Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yok bu ay test yapmiyorum 2 gun sonra yıllık izin başlıyor tatile cikiyoruz orda unuturum

Günaydın canım

Ne yaptın test yaptın mı? Daha önce gecikme olmadıysa yap testi o sana yalvarsın.. ama bekleyebilisen bence bekle daha erkense çıkmaya bilir.. umut adet olana kadar devam ediyor zaten canım çünkü testte çıkmaya biliyor

Ayyy unutmuşum bak ben birazdan ovülasyon yapıcam yaa başladı süreç hadi hayırlısı
Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyor Klomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi goturuyomus gibi hissediyorum yaa.

Amaaann çok fena uyumuşum
Ay ben hiç anlamıyorum nasıl anlıyorlar ya ama gözümüz gönlümüz açıldı minik birini gördük neymiş cinsiyeti

Yeni uyandım aşkoo salak gibiyim tamam beybisi
Ay ben onu yirim yirim maşallah
Ben yine kız diycem aşkısı sağlıklı olsun önce tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…