Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sprey vermiyorlar sirke yasak tuzlu su gargara yaptım çorba bol şarımsaklı inşallah geçer hamilelikte herşey yasak anam bu neee
Hamilelikte sirke neden yasak
Okadar makalelerde hatta doktorların anlattığı youtube kanallarında, pastörize edilmiş sirkenin abartılı olmaması şartıyla hamilelikte çokta faydaları var diye okudum ve dinledim.
Ben şimdi 1 bardak suya 1 kaşık elma sirkesi döküp içtim

Hiç sormadım yasak dediler tama dedim sorgulamadım bile o kadar yani vardır bir sebep

Kızlar günaydın

24 ekimde kan negatif çıkmıştı. Ben de umudumu yitirmiştim. Lakin Benim regl 26-27-28 ekimde olmalıydı ama henüz olmadım. şimdi acaba olabilir mi diye düşünüyorum dün erken gebelik testi aldım yine ama çok korkuyorum. Bir saattir yatağın içinde ( saat şu 6.30) test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum . Allahım umut ne zor bir şey ya.. hamile olma umudum bitecek diye test yapamıyorum (halbuki gecen hafta üç dört kere yaptım. Onda tekrar tekrar deneyeceğim için negatiften korkmuyordum ama bugün öyle değil

Karındansa kız vajinal ultrason ise erkek
Vallahi forumda görüyorumi insanlar hep doğru biliyorlar nasıl anlıyprlar acaba ya.. Ben sadece siyah beyaz bir ekran görüntüsü görüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Vallahi forumda görüyorumi insanlar hep doğru biliyorlar nasıl anlıyprlar acaba ya.. Ben sadece siyah beyaz bir ekran görüntüsü görüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bilmiyorım ki sağdaysa sokdaysa diye bir tabir var ama onun dışında bir sürü değişken var ben kendim ücretli tahmin yaptıracağım doktor gidince çünkü sağda yada soldaya göre yanlış çıkabilir yani

Bir gün sonra cvp verince geçerli oluyor mu Balam? Benim günler çok yoğun geçiyor ya sizi takip edemiyorum
Evett Balamm geçerlii sen yeterki yaznasılsın napiyosun? Okulda durumlar nasıl? Kızçen nasıl ödevlerle kavga ediyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…