Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyle olur da çok da güvenemiyorum 🤣🤣

Kız o da ilk idrar değil aslında ya ben sabah eşim işe giderken uyanıp lavaboya gitmiştim sonra geri uyudun 11 gibi uyandığımda bardak aklıma geldi 🤭🤣 kız ben bu gün sabahtan beri 5 kere faln lavaboya gittim heralde

Kız aksi gibi ben evden çıkarım kargo gelir diye çıkamadım yaaa

Kız saçma ama ya 🤣🤣
Kız kapıda ödeme falan değilse kapıya not assana kapı önüne bırakın diye ben bir yere gideceksem öyle yapıyorum bırakıyorlar ☺️

Kıııız olmaz dök onu, beklemiş idrarla doğru sonuç alamayabilirsin. Gebelik varsa her idrarla çıkar merak etme. Geçen sefer yaptığımda bata 3 kala yaptım ve akşama kadar çay, kahve, su, soda her şeyi içtim de yaptım çat diye çıktı. HCG yüksek olduktan sonra istediğin kadar sıvı al farketmez.
Ya benimki yüksek değilse 🤣🤣

Kıııız olmaz dök onu, beklemiş idrarla doğru sonuç alamayabilirsin. Gebelik varsa her idrarla çıkar merak etme. Geçen sefer yaptığımda bata 3 kala yaptım ve akşama kadar çay, kahve, su, soda her şeyi içtim de yaptım çat diye çıktı. HCG yüksek olduktan sonra istediğin kadar sıvı al farketmez.
Bende testlerimi hep akşamları yaptım ilk idrar falan değildi yani ama yeniyse ilk idrar diyolar ya aşko hiçte yapmadım işte ilk idrarla 🤣🤣🤣

Kızlar allah aşkına bana yardım edin. 23 unde ovu testıyle pık gordum 25 ı catladı. 1 eylulde tekrar pık gordum dun gece sılıklestı bugun yıne kızarıyor ıkıncı cızgı. Ne oluyor boyle ? 1 ınde gebelık yaptım negatıf cıktı. Bat 6 eyluldu ben tekrar mı yımurtluyorum yumurtluyosam dun gece sılıktı bugun yıne nıye kızarıyor yardım edın nolur 🥺

Eklentiler

• 03CB05F1-5B3D-4DE0-8FCB-CCC6D6D07237.webp
    03CB05F1-5B3D-4DE0-8FCB-CCC6D6D07237.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar allah aşkına bana yardım edin. 23 unde ovu testıyle pık gordum 25 ı catladı. 1 eylulde tekrar pık gordum dun gece sılıklestı bugun yıne kızarıyor ıkıncı cızgı. Ne oluyor boyle ? 1 ınde gebelık yaptım negatıf cıktı. Bat 6 eyluldu ben tekrar mı yımurtluyorum yumurtluyosam dun gece sılıktı bugun yıne nıye kızarıyor yardım edın nolur 🥺
Canim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyor

Canim regl donemine yakin bende artis oluyor lh testlerim pozitif cikiyor
Kuzum ama belırtılerınıdw yasadım ben . Ikı gundur yapıskan kıvamlı akıntı geldı. Bugun yok . Kasıklarım agrıyordu kesıldı. Bugun yıne kızarıyoe ona ragmen test

Ararlar heralde off halimi bi görsen hazırlandım. Bi çantamı falan alıp kapıya gidiyorum sonra kendi kendime sanki hamilesin ne bu acelecilik diyorum oturuyorum aşağı 🤣🤣
Sen bensin aşko dün test yapmadan önce yüz kere vazgeçtim 🤣🤣🤣🤣 inşallah gebesindir bebeğim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕

İyi günler kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 12.gün dün akşam ve bugün olmak üzere kahverengi akıntılar geliyor ,rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyordu sabah o heyecanla yaptım maalesef negatif adet sancılarımda var ama bu kahverengi akıntı hiç gelmezdi ilk defa böyle oldu adetlerimde düzenlidir 28 günde bir olurum kafam çok karıştı.

Back
X