Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bile 😑 normalde alt katıda süpürüyorum da bugün süpüresim gelmedi ya 🤣🤣🤣 kedi var ya evde mecbur 1 gün arayla süpürüyorum kuzum tüyleri dökülüyo bende sanıyorum ki benim saçım dökülüyo meğersem kuyruğundaki tüyler saçlarımla aynı boymuş 🤣🤣🤣🤣 uzundu kestim cok dökülüyo diye sonra baktım hala dökülüyo bi baktım onun tüyleri🤣🤣🤣🤣
Evet kuzum aynen bende öyle korona,şehit haberleri , ölümler çok kötü etkiliyor beni o yüzden bizim evde yalnız oğlum izliyo tv rafadan ve necatiyi🤣🤣
Ben aynı günde her iki kati da temizleyemiyorum,eskiden yapardim şimdi o gücüm yok çabuk yoruluyorum,bir gün üst kati,ertesi gün de alt kati süpürüp siliyorum,ha bide düşün üst katta banyo,wc yok viledayi alt katta doldurup çıkarıyorum yukari🥵🥵oy nenem düşündükce yoruluyom🤣🤣🤣

Kaç sene oluyo hatırlayamıyorum ama en son gördüğüm kadın cinayetinden sonra artık tv izlemeyi kalbim kaldırmadı bide sürekli deprem haberleri görüyodum iyi gelmiyo izlemek diye bıraktım açmıyorum bile 😑 normalde alt katıda süpürüyorum da bugün süpüresim gelmedi ya 🤣🤣🤣 kedi var ya evde mecbur 1 gün arayla süpürüyorum kuzum tüyleri dökülüyo bende sanıyorum ki benim saçım dökülüyo meğersem kuyruğundaki tüyler saçlarımla aynı boymuş 🤣🤣🤣🤣 uzundu kestim cok dökülüyo diye sonra baktım hala dökülüyo bi baktım onun tüyleri🤣🤣🤣🤣
Allahim yaa kedi yüzünden gitdi canim saçlar desene 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evet yaa düşün düşün gülme krizine girdim altima yapicam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kıızz Allah için suuss aklıma geldikçe krize giriyorum😂😂😂 kendimi öyle hayal ettikçe iyice gülüyorum bide sertmi yumuşakmı anlamam eminde olamam salak gibi kocamıda çağırır teyit almaya çalışırım falan😂😂😂😂😂😂 ay Allahım sen aklımıza sahip çık 😂
Bırakamaammm🤣🤣🤣🤣 neyse gece gece çarpılmıyim bırakıyorum bı rak tım🤣🤣🤣🤣
Heeh şöyleee 😂😂 ama yaparsansa haber ver bak etiketle çalışıyorm kaçırmak istemem😂😂🤪🤪🤪

Kıızz Allah için suuss aklıma geldikçe krize giriyorum😂😂😂 kendimi öyle hayal ettikçe iyice gülüyorum bide sertmi yumuşakmı anlamam eminde olamam salak gibi kocamıda çağırır teyit almaya çalışırım falan😂😂😂😂😂😂 ay Allahım sen aklımıza sahip çık 😂

Heeh şöyleee 😂😂 ama yaparsansa haber ver bak etiketle çalışıyorm kaçırmak istemem😂😂🤪🤪🤪
Yok be yapmam aiko bugün bi daha test yaptım zaten ciflenmiş gibi hshdhjsjsj daha test falan yapmam çokta sinirliyim zaten gelir yarın öbürgün regli😂😂

İnşallah olsun kuzum 🤲🏻🤲🏻❣❣ Ay kuzum ya yazamadım markete falan çıktım telefonumun ekranı aydınlıkta görükmüyo 🙄 evet ya dinleyince bir sürü şey cıkıyo😂😂
Olsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralara 🤭
Ayy mecburuz valla yapmasak kimse yapmıyo sonra yine biz yapıyoruz 🙄🤣
Meeecbuur🤣🤣
Teknolojiden beklentimiz çok 😅😅😅 bende ilişkiden 5 sonra bebeği öğreneceğimiz testlerden istiyorum 🤣🤣🤣
Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaa 🤣
Ayy inşallah olur kuzum, en güzel hediye olur 🥰 bel ağrısını da iyiye yoralım
Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı
Kızlarrr yeni bir bilgiyle geldim 🙈 aslında eski usül ama ben yeni okudum 🤣🤣 orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz 🙄🙈🤣🤣🤣 hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordum
@miresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir
@bitliKedi @000umutlu000 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki🤣🤣🤣 bak bak bitmiyor🤣🤣
Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından

Evet kuzum aynen bende öyle korona,şehit haberleri , ölümler çok kötü etkiliyor beni o yüzden bizim evde yalnız oğlum izliyo tv rafadan ve necatiyi🤣🤣
Ben aynı günde her iki kati da temizleyemiyorum,eskiden yapardim şimdi o gücüm yok çabuk yoruluyorum,bir gün üst kati,ertesi gün de alt kati süpürüp siliyorum,ha bide düşün üst katta banyo,wc yok viledayi alt katta doldurup çıkarıyorum yukari🥵🥵oy nenem düşündükce yoruluyom🤣🤣🤣
Olmasa daha iyi aşko bizim iki katta da var ölüm gibi temizlemesi birini temizliyorum biri kalıyo 🤣🤣🤣🤣

Yok 11 gün canım 😕 ben dayanamıyorummm. Kız sende akıntı var mı benim çok akıntı var bazen ıslaklık gibi hissediyorum sırtım zaten 3 gündür ağrıyor kasıklarda hafif sancı girdi bugün ama rahatsız etmiyor regl olacak gibi
Islaklık dediğin akıntı mı bugün öğle vakti uzayan akıntım vardı az öncede 2 kere ıslandım sandım ama normal akıntıydı

Olsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralara 🤭

Meeecbuur🤣🤣

Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaa 🤣

Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı

Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordum

Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından
Hangi şehirdesin kuzum?telefona da çok bakmak olmuyor ki ya bulanti veriyor bana birde sağ kolum tutuluyor

Yaa normalde kısa saç seviyorum zaten ama 2 senedir kestirmemiştim iyi olmuştu baya uzamıştı ama tabi ben boya acıcı Allah ne verdiyse sürdüm yandılar hep bende sıcağa dayanamayıp kesiverdim🤣🤣🤣
😅😅Ben geçen yıl ombre balyaj yaptirdim oy nnenem saçım süpürge olmuştu resmen uzatip uzatip kestim🤣🤣 şimdi tek renk takiliyomm

Amin amin bu işin sonu pek hayra gitmiyor ama 🤣🤣🤣🤣🤣elbet birimiz yakalanacaz🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X