- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.341
BırakamaammmKız bi otur oturdugun yerdekarbonatı rahaat bıraak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BırakamaammmKız bi otur oturdugun yerdekarbonatı rahaat bıraak
![]()
Öyle yapayım en iyisiTatlim ben o konularda hiç tecrubeli değilim,adete az kala test yapmak strese sokuyor
İstersen bekle bat gününü
Evet kuzum aynen bende öyle korona,şehit haberleri , ölümler çok kötü etkiliyor beni o yüzden bizim evde yalnız oğlum izliyo tv rafadan ve necatiyiKaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bilenormalde alt katıda süpürüyorum da bugün süpüresim gelmedi ya
kedi var ya evde mecbur 1 gün arayla süpürüyorum kuzum tüyleri dökülüyo bende sanıyorum ki benim saçım dökülüyo meğersem kuyruğundaki tüyler saçlarımla aynı boymuş
uzundu kestim cok dökülüyo diye sonra baktım hala dökülüyo bi baktım onun tüyleri
![]()
Allahim yaa kedi yüzünden gitdi canim saçlar deseneKaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bilenormalde alt katıda süpürüyorum da bugün süpüresim gelmedi ya
kedi var ya evde mecbur 1 gün arayla süpürüyorum kuzum tüyleri dökülüyo bende sanıyorum ki benim saçım dökülüyo meğersem kuyruğundaki tüyler saçlarımla aynı boymuş
uzundu kestim cok dökülüyo diye sonra baktım hala dökülüyo bi baktım onun tüyleri
![]()
Kıızz Allah için suuss aklıma geldikçe krize giriyorumEvet yaa düşün düşün gülme krizine girdim altima yapicam![]()
Heeh şöyleeeBırakamaammmneyse gece gece çarpılmıyim bırakıyorum bı rak tım
![]()
Yaa normalde kısa saç seviyorum zaten ama 2 senedir kestirmemiştim iyi olmuştu baya uzamıştı ama tabi ben boya acıcı Allah ne verdiyse sürdüm yandılar hep bende sıcağa dayanamayıp kesiverdimAllahim yaa kedi yüzünden gitdi canim saçlar desene![]()
Yok be yapmam aiko bugün bi daha test yaptım zaten ciflenmiş gibi hshdhjsjsj daha test falan yapmam çokta sinirliyim zaten gelir yarın öbürgün regliKıızz Allah için suuss aklıma geldikçe krize giriyorumkendimi öyle hayal ettikçe iyice gülüyorum bide sertmi yumuşakmı anlamam eminde olamam salak gibi kocamıda çağırır teyit almaya çalışırım falan
ay Allahım sen aklımıza sahip çık
Heeh şöyleeeama yaparsansa haber ver bak etiketle çalışıyorm kaçırmak istemem
![]()
Çıkabilir canım keşke batı bekleyebilsek Benimde yarın 4 gün kalıyor yumurtlamadan sonra 13. Günüm şimdi belki bende yarın yaparım ama bende sanki kasık ağrısı hissi varYumurtlamadan 11 gün regle 4 gün kala felandie
Olsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralaraİnşallah olsun kuzum❣❣ Ay kuzum ya yazamadım markete falan çıktım telefonumun ekranı aydınlıkta görükmüyo
evet ya dinleyince bir sürü şey cıkıyo
![]()
MeeecbuurAyy mecburuz valla yapmasak kimse yapmıyo sonra yine biz yapıyoruz![]()
Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaaTeknolojiden beklentimiz çokbende ilişkiden 5 sonra bebeği öğreneceğimiz testlerden istiyorum
![]()
Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdıAyy inşallah olur kuzum, en güzel hediye olurbel ağrısını da iyiye yoralım
Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordumKızlarrr yeni bir bilgiyle geldimaslında eski usül ama ben yeni okudum
orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz
hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından@mireslMucizemmm16
Veziir
@bitliKedi @000umutlu000 R raainbowmiraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman kibak bak bitmiyor
![]()
Olmasa daha iyi aşko bizim iki katta da var ölüm gibi temizlemesi birini temizliyorum biri kalıyoEvet kuzum aynen bende öyle korona,şehit haberleri , ölümler çok kötü etkiliyor beni o yüzden bizim evde yalnız oğlum izliyo tv rafadan ve necatiyi
Ben aynı günde her iki kati da temizleyemiyorum,eskiden yapardim şimdi o gücüm yok çabuk yoruluyorum,bir gün üst kati,ertesi gün de alt kati süpürüp siliyorum,ha bide düşün üst katta banyo,wc yok viledayi alt katta doldurup çıkarıyorum yukarioy nenem düşündükce yoruluyom
![]()
Islaklık dediğin akıntı mı bugün öğle vakti uzayan akıntım vardı az öncede 2 kere ıslandım sandım ama normal akıntıydıYok 11 gün canımben dayanamıyorummm. Kız sende akıntı var mı benim çok akıntı var bazen ıslaklık gibi hissediyorum sırtım zaten 3 gündür ağrıyor kasıklarda hafif sancı girdi bugün ama rahatsız etmiyor regl olacak gibi
Off ya öyle de zor böyle de,en iyisi temizlik yapmamakOlmasa daha iyi aşko bizim iki katta da var ölüm gibi temizlemesi birini temizliyorum biri kalıyo![]()
Yarın çıkar kesinÇıkabilir canım keşke batı bekleyebilsek Benimde yarın 4 gün kalıyor yumurtlamadan sonra 13. Günüm şimdi belki bende yarın yaparım ama bende sanki kasık ağrısı hissi var
Hangi şehirdesin kuzum?telefona da çok bakmak olmuyor ki ya bulanti veriyor bana birde sağ kolum tutuluyorOlsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralara
Meeecbuur
Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaa
Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı
Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordum
Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından
Evet beyaz kremsi akintiydi ben kuru olurdum normalde regl 1-2 gün kala sarı akıntım gelir benim bakalim artikIslaklık dediğin akıntı mı bugün öğle vakti uzayan akıntım vardı az öncede 2 kere ıslandım sandım ama normal akıntıydı
Yaa normalde kısa saç seviyorum zaten ama 2 senedir kestirmemiştim iyi olmuştu baya uzamıştı ama tabi ben boya acıcı Allah ne verdiyse sürdüm yandılar hep bende sıcağa dayanamayıp kesiverdim![]()
Amin amin bu işin sonu pek hayra gitmiyor amaKıızz Allah için suuss aklıma geldikçe krize giriyorumkendimi öyle hayal ettikçe iyice gülüyorum bide sertmi yumuşakmı anlamam eminde olamam salak gibi kocamıda çağırır teyit almaya çalışırım falan
ay Allahım sen aklımıza sahip çık
Heeh şöyleeeama yaparsansa haber ver bak etiketle çalışıyorm kaçırmak istemem
![]()
aynen parmak:)