Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur dur sende bi yerde çatlarsın yaparsında bizimde gözümüz görür bir test😂😂😂
Dur bakalım bat 5 eylül ayın 5ini görcek gibi değilim hani kasıklarm ağrıdan kıvranıyor ama 5inde olmazsam akşam hemen bi eczaneye girerim herhalde😂😂😂 gözümüz gönlümüz negatif görmekten çürüdü hayır sonr burda 2. Çizgiyi arıcaz diye gözlerimiz şaşı olcak sırf sizi düşündüğümden yapmıyorum ben🤪🤪

Dur bakalım bat 5 eylül ayın 5ini görcek gibi değilim hani kasıklarm ağrıdan kıvranıyor ama 5inde olmazsam akşam hemen bi eczaneye girerim herhalde😂😂😂 gözümüz gönlümüz negatif görmekten çürüdü hayır sonr burda 2. Çizgiyi arıcaz diye gözlerimiz şaşı olcak sırf sizi düşündüğümden yapmıyorum ben🤪🤪
Ben kör oldum artık bakmaktan testime 🤣🤣🤣 artık herseyi çift görüyorum 🤣🤣🤣

İyi günler kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 12.gün dün akşam ve bugün olmak üzere kahverengi akıntılar geliyor ,rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah o heyecanla yaptım maalesef negatif adet sancılarımda var ama bu kahverengi akıntı hiç gelmezdi ilk defa böyle oldu adetlerimde düzenlidir 28 günde bir olurum kafam çok karıştı.
Yerleşme kanaması olabilir canım kesilirse 2 gün sonra tekrarla

Sen bizi düşünme bizim gözler alıştı 😃😃

Senin yaptığın test artimed sonradan çizgi çıkartıyor mu hiç ? Bende ondan alayım bir kaç gün sonra
Hayır kuzum artımed çok yaptım bende hiç yalancı çizgi çıkartmadı bu yaptığım da al bi gebelik testi buda hiç yanıltmadı hep negatif gözü kör olasıca test🤣🤣🤣

Back
X