okuyamaz
Dıkşnlandim derken olay farkinda olmadan gerçekleşmiş gibi konuştunAyy aşko sonuclarına bakarken dıkşınlandımsonra da azıcık şekerleme yapmış olabilirim simdi kalktım aşkım doktora gösterdin mi bebeğim
Evet aşko yicem zaten yiyorum her günAy hadi inşallah kuzum doktor kontrolünde inşallah bu ay güzel haberler alırız bebeğimBu süreçte de mutlaka çok güzel beslen avokado felan ye
Kaçamadım aşko yani o anlamdaDıkşnlandim derken olay farkinda olmadan gerçekleşmiş gibi konuştun
Anladimmm risk almak istemedi sanırım belki kimyasal gebelik olmasın üzülme filan diye de öyle demiş olabilirAşkım değeri 2.5 ve altı görelim ondan sonra daha sağlıklı gebelik düşünelim dedi 1 aydan birşey olmaz dediAşkım benim annemin hiç çalışmıyor 200mg kullanıyor sürekli olarak doktor onu duyunca düşürelim sabitleyelim o şekilde ilerleyelim dedi herhalde
Öyle deme aşko olduktan sonra bir damla bile işlevli yetiyor nasip işi işte bakalımBak aşılamadan önce eşimin değeri bunlar, sizin ne kadar iyi olduğunu anla_Umutlu_Pozitif_ normal değerlerinde ileri hareket sadece %20. Sürekli keçiboynuzu, sebze, muz, bal karışımı vs tüketiyor ama düzelme oldu mu bilmiyoruz. Bizim durum tam allahlık ileri hareket çok önemli ve sizde o çok iyi. Bi de yumurta geliştirici de kullanacaksın e daha nolsun? O bebiş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?