Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka yapdimmm beybii tabii ki aşk olsun
Amin aşkom çok teşekkür ederim dualarinizo esirgemeyin
Bende nefret ediyorum ama mecbur yaptim eşime kalsa heryer nar olurdu
Ayy esirgemeyiz
Çokmu seviyor ay ben eve sokmuyorum onu
@mucizeOldu kız teşekkür ederim aşko beni unutmadın
Kız grip işte ne olacak
Bide İtalya seyahati yaptık yumurtlama haftasında dün döndük geri
Ondan buralarda yoktum
Ay italyamı kııızzz benide bavula koyup götürseydin yaa çok merak ediyorum sesimi çıkarmazdm
İtalyadamı ekşınlndn sen anaaa çocuk tutarsa seni dersin italyada yaptkhavalı olur
Ay geçmiş olsun yaaa

Canım bende aynı bu şekilde oluyorum da ben iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum ya bir daha olsa depresyona felan girerim herhalde zor toparlaniyorum
Bu acı tecrübelerden dolayı sanırım içimizde hep olucak bu korkular dilerim Rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder hepimize tüm kalbimle diliyorum

Sevmek ne ya bayılıyoroff o konulara girmeyelim yeniden sinir krizi geçirmeyeyim

Heh şöyleee tamam bebeğim yumuşadım bak şimcik
Yerim seniiii sevgi yumağıııı
Demek öyle kalleş enişte aşkomuzu bizden ayıramazsın
Ayıramaz aşko ben sizsiz yaşayamam
Sana iyi gelcek bak azck ara vermek sonra rahatladıgın için gelicek bebişin hemen
Ay şimdiden iyi geldi ki kuzucum inşallah hepimiz en yakın zamanda bebis haberi alalım
Göz aç kapaya kadar geçer inşallah bu ay senin için bebişm benim
Ay inşallah aşko vallahi vakit geçmiyor gibi iple çekiyorum batı

Eveeet çok heyecanlı ya. Allah yardımcınız olsun kuzum her şey yolunda gidecek hep güzel düşün
İnsallah canım benim hepimiz hakkında en hayırlısı olsun
Adet gördükçe umut var diyolar bakalım. Bi de gençkenki yumurtalar daha iyi oluyormuş. Ben ortadayım bakalım ne yaşıcaz bıraktım kendimi doktorlara
Aynen öyle kuzum o yüzden içini ferah tut hiç stres yapma
Hepimiz guzel haberler alalim ilk sen ver guzel haberi bize
Ayyy inşallah aşko ya gelsin artık ama dimi

Ben sabah aç karna içiyordum 1 tatlı kaşığı hayıt otu 1 su bardağı kaynamış suya koyup 7 dk demletiyorum sonra süzüp 1 çay kaşığı Ari sütü polen ekliyorum içiyordum.
Hadi yA kız oda mfk da var ben niye aldım o zaman arada içerim o zaman ya emojını yesinler yA

Ayırırsaağğ onu mahvederim aşko söyle

Kayıpların için çok üzüldüm kuzum Rabbım bir daha yaşatmasın stres en büyük düşman bu dönemde ister istemez aşırı stres yapıyoruz hepimiz bence bir kaç ay en azından kafa olarak dinlenmek iyi gelecektir sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…