- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.101
Heh şöyleeeAhahahha yok aşko sizi değilllll bebe düşüncesini saldım çayırasizi salar mıyım bebeklerim benim
aşırı soğuk valla hepimiz dikkat edelim üşütmeyelim aşkım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh şöyleeeAhahahha yok aşko sizi değilllll bebe düşüncesini saldım çayırasizi salar mıyım bebeklerim benim
aşırı soğuk valla hepimiz dikkat edelim üşütmeyelim aşkım
![]()
Demek öyle kalleş enişteAhahahha ay aşkolar yaaaa benim koca bey sürekli sizinle konuşmamı kıskanmaya başladıdışarıdaydık girdirmedi
eniştenizi dövün beni değil
![]()
Nasılsın aşko ve diğer aşkolarYok aşko yani şöyle takviyelerden artıyor kalıyor yani elimde 60 kapsül ya bir kutuda ben hepsini günde bir içiyorum vitaminlerim çok yüksek diye kalanıda gebeyken kullanıcam diyorum![]()
Sana iyi gelcek bak azck ara vermekArtık mecbur aşko kocayı ikna edemiyorum bende saldım valla amannnay inşallah bebeğim hepimizin bebişleri gelsin
Ay valla keşke bu kadar şey bilmeseydim ayyyProf olduk burda
ah ah işte birbirimizden bişeyler öğrene öğrene hepimiz usta olduk her konuda![]()
Gördüm gördüm geceleri geliyor artk anladm ben
Oohh iyi gezmişsiniz çok iyi olmuşAy kızlar dışarıdaydık giremedim bir türlü buraya sizde iyi kaynatmışsınız okuyamıyorum çok uzun çok üşeniyorumyok yok aşklarım beni dövmezler
![]()
Ahh ahh neler yapıyoruz şu bebeler için demivallla cano baya bize maddi şeyler yaşatıyor sagolsun daha gelmedenn gümbür gümbür ane babası
![]()
Ay başım ağrımaya başladı yine benim yaa sen napıyosun aşkoNasılsın aşko ve diğer aşkolarDemgey3 R Random3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Mucizemmm16
annabelica R raainbow
ucge
miraclebeyb napiyosunuz?
Ay niye aşko beni görünce mi başladı ağrınAy başım ağrımaya başladı yine benim yaa sen napıyosun aşko
İyiyim kuzum kahve içiyorum buyur gelNasılsın aşko ve diğer aşkolarDemgey3 R Random3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Mucizemmm16
annabelica R raainbow
ucge
miraclebeyb napiyosunuz?
Göz aç kapaya kadar geçer inşallah bu ay senin için bebişm benimÇok teşekkür ederim bebeğiiiimmmEvet motivasyonum arttı ama korunun diyince üzüldüm valla biraz
inşallah kuzucum bakalım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler verelim inşallah
![]()
İyilik kuzum yorgunum bende pek giremedim okudum çıktımAy başım ağrımaya başladı yine benim yaa sen napıyosun aşko
Canım merhaba maalesef whatsapp grubu vs yasak öyle şeyler yaparsak engel alıyoruz ve bi daha giremiyoruzAşklar beni yanlış anlamışsınız bir şey diyeceğim ya WhatsApp'tan grup yapsak bu kadınlar grubu ile ilgili olmaz mı
İç kuzum faydası olur inşallah ama eşine icirtme ben verdim bilmeden netten baktım da cinsel isteksizlik yapıyormuş ahahahHe tamam su an o zaman içebilirim ne diyosjn
Adetin 6 günündeyim yarın bitiyor
Afiyet olsun canimİyiyim kuzum kahve içiyorum buyur gel
Sen napıyosun nasılsın aşko
Koltukta uzanirim TV izlerim canım sen napiyorsunnNasılsın aşko ve diğer aşkolarDemgey3 R Random3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi M Mavimiresl
Mucizemmm16
annabelica R raainbow
ucge
miraclebeyb napiyosunuz?
Ohh hamarat hanım![]()