- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.141
Aşko sen testi yarın yarine bu gün yapsan mıııııEmin değilim bebe konusundaağrım yok beynim ağrıyı reddediyo inatla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko sen testi yarın yarine bu gün yapsan mıııııEmin değilim bebe konusundaağrım yok beynim ağrıyı reddediyo inatla
![]()
Yapmak isterdim aşko ama nöbetçi eczane uzaktaAşko sen testi yarın yarine bu gün yapsan mııııı![]()
Aman bekle bakalım hadi bekliyoruz bakalımYapmak isterdim aşko ama nöbetçi eczane uzaktahemde yarına kadar bekliyim olurum belki ya belli olmaz
![]()
Bazen bana da oluyo kuzum ama neden bilmiyorum vallaMucizemmm16
Demgey3 R raainbow
miraclebeyb Kızlar bişey soracağım bazen ekşından sonraki sabah uyandığınızda akıntıyla beraber açık pembe renk görüyormusunuz ben sabah uyandığımda böyleydi ama gece bişey yoktu
![]()
Beklemek istemiyorum ama ya olursam ooff be ne biçim şey buAman bekle bakalım hadi bekliyoruz bakalım![]()
Bazen bana da oluyo kuzum ama neden bilmiyorum valla
Evet öyle oluyor dur bakalım sakin ol yarın olmazsan yaparsın mademBeklemek istemiyorum ama ya olursam ooff be ne biçim şey budk başı tuvalete gidiyorum oldu mu geldi mi diye
![]()
Kız ne biliyim vallahi bezdumYeni gelin gibi bu ne Ya
biz neden normal şeyler yaşayamıyoruz acaba
![]()
Öyle yapcam kuzum bakalımEvet öyle oluyor dur bakalım sakin ol yarın olmazsan yaparsın madem![]()
Hep mi en anormal şeyleri biz görcez acabaKız ne biliyim vallahi bezdum![]()
İnsallah canim yarın güzel haberlerle gelicem Allah'ın izniyleİnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzummm![]()
Eveeet tabikideHep mi en anormal şeyleri biz görcez acaba![]()
Allah'ın izniyle güzel haberlerle gelicem canim bol bol dualarinizi bekliyorumGüzel düşün kuzum güzel olsun aklına hep güzel şeyler getir inşallah yarın güzel haberler alıcaz inanıyorum bekliyoruz kuzum![]()
Kalbimiz seninle bebeğimAllah'ın izniyle güzel haberlerle gelicem canim bol bol dualarinizi bekliyorum![]()
Amin kuzum inşallahAyy hadi inşallah canım![]()
Hergun yapmayı planlıyorumYaaaaaa görüyorum bende görüyorummmmmmmaşallah
ay inşallah doğrudur kuzum yaaaa inşallah bebiş vardır
bence salı günü daha net çıkar salı günü de yap bence
![]()
Ay inşallah korkuyorum o yandan bu silik çizgiler bizi mahfettiÇizgi yerini görüyorum inşallah benimki gibi olmaz inşallah vardır Allahımmm![]()
Ay inşallah kuzumAaaa çizgimi oooay inşallah bebiş seninledir kuzumm
![]()
Benim yarın 3. Yıl bitip 4. Yıla girecek canım doktor bana da normal yolla olmaz diyor ben bu zamana kadar inatla normal denedimHiç sıkma canını emin ol yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı durumu canımbizim üstüne düştüğümüz gibi düşmüyorlar erkek milleti işte
olur mu öyle aaaa doktorların bile normal yolla hamile kalamazsın dediği kişiler normal yolla kendiliğinden hamile kalıyor canım öyle düşünme verecek olacak Rabbim bir şekilde veriyor tek günlük ilişkiyle bile
![]()