Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biz test bağımlısı olmuşuz kız nasıl kurtulcaz bundan 🙄 korkuyorum pozitif çıkınca da sürekli yapıcaz 🤣🤣
Ben artık kendime bat gününe kadar test yok sözü verdim 🤣 tutuyorum kendimi bazen günde 50 kere elime test alıp geri bırakıyorum ama tutuyorum

Amin inşallah canım ederim her zaman🏵️🏵️ kimseye söylemiyorum bir tek siz biliyorsunuz iyiki varsınız ❤️❤️🙏🏼 Allah'ım hepimize sağlıklı bebisler versin sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin 💕
Amin kuzum inşallah 🤲🏻💕😘 valla bende kimseye gecikiyorum şöyle böyle demiyorum geçen ay kardeşime söyledim ertesi gün hastalandım sende iyi ki varsın kuzum 💕💕💕 hepiniz iyi ki varsınız canımlar 💕💕💕 kocama bile bir süre söylemeyi düşünmüyorum 🤣🤣🤣

Kuzum normalde gecikmiyorum ilaç vs içmediysem bi geçen ay geciktim işte fitillerden ağrı kesicilerden dolayı onlar dışında gecikmem olmuyo kuzum inşallah gelicekse daha fazla geçmez ya 😕 geçtikçe umutlanıyorum demin uzandım bi an ellerim bacaklarım ayaklarım alev aldı bildiğin asırı sıcak basıyo adete yakın olurdu böyle normalde bu kez geçti diye oldu sanırım 😕
Evet ya biliyorum kuzum bu belirsizlik insanı gıcık ediyor 😣 regl olacaksam olayım diyorsun en azından kafamdan gitmiş olur diyorsun ama işte gecikmeyen regl bile gecikiyor 😤 hayırlısı olsun inşallah kuzum evet bende çok umutlanmak istemiyorum kendimden ama çok fazla da umudumuzu kesmeyelim regl olmadıkça umudumuz birazcıkta olsa yeşersin 🌸 İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alalım bebeğiiiimmm 🥰🥰❤️

Ah hiç sorma aynı dert bende de var o kadar para verip mfk aldık onu bile düzenli kullanmadı 🤦🏻‍♀️ benim zaten normal ilişkiyle falan hamile kalacağıma inancım kalmadı bizim ki ilişki günlerine bile uymak istemiyo bu ay bende saldım artık direk tüp bebeğe gidecem. Sıkıldım her ay aynı muhabbetten 🤷🏻‍♀️
Hiç sıkma canını emin ol yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı durumu canım 😊 bizim üstüne düştüğümüz gibi düşmüyorlar erkek milleti işte 🤣 olur mu öyle aaaa doktorların bile normal yolla hamile kalamazsın dediği kişiler normal yolla kendiliğinden hamile kalıyor canım öyle düşünme verecek olacak Rabbim bir şekilde veriyor tek günlük ilişkiyle bile ❤️

Evet ya biliyorum kuzum bu belirsizlik insanı gıcık ediyor 😣 regl olacaksam olayım diyorsun en azından kafamdan gitmiş olur diyorsun ama işte gecikmeyen regl bile gecikiyor 😤 hayırlısı olsun inşallah kuzum evet bende çok umutlanmak istemiyorum kendimden ama çok fazla da umudumuzu kesmeyelim regl olmadıkça umudumuz birazcıkta olsa yeşersin 🌸 İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alalım bebeğiiiimmm 🥰🥰❤️
Amin bebeğim inşallah 🤲🏻🤲🏻💕💕 olmadım hala ayy ama olcam ya hiç ağrım yok sabah biraz vardı geçti gitti ne biçim bişey bu böyle gebe mi olunur ağrısız belirtisiz püüü 😂😂 inşallah senin bebişin seninledir kuzum çok amin 🤲🏻🤲🏻💕💕

Amin bebeğim inşallah 🤲🏻🤲🏻💕💕 olmadım hala ayy ama olcam ya hiç ağrım yok sabah biraz vardı geçti gitti ne biçim bişey bu böyle gebe mi olunur ağrısız belirtisiz püüü 😂😂 inşallah senin bebişin seninledir kuzum çok amin 🤲🏻🤲🏻💕💕
Ay bugünde olmazsan yarın bir test patlatmak sana farz oldu artık 🤣🤣🤣valla bir güzel olur ki hiç belirtisi olmayan gebeler oluyor aşkım niye öyle diyorsun 😍😍sadece benim bebişim değil inşallah bebişlerimiz bizimledir kuzummmm ❤️❤️❤️

Kızlar görüyor musunuz 🥲 çok tatmin olamadım amaa 🤣 ay inşallah doğrudur Allahiiimmm 🙏🏼🙏🏼 yumurtlamadan sonra 11 gün bugün ☘️
Yaaaaaa görüyorum bende görüyorummmmmm 😍😍😍😍 maşallah 🧿 ay inşallah doğrudur kuzum yaaaa inşallah bebiş vardır 😍😍😍 bence salı günü daha net çıkar salı günü de yap bence 😍😍❤️

Back
X