• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hoşlanmadım aşko insan gibi söylese adam pat pat pat söyledi be🤣
Aman öyle doktorlar can sıkıyor sadece aşko ne çözüm sunuyor ne şey sanki ölüm haberi verir gibi tövbe yaa sen takılma üniversiteye git sende doktor düzgünce ilgilenir mutlaka sende ferahlarsın❤️❤️

Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 @Annabelle1 M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Doktor degil ilk önce insan olmayi ögrenseymiş keşke,menapoz olsa bile Allah korusun onu öyle bir dille anlatmali ki hasta kalpten gitmesin
Aşko sen aldirma ben sana tahlil sonucu çikarken de söyledim,stres sebebinden ani yüksəliş ola bilir
Benim doktorum Serdar Çelik belki duymuşsun ismini Azerbaycanda çalışıyor özel kliniklerin birinde
2yil önce benim fsh 18 çıktı, delirmiş gibiydim
Doktor muayene etdi ve o tahlil yanlış dedi adet oluyosun,yumurtalarin var,amh iyi neden menapoz olasin dedi bana
Sen doktorunu degiştir en iyisi

Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş 🤣🤣🤣🤣 yani çocuk meselesini iyice sallamışım 🤣🤣 tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha 🤣🤣
Sabırsızlikla dönüşünu bekliyoruz bebegimmmm🤪🤪🤪

Boşyere stres yaptın yani aşkoşum gerçi haklısın ben olsam testleri sinirimden parça pinçik ederim🤣🤣🤣🤣 aayy hadi gelsin bebiiişşş gol olsun 😍😍🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ama bebeğim gördün mü, hayalet çizgiden pike geçti direkt yaa nasıl strese girmem. Bu yumurtalar da sapıttı dengesiz 😁 ayy hadi inşallah bu ay kocama asla küsmemem lazım🤣
Umutluyuz bu aydan kızardı büyüdü ymuşlar şimdi patlama zamanı vurduğunuz gol olsunnn
Umutluyuz valla aşkısı, denizde kum bizde umut zaten 🤣🤣 amin amin bu sefer artık gol olsun lütfen 🙏❤️

Doktor degil ilk önce insan olmayi ögrenseymiş keşke,menapoz olsa bile Allah korusun onu öyle bir dille anlatmali ki hasta kalpten gitmesin
Aşko sen aldirma ben sana tahlil sonucu çikarken de söyledim,stres sebebinden ani yüksəliş ola bilir
Benim doktorum Serdar Çelik belki duymuşsun ismini Azerbaycanda çalışıyor özel kliniklerin birinde
2yil önce benim fsh 18 çıktı, delirmiş gibiydim
Doktor muayene etdi ve o tahlil yanlış dedi adet oluyosun,yumurtalarin var,amh iyi neden menapoz olasin dedi bana
Sen doktorunu degiştir en iyisi
Değiştirecek aşkım işte baksaydı az bucuk anlardım bakmadı her önlerine geleni doktor yapmışlar valla 🙄

Ama bebeğim gördün mü, hayalet çizgiden pike geçti direkt yaa nasıl strese girmem. Bu yumurtalar da sapıttı dengesiz 😁 ayy hadi inşallah bu ay kocama asla küsmemem lazım🤣

Umutluyuz valla aşkısı, denizde kum bizde umut zaten 🤣🤣 amin amin bu sefer artık gol olsun lütfen 🙏❤️
No no nooooo nau nau nau küsmek yok aşkooo😂😂😂😂 yumurtlamadan sonra küsersin🤣🤣🤣🤣

Back
X