• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1 Lale95 Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :KK70:
Ay baciko iki gündür öyle bir cenderenin içine düştüm ki ne bebe geldi aklıma ne bura🤕
Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum valla çok uzun😬

Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ad000 @My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ayy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidaha🥰
Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş 🤣🤣🤣🤣 yani çocuk meselesini iyice sallamışım 🤣🤣 tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha 🤣🤣
Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişin Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ size devrediyorum 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣Düşün kanı perşembe verdim üstünden 6 gün geçmiş oluyor bana sonuç söyleyecekleri zaman. Bebişim kat kat büyümüş olur 🤷🏻‍♀️
6 gün ne demek bebiş çoktan büyümüş olcak o söylediği değer tamamen değişmiş olcak gerçekten çok garip🙄
Kese fasulye gibiyse erkek
Yuvarlaksa kızzz
Ama sana hipp irkekkkk 😂😂
Ahahahaha aklıma koydum bunu ama yani hiç mi pes etmez bi insan😂😂😂😂
Neler napıyorsun aşko sen nasılsın ne var ne yok

Kızlar bakın ne buldum

Ayy ben tükettim düşme zamanını artık bir zirveyimi görsek😂😂
kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1 Lale95 Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :KK70:
Napalm kuzum işte regl yeni bitti yumurtlamaları bekliyoruz batlar yaklaşsa coşcak buralar 😂 sen naslsn

Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ bitliKedi bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Şu felaket tellalı olan doktorlara çok sinirleniyprım ezbere gidiyorlar 😡😡 kuzum başka doktora git mutlaka bu balından atmış seni 😒 hiç güven vermedi bana

Canım kızlar piki gördüm nihayet 🙏❤️ inşallah iyi gelişir de aşılamaya falan gerek kalmaz yaa çok pahalı 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20221101_195904.webp
    IMG_20221101_195904.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
Ayy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidaha🥰

Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişin Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ size devrediyorum 😂😂😂
Annaaaa aklına gelmiyomuşuz aşko gördün mü😳🤪 ayıp beee Demgey3 Demgey3 tatildesin diye yapılır mı bize buuğğ🤣🤣🤣🤣

Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ bitliKedi bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Sen boşver o doktoru. İnsan böyle mi der ya. Daha iyi bi doktora gidip bu işi halledeceksin inşallah

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ben zaten diyorum aşko bu kız bize bebiş denemeleri başlayınca dönecek ama bizde ozaman ayyy çok yoğunuz canım hiç aklımıza gelmiyor buralar dicez🤣🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3

kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1 Lale95 Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :D
Selam baby şükür iyilik sağlık, bugün kardeşim bizdeydi pek giremedim sonra da iş güc çocuğun ödevleri derken bitmiş dırımdayim😅😅adetim dün bitdi ekşnlar yapildi🤣🤣ama ben kafamda bitirdim bebiş fikrini Rabbim ne zaman isterse onda olur
Yumurtlamaydi akintiydi hiç bulaşmıycam o konulara🤣🤣
Sen nassin napiyosun?

Back
X