- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.201
Yok yok bu ay test yapmiyorum 2 gun sonra yıllık izin başlıyor tatile cikiyoruz orda unuturumSakın test yapma aşko bırak ağrısın kendine beslenmene dikkat et gerisini düşünme bak benimde öyleydi yumurtlamadan hemen sonra ağrılar başladı kasıkta çok umutlandım falan filan biliyorsun oyüzden inşallah düşündüğün gibidir ama bekle kuzum
Oh ne müthiş işteeee mis gibi süper süperYok yok bu ay test yapmiyorum 2 gun sonra yıllık izin başlıyor tatile cikiyoruz orda unuturum
Yaptım bekliyorum simdiiYap bakalim nasıl cikacak
Günaydın canımKızlar günaydın
24 ekimde kan negatif çıkmıştı. Ben de umudumu yitirmiştim. Lakin Benim regl 26-27-28 ekimde olmalıydı ama henüz olmadım. şimdi acaba olabilir mi diye düşünüyorumdün erken gebelik testi aldım yine ama çok korkuyorum. Bir saattir yatağın içinde ( saat şu 6.30) test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum . Allahım umut ne zor bir şey ya.. hamile olma umudum bitecek diye test yapamıyorum (halbuki gecen hafta üç dört kere yaptım. Onda tekrar tekrar deneyeceğim için negatiften korkmuyordum ama bugün öyle değil
Evet evet bebek düşüncesi yok silip atıyoruzOh ne müthiş işteeee mis gibi süper süper
Günaydın bebişim mutlu hafta sonlarıGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb Sonbahardagel
Aa yok hakkını yiyemem M mucizeOldu sordu ilk kuzumnolduu ne hastalıgı hayırdır çok geçmiş olsun şimdi iyimisin
geçmiş Olsun canım iyi yapmışsınızM mucizeOldu kız teşekkür ederim aşko beni unutmadın
Kız grip işte ne olacak
Bide İtalya seyahati yaptık yumurtlama haftasında dün döndük geri
Ondan buralarda yoktum
Nasıl çıktı sonuçYaptım bekliyorum simdii
Yumurtlama değilmiş üsteki dün alttaki bugünNasıl çıktı sonuç
Yaaa aşko hadi bakalım piklerin rast gitsinAyyy unutmuşum bak ben birazdan ovülasyon yapıcam yaabaşladı süreç hadi hayırlısı
Ay ne güzel rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinBat pazar günü ay inşallah ya rabbim isteyen herkese güzelliklerle nasip etsin
Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyorAyyy unutmuşum bak ben birazdan ovülasyon yapıcam yaabaşladı süreç hadi hayırlısı
Amaaann çok fena uyumuşum@Demgey3_Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Lale95 @Annabelle1 aşkolar bugün hepimizin pili bitik galiba güneş tutulması fazla çarptı sanırsam gözlerim uykusuzluktan kapanacak ama bi yandan da uyumak istemiyoring
Ay ben hiç anlamıyorum nasıl anlıyorlar yaEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Oohh anneyle muhabbetler sohbetler hasret giderinGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb Sonbahardagel
Daha belli değilki kuzum küçük dahaAmaaann çok fena uyumuşum
Ay ben hiç anlamıyorum nasıl anlıyorlar yaama gözümüz gönlümüz açıldı minik birini gördük neymiş cinsiyeti
Yeni uyandım aşkooGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb Sonbahardagel
Ay ben onu yirim yirimEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Ama cok koyu çıkmış sankiYumurtlama değilmiş üsteki dün alttaki bugün
Aynen öyle kuzum önce sağlıklı olsun inşallahYeni uyandım aşkoosalak gibiyim tamam beybisi
Ay ben onu yirim yirimmaşallah
Ben yine kız diycem aşkısısağlıklı olsun önce tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?