Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ikinci oldu, bana yaramıyor anladım 😔 sonradan bu yıkımı yaşamamak için bir daha ben de tövbe ettim. Zaten çok uğraştım ben bununla bebek gibi baktım diyabeti olduğu için. İnşallah daha rahattır şimdi 🙏
Başın sag olsun kuzum ☹️

Bekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤😅 Ben henüz sökülmedim ama bekliyorum aşko 🤣🤣🤣 dün ki ağrıya sökülmem lazımdı duşta aldım ekşın da oldu sökülcekse sökülsün artık yeter be🤣🤣🤣 ayy rüyamda test yaptığımı gördüm bi tane yapıyorum pozitif sonra başka marka yapıyorum oda pozitif sanırım totom açıkta uyumuşum🤣🤣🤣🤣
Kızzz sökülmüyorsan yap bi testttt belki malum olur😍😍🥰🥰🥰

Kızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo

Kızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
O durumda kusmak boğazı daha çok tahriş ediyor aslında. Canım yaa inşallah ikisi de iyi olur hay Allah çok üzüldüm 😔 dua edicem, bizi de haberdar et

Back
X