- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.181
Hamilelikte sirke neden yasakSprey vermiyorlar sirke yasak tuzlu su gargara yaptım çorba bol şarımsaklı inşallah geçer hamilelikte herşey yasak anam bu neee
Allah razı olsun inşallah kuzum ne geliyorsa hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallahAşko aslan yattığı yerden belli olurmuş benim içime erkek doğdu neden bilmem ama önce sağlıcakla gelsin inşallah
Maşallahhhhh
Amin canım benim aminnnAllah razı olsun inşallah kuzum ne geliyorsa hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah❤
Çok şükür aşkım bel ve kalça ağrım var ne yesem şişiyorum balon gibiAmin canım benim aminnniyisin dimi kuzum
Hiç sormadım yasak dediler tama dedim sorgulamadım bile o kadar yani vardır bir sebepHamilelikte sirke neden yasak
Okadar makalelerde hatta doktorların anlattığı youtube kanallarında, pastörize edilmiş sirkenin abartılı olmaması şartıyla hamilelikte çokta faydaları var diye okudum ve dinledim.
Ben şimdi 1 bardak suya 1 kaşık elma sirkesi döküp içtim
Karındansa kız vajinal ultrason ise erkekEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow Lale95 iyilikperisi92 miraclebeyb Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Karındansa kız vajinal ultrason ise erkek
Vallahi forumda görüyorumi insanlar hep doğru biliyorlar nasıl anlıyprlar acaba ya.. Ben sadece siyah beyaz bir ekran görüntüsü görüyorumEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow Lale95 iyilikperisi92 miraclebeyb Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Bilmiyorım ki sağdaysa sokdaysa diye bir tabir var ama onun dışında bir sürü değişken var ben kendim ücretli tahmin yaptıracağım doktor gidince çünkü sağda yada soldaya göre yanlış çıkabilir yaniVallahi forumda görüyorumi insanlar hep doğru biliyorlar nasıl anlıyprlar acaba ya.. Ben sadece siyah beyaz bir ekran görüntüsü görüyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Karından bakıldı canımKarındansa kız vajinal ultrason ise erkek
HahahahVallahi forumda görüyorumi insanlar hep doğru biliyorlar nasıl anlıyprlar acaba ya.. Ben sadece siyah beyaz bir ekran görüntüsü görüyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
CansınSana her türlü kabulümüz aşkısı
Evett Balamm geçerliiBir gün sonra cvp verince geçerli oluyor mu Balam? Benim günler çok yoğun geçiyor ya sizi takip edemiyorum
Ahh benim düşünceli kuzumGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl Veziir miraclebeyb Sonbahardagel
Ay maşallah maşallah minik bebişEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Tamam canımGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl Veziir miraclebeyb Sonbahardagel
Aynen canim bende ondan şüphelendim ama ovülasyon yapmaya üşendimİkinci kez yumurtlama mi olacak bilmem ki benimhakkımızda hayırlısı
Ben yaparım bugün bı çünkü hala ağrıyor sabah kalktığımdaAynen canim bende ondan şüphelendim ama ovülasyon yapmaya üşendim
Yap bakalim nasıl cikacakBen yaparım bugün bı çünkü hala ağrıyor sabah kalktığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?