• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Allah korusun yaa sadece bi doktorla kalma kuzum bence birkaç doktora daha gitti 🥺

Kızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsiz 😍😍😍 hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍 aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle 😍😍

Kızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsiz 😍😍😍 hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍 aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle 😍😍
Yemin et 🤣🤣🤣🤣

Back
X