- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.881
Aaa takmazmıyız özel huni merasimi bile yaparızAmiinn inşallah hepimiz içinŞuan 5dk'da gorebildim o hunileri bence
bana da takar mıyız ya bir huniii kocam burada olsa ona en büyük huni lazım olurdu o benden beter her ay
![]()

HatırlamazmıyızHatırlıyormusunuz bende kendime söz verdim bu ay erken yapmam diye ahahaha sipariş listemi atıcam size sırf bungalova gitcez ya dağ oralar bulamam çatlarım merakımdan diye![]()

Aaa benim kocaa gidip asla almaz kız bende utanıyom artık int çağındayz çok şükürdeBen de utanıyorum her ay aynı eczaneden ovulasyon ve hamilelik testi almaya artık eşime aldiriyorum farklı eczanelerden![]()

Yaa haksızlık bubugün eczaneye gittim ya kıza dedim ki kese kağıdı var mı kafama geçiricem gelirken artık
en iyisi aslında o kuzum beklemeyi bilsek keşke gercekten

Cidden artık nerden kimden nasıl çıkıyorsa çıksınKız kim kimden cıkıyosa çıksın artık canımıza yetti burda![]()

ahh o kadar haklısınki öylesine konuşuyoruz ama çağırıyoruz işte mesela sırf artık olmuyor ve ümitlenip moralim bozuluyor diye bu ayda olmazki diye başlıyorum sırf üzülmemeyim diye noluyo olmuyor cümleleri düşünceleri değiştirsek herşey güzel olacak aslndaNiyet yanlış kuzum niyet ettim bu ay bebeyi tutturmaaya olacakBiz isterken hep yanlış istiyoruz ahhhh bu dilimizzz çektimiz hep ondan