Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr athena sipairş verdim
Simir testim de temizmişşşşşş
Adetin 3 cü günün den selamlar 😅😅

Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum 😅 aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile🥰
Yaa kuzum eylül şanslı gelir belki bize 😊 abin iyimi geçmiş olsun önemli birşey değildir 🙏 k…çmn kenarına iyi güldüm kocama hep böyle derimde 😂😂

Anaam ağzından bi düzgün şey duymuyoruz yaaa sökülsünmüş yaaav belki bebek var çocuk neler duyuyor senin yüzünden 🤪🤪🤪 kız belki çocuk sana rüyalarında mesaj yolluyor zira anası sökülcem allah sökülcem demekten bişey bilmiyor 🤪🤪
Test aldım yapcam aşko olmadığını görücez birlikte 🤣🤣🤣

Kızlar kocam ağaçtan düşmüş😂😂😂😂 gülmiycem🤣🤣🤣🤣 şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya 🙄 oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini 🤦🏻‍♀️
Nasılsin aşko?kusura bakma ya güldüm 🤣🤣🤣 Allah korumuş inşaallah ciddi bişey yoktur
Kardeşin için de üzüldüm Allah korusun her ikisini inşaallah hiç bişey olmaz 🤲🏻
Testini de yap etiketle bakeem💃🏻💃🏻

Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum 😅 aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile🥰
Allah yardımcisi olsun abinin, üzülme aşkoo eylul bizi bekliyoreeee💃🏻💃🏻ay bu erkekler hepsi ayni ya🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️biri direnmeden kabul etmedi gitdi hep afra tafra sanki biz tek başına yapiyoruz çocuğu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ eşinin tahlilleri iyi bi sorun yoksa tek kendin de kullana bilirsin, bildiğim kadarıyla iğne ile korunuyormuşsun?

Seni varya o kadar iyi anlıyorum ki başın sağolsun çok çok üzgünüm😭 12 yaşnda köpeğim var ve bizde hastalıklarla boğuşuyoruz ölme ihtimali var diyorlar canımdan can gidiyor beni düşüncesi bile yerle bir ediyor ağlamaktan mahvoldum sana Allah sabır versin kuzum 😭😭 ama çok iyi baktığına eminim şöyle düşünmeye çalış lütfen sokaklarda veya acımasız insanların elinde kötü bir hayatı olcagına seninle güzel bir hayatı oldu son anına kadar mutluydu öyle düşün😭😭
Canım benim yaa evlattan farkı olmuyor bilirim, inşallah o da hayatını acı çekmeden tamamlar. Ne yazık ki ömürlerinin kısa olduğunu bile bile sahipleniyoruz onları. Evet hep hastalıkla mücadele etti ama üstüne titreyen insanlar vardı hayatında, bundan sonra da huzurla uyusun meleğim 🙏

Kıız hiç gelmeyen kedi gelmeye başladıysa bebiş olmasın cidden hissediyor olabilir çünkü benim arkadaşım kedileri sayesinde şüphelenmişti hamilelğinden
Aa nasıl yani 😍😍 bilmiyorum ki kuzum önceden hiç gelmezdi bi ilk aldığımız zamanlarda dışardan eve geldiğimde gelir kucağımda uyurdu simdi ben otururken birden zıplıyo kucağıma önce ağzımı burnumu kokluyo sonra sevdiriyo kendini yatıyo kucağıma sıpa❤❤

Eklentiler

• 20220829_164952.webp
    20220829_164952.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
Nasılsin aşko?kusura bakma ya güldüm 🤣🤣🤣 Allah korumuş inşaallah ciddi bişey yoktur
Kardeşin için de üzüldüm Allah korusun her ikisini inşaallah hiç bişey olmaz 🤲🏻
Testini de yap etiketle bakeem💃🏻💃🏻
Valla ilk başta eşimle konuşurken cok sinirlendim ama düşüş şekli aklıma gelince gülme tuttu şapşal ya ne için ağaçta hala gülüyorum 🤣🤣🤣🤣 sağol kuzun inşallah ya🤲🏻🤲🏻❤❤ yapınca aticam aşko bakalım

Valla ilk başta eşimle konuşurken cok sinirlendim ama düşüş şekli aklıma gelince gülme tuttu şapşal ya ne için ağaçta hala gülüyorum 🤣🤣🤣🤣 sağol kuzun inşallah ya🤲🏻🤲🏻❤❤ yapınca aticam aşko bakalım
Neden sinirlendin ki yaa🤣🤣ben ohh diyorum etme bulma dünyası,sen benim kalbimi kırdın Rabbim de seni tepe taklak etdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Neden sinirlendin ki yaa🤣🤣ben ohh diyorum etme bulma dünyası,sen benim kalbimi kırdın Rabbim de seni tepe taklak etdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 bende diyorum Allahın sopası yok işte buluyosun diye 🤣🤣🤣 ayy kocaman adam yani işten kaytarıp ağaç tepelerinde geziyo ona sinirlendim bide bi yerine bişey olsa nazı da çekilmiyo ondan sinirlendim 🤣🤣🤣

Back
X