Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum 😅 aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile🥰
Ay bu erkekler hep mi ayni yaaa milletin kocasi nasıl içiyor

Canim harika bi görüntü bu. O kadar korktun skntiya girdin ama rabbim ol dedi ve oldu saglikla kucagina al insallah 🥰
Aynen oyle canim çok şükür 🤲 bende aksam sevincten ve saskinlikte ne yapacagimi bilemedim 🤣 bugun kan testide verdin muayene oldum kan 293.33 cikti folik asit basladim pazartesi tekrar gidecegim kan vermeye insallah saglikla ilerler 🥰🧿

Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum 😅 aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile🥰
neyse en azından çok bekletmeden gelmiş, kafayı yedirtmeden gecikmeden. eylüle kaldı umutlar.

Kuzum illaki tek kullansan sana faydası olacaktır ama çift olarak kullanın diyor doktor. İkna etme şansın yok mu ya, vitamin içiyorsunuz hepsi bitkisel takviye. İlaç değil

ay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.

Değerlendirmeleri falan nasıl yaptınız? Sonrasında yatıp bekleme falan yaptın mı? Takviye kullanıyor muydun? Bir de eşin sperm testi vermişti sanırım iyiydi dimi değerleri canım? Ne çok sordum :KK70:
ucge ucge hu huuuu bunu da gör :)

Canim yaaa 🤩 dun aksam evde test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verip muayeneye oldum 293.33 cikti insallah sagliki ilerler 🙏 pazartesi tekrar kan verecegim 💕
Maşallah 🧿 İnşallah canım sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🌸♥️ Banada dua et canım bende bugün muayeneye gittim hormon testleri yapıldı. Hsg için kağıt verdiler. hayırlısı ile gerek kalmadan bu ay güzel haberler alırız inşallah bekleyen tüm kızçelerle 🥰

ay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.

Değerlendirmeleri falan nasıl yaptınız? Sonrasında yatıp bekleme falan yaptın mı? Takviye kullanıyor muydun? Bir de eşin sperm testi vermişti sanırım iyiydi dimi değerleri canım? Ne çok sordum :KK70:
Ayyy canim kusura bakma telefondan giriyorum ben kaçırmışım 🤣🤣🤣🤣
Cok sukur canim cok beklemedik 2 ci ayda aldim guzel haberleri doktora gitmekle iyimi yaptik kotumu anlamadim belki hic bu kadar uzulmeyecektik ben tamamen umidimi kaybetmistim tup bebek kafasindaydik ama Allah'ım nasip etti 🤲🥰
Kuzum biz salmistik hic bir sey yapmadim acikcasi 🤣 sadece 8 ve 9 Ağustos'ta yumurta aki kivaminda akintim oldu 9 Ağustos degerlendirdik sadece. İliskinden sonra biraz yatiyordum fakat ayaklarimi felan yukariya kaldirmadim 😅 adet bekledigim gunlerde lekelenmem oldu pembe renk sonra kahverengi oldu bir bucuk gün sürdü bitti adet baslamadi o zamandan sonra suphelenmeye basladim. Esim test vericekti yaptiramadik canim numune veremedi o gun bir dahada gidemedik kalmisti oyle eylul ayinda gidicekti doktora gerek kalmadi insallah saglikla gelişir 🥰

Bugun doktora gittim muayene oldum kan verdim 292.33 çıktı suanlik bir sorun yok kistlerimi gördü gelisimine bir zarari olmaz takip etmek gerek dedi sadece. Folik asit kullanmiyordum ben folik asit verdi basladik bakalim. Pazartesi gunu tekrar kan vericem dis gebelik felan olmasin degerin artisina bakicaz

Yarin gidip kan verecegim bakalim 🥰😍 cok heyecanliyim 💕
Ayy kan verdin mi kuzum
Hahaha olabilir 😅 anneannem derdi ki kadın gebe kaldığı anda erkeğin canı aşerermiş ilk önce 😉 bizim gelinin hamileliğini öyle bilmişti abim aşermeye başlayınca bu gelin hamile demişti 😅😅😅
Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemm😂😂😂
Gelmezse kendi bilir çekemiycem daha fazla naz 🤣🤣🤣 belki bende deliyim diye gelmiyo cocuk gı 😂😂😂😂
Kız hepimiz biraz deliyiz aşko 😍 gelcek gelcek bebişler öyle düşünmeyelim☺️

Maşallah 🧿 İnşallah canım sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🌸♥️ Banada dua et canım bende bugün muayeneye gittim hormon testleri yapıldı. Hsg için kağıt verdiler. hayırlısı ile gerek kalmadan bu ay güzel haberler alırız inşallah bekleyen tüm kızçelerle 🥰
İnsallah canim benim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en yakin zamanda insallah 💕🙏 ben hsg cekildikten sonra 2 ci ayimda aldim haberimi onunda etkisi varmi acaba 🙃

Ayy kan verdin mi kuzum

Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemm😂😂😂

Kız hepimiz biraz deliyiz aşko 😍 gelcek gelcek bebişler öyle düşünmeyelim☺️
Kan verdim canim 293.33 cikti. Pazartesi tekrar gidicem kan vermeye 🧿😇🤲

Kızlar kocam ağaçtan düşmüş😂😂😂😂 gülmiycem🤣🤣🤣🤣 şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya 🙄 oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini 🤦🏻‍♀️

Kızlar sabah köpeğim öldü, canım kızım 😭😭 çok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş 😔🥺
Seni varya o kadar iyi anlıyorum ki başın sağolsun çok çok üzgünüm😭 12 yaşnda köpeğim var ve bizde hastalıklarla boğuşuyoruz ölme ihtimali var diyorlar canımdan can gidiyor beni düşüncesi bile yerle bir ediyor ağlamaktan mahvoldum sana Allah sabır versin kuzum 😭😭 ama çok iyi baktığına eminim şöyle düşünmeye çalış lütfen sokaklarda veya acımasız insanların elinde kötü bir hayatı olcagına seninle güzel bir hayatı oldu son anına kadar mutluydu öyle düşün😭😭

Kızlar kocam ağaçtan düşmüş😂😂😂😂 gülmiycem🤣🤣🤣🤣 şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya 🙄 oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini 🤦🏻‍♀️
Kız affet çok güldüm 😂😂 inşallah bişeyi yoktur iyii mi

Bekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤😅 Ben henüz sökülmedim ama bekliyorum aşko 🤣🤣🤣 dün ki ağrıya sökülmem lazımdı duşta aldım ekşın da oldu sökülcekse sökülsün artık yeter be🤣🤣🤣 ayy rüyamda test yaptığımı gördüm bi tane yapıyorum pozitif sonra başka marka yapıyorum oda pozitif sanırım totom açıkta uyumuşum🤣🤣🤣🤣
Anaam ağzından bi düzgün şey duymuyoruz yaaa sökülsünmüş yaaav belki bebek var çocuk neler duyuyor senin yüzünden 🤪🤪🤪 kız belki çocuk sana rüyalarında mesaj yolluyor zira anası sökülcem allah sökülcem demekten bişey bilmiyor 🤪🤪

Rabbim sağlık versin kuzum inşallah hep seninle olsun 🤲🏻🤲🏻 benimde kedim var daha bir yaşında sıpa ama az farklı davrandı mı neyi var acaba diye üzülmeye başlıyorum bebekken kendini sevdirirdi sonra hiç izin vermedi gelmedi yanıma anca mama yerken sevdiriyo kendini çağırıyo bide gel diye 😅 şimdi bi kaç gündür kucağıma geliyo öyle sevdiriyo kendini mesela anlam veremiyorum güzel bişey evet ama normal dışı davranıyo 🙄
Kıız hiç gelmeyen kedi gelmeye başladıysa bebiş olmasın cidden hissediyor olabilir çünkü benim arkadaşım kedileri sayesinde şüphelenmişti hamilelğinden

Back
X