Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin regl belirtileri çoğunuzda erken başlıyor. Benim öncesinde hiçbi belirtim olmaz. Sancı da yarım saat önce falan başlar, birazdan gelecek derim o kadar. O yüzden geçen gebeliğimde 3 gün önce sancım olunca anlamıştım bi farklılık olduğunu.
Yaa ne kadar güzel benim bi 4-5 gün önce hafif ara ara ağrım olur regl olacağımdan yarım saat önce şiddetlenir öyle anlıyorum keşke bebiş olsa ama bir yıldan sonra iyice umutsuzlaştm benim farklı ne olcak bilmiyorm anlamam için☺️

Yaa ne kadar güzel benim bi 4-5 gün önce hafif ara ara ağrım olur regl olacağımdan yarım saat önce şiddetlenir öyle anlıyorum keşke bebiş olsa ama bir yıldan sonra iyice umutsuzlaştm benim farklı ne olcak bilmiyorm anlamam için☺️
Zaten inan ki erkenden belirti hissetmek imkansız gibi bişey. Hormon artmaya başlayınca vücudunda değişiklik oluyor, o da en erken yumurtlamadan 11 gün sonra. 3 kayıp yaşadım, üçünde de regle 2 gün kala çok hafif belirtiler yaşadım. Benim de 2 gebelik arası 1,5 yılı geçmişti kuzum. Yakındır gelecek bebişin, sadece çok odaklanmamaya çalış 🥰

Ayy karnımı doyurdum aşko az daha açlıktan nalları dikicektim🤣🤣🤣🤣 valla bende az ev topladım üst katı süpürdüm alt katın temiz olduğuna karar verdim ve süpürmedim🤣🤣🤣🤣 hiç halim yok napiyim ya🙄😅 sen napıyosun aşko ben tv çok izlemiyorum kuzum bi tek üç kız kardeşi izliyorum o kadar tv hep kapalı bizde gece eşim açıp maça falan bakıyo
Vallahi sen ayni bensin🤣🤣🤣🤣bende üst kati temizledigimde alt kata dokunmuyorum🤣🤣🤣🤣🤣ben tv yok telfondan izliyorum aşko

Kız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsene 😂😂😂😂😂 gelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz😂😂😂
Allahım öldüm yaa gülmekten midem ağrıdı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣suç üstü yakalanir gibi ne sert,yumuşak olmasina bakamiyorsun ne kocaya anlatamiyorsun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diye 🤣🤣 hoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Çok güldüm yaaa ağzım agriyo resmen gülmekten ,eşim tuhaf bakiyor kız delirdi bakışı atdı 🤣🤣🤣🤣🤣ahhh bide bilse neye güldüğümü🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zaten inan ki erkenden belirti hissetmek imkansız gibi bişey. Hormon artmaya başlayınca vücudunda değişiklik oluyor, o da en erken yumurtlamadan 11 gün sonra. 3 kayıp yaşadım, üçünde de regle 2 gün kala çok hafif belirtiler yaşadım. Benim de 2 gebelik arası 1,5 yılı geçmişti kuzum. Yakındır gelecek bebişin, sadece çok odaklanmamaya çalış 🥰
Ahh kayıpların için çok üzüldüm kuzum😢 Rabbim bidaha yaşatmasn🙏 Artk odaklanmayı çok lafaya takmayı bıraktım bemi daha çok yordugunu farkettm inşallah bebişlerimiz sağlıklı gelsinde biz sabrıda öğreniriz☺️

Maraton basladi kuzum ya is ev yemek hepsini ytistirmeye calisana kadar saat 9 oluyor 🙃 zaten surekli bir uykulu halim var pazartesi gununu iple cekiyorum inşallah güzel haberler alırım ✨🤲
Sen nasılsın canım neler yapiyorsun ?
Kolay gelsin canim sana iyi işler,benim maraton 15i başlayacak
Hiç kuzum adetin butmesini bekliyorum,spora başliycam biraz göbüşüm çıktı 😅😅

Allahım öldüm yaa gülmekten midem ağrıdı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣suç üstü yakalanir gibi ne sert,yumuşak olmasina bakamiyorsun ne kocaya anlatamiyorsun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂 kız rezillikler rezilliği yani gözünün önüne gelince bi garip oluyor
Benim kızım da yanımdaydı anne deli misin niye gülüyorsun kendi kendine diyo 😂😂😂
Kocamda bana deliymişim gibi bakıyor ama sormayada korkuyor 😂😂😂😂 cevabı kesin saçma alıştı adam😂😂

Canim valla ben regl 3. Gün dün aksam letuya basladim vitamin takviyesinede basladim. Gezme tozma isleri bu aralar. Yarinda domates alcam kış hazırlıklari
Aaa yinemi letu🙄🙄eş paketi sipariş etmedini?sana kolay gelsin canim,ben kış hazırlıklarindan bol bol reçel yaptim ,birde fiyat uygun olsa ekim sonu salatalik turşu yapicam

Vallahi sen ayni bensin🤣🤣🤣🤣bende üst kati temizledigimde alt kata dokunmuyorum🤣🤣🤣🤣🤣ben tv yok telfondan izliyorum aşko
Kaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bile 😑 normalde alt katıda süpürüyorum da bugün süpüresim gelmedi ya 🤣🤣🤣 kedi var ya evde mecbur 1 gün arayla süpürüyorum kuzum tüyleri dökülüyo bende sanıyorum ki benim saçım dökülüyo meğersem kuyruğundaki tüyler saçlarımla aynı boymuş 🤣🤣🤣🤣 uzundu kestim cok dökülüyo diye sonra baktım hala dökülüyo bi baktım onun tüyleri🤣🤣🤣🤣

Back
X