- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.921
26 agustostu canim bat. İyi degil mi sonucum suan icin ? Pazartesi tekrar bakicaklarHarika cikmiiss kac gun gecti battan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 agustostu canim bat. İyi degil mi sonucum suan icin ? Pazartesi tekrar bakicaklarHarika cikmiiss kac gun gecti battan
Sağol kuzum Allah razı olsunO durumda kusmak boğazı daha çok tahriş ediyor aslında. Canım yaa inşallah ikisi de iyi olur hay Allah çok üzüldümdua edicem, bizi de haberdar et
İşte o akıntı neyin nesi anlamadım bendede öyle oldu hatta o ağrı ve akıntı biliyorsun çok düşündürdü beni ama inşallah sende tam tersi olurLeke gelmedi kuzum ama ağrım çoktu dün o ağrıyla birlikte akıntım vardı hafif sarı krem gibi yapışkan bi akıntıydı ama bugün bişeyim yok dün içim söküldü sökülcek gibiydi öyle ağrıyodu![]()
Alkol de bir seferle ciddi zararlar vermez kuzum korkma içiniz rahat olsun sağ salim atlattılar diyelimSağol kuzum Allah razı olsun❤❤ serum takmışlar bekliyolar doktor bişey olmaz normal alkol gibi düşün demiş bebeğe zarar vermez demiş nasıl vermiyorsa normal alkol de
![]()
Benim adete bi gün kala falan oluyo akıntım ama beyaz fazlaca geliyo ve böyle yapışkan olmuyo daha sıvı gibi bende çok sanmıyorum kuzum bişey olduğunu da bakalımİşte o akıntı neyin nesi anlamadım bendede öyle oldu hatta o ağrı ve akıntı biliyorsun çok düşündürdü beni ama inşallah sende tam tersi olur![]()
Çok şükür kuzum cok sağol ❤❤❤ çıkmışlar eve gidiyolar doktor ılık şeyler iç ilaç veremeyiz sana demiş dediğin gibi boğazı çok tahriş olmuş ☹Alkol de bir seferle ciddi zararlar vermez kuzum korkma içiniz rahat olsun sağ salim atlattılar diyelim![]()
Canım naptın soramadım ya26 agustostu canim bat. İyi degil mi sonucum suan icin ? Pazartesi tekrar bakicaklar
Yaaa hamilemisinEvet basta insan inanamiyor ama cok saskinimkan sonucum 293.33 cikti.
Canim harika bi görüntü bu. O kadar korktun skntiya girdin ama rabbim ol dedi ve oldu saglikla kucagina al insallahKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz @Lale95
Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
![]()
Evet benimde öyle beyaz akıntıdan anlardım bu sefer beyaz gelmedi anlattığın gibi geldi anlam veremedim ama belki senin için farklı anlama gelir inşallah sonuç bir bebiş olur adet olana kadar Umut varBenim adete bi gün kala falan oluyo akıntım ama beyaz fazlaca geliyo ve böyle yapışkan olmuyo daha sıvı gibi bende çok sanmıyorum kuzum bişey olduğunu da bakalım
Ahhh canım başınız sağolsun yaa.. can evlat huzur içinde uyusun, çok üzüldüm.. benim de kedim 13 yaşında, herkes yaşlı dedikçe gözlerim doluyorKızlar sabah köpeğim öldü, canım kızımçok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş
![]()
Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumkuzum ne durumdasın M Mavimiresl
Aaa geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz şuan nasıl, boğazı yanar mutlaka geri çıkardığı İçin boğaz yolunu yakmıştır inşallah bebeğe zarar vermez en azından hemen çıkarmış belki etkilemezKızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
Rabbim sağlık versin kuzum inşallah hep seninle olsunAhhh canım başınız sağolsun yaa.. can evlat huzur içinde uyusun, çok üzüldüm.. benim de kedim 13 yaşında, herkes yaşlı dedikçe gözlerim doluyor![]()
Geçmiş olsun kuzum önemli bişey değildir iinşallahCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni.
Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
![]()
Test almaya gitmiycem diye evde kendime iş buluyorumEvet benimde öyle beyaz akıntıdan anlardım bu sefer beyaz gelmedi anlattığın gibi geldi anlam veremedim ama belki senin için farklı anlama gelir inşallah sonuç bir bebiş olur adet olana kadar Umut var![]()
İnşallah kuzum eve döndüler serum takip yollamışlar çok şükür çok korktum ama yaAaa geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz şuan nasıl, boğazı yanar mutlaka geri çıkardığı İçin boğaz yolunu yakmıştır inşallah bebeğe zarar vermez en azından hemen çıkarmış belki etkilemez
İlk kirmizilar gelince bayağı bir depresyona girdim de şimdi çıktım galiba daha iyiyim Çarşamba gününe randevu aldım gidip tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum diyeceğim 14 ay oldu artik cok yoruldumCanım bi dahaki ay güzel haberler alırız inşallah sıkma canını❤
Ay k..çmn kenarını görmemiştimCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni.
Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
![]()
Canim yaaaYaaa hamilemisinçok sevindimmm
![]()