Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bugünde olmazsan yarın bir test patlatmak sana farz oldu artık 🤣🤣🤣valla bir güzel olur ki hiç belirtisi olmayan gebeler oluyor aşkım niye öyle diyorsun 😍😍sadece benim bebişim değil inşallah bebişlerimiz bizimledir kuzummmm ❤️❤️❤️
Amiiiin inşallah bebeğimmm 🤲🏻🤲🏻😍😍😍💕💕olmazsam patlatcam aşko kesin 🤣🤣

Canlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim 🤩😍
G Gzmyts53 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 M Minicikfzt miraclebeyb miraclebeyb ve diğer canlarım 🥰
Dualarımız seninle kuzum kötüyü sakın düşünme hep iyi düşünelim inşallah beta değerin çok güzel artmıştır ve inşallah keseyi görürsün için rahatlar kuzum ❤️❤️😍😍 bizi haberdar et olur mu durumlardan 😘

Dualarımız seninle kuzum kötüyü sakın düşünme hep iyi düşünelim inşallah beta değerin çok güzel artmıştır ve inşallah keseyi görürsün için rahatlar kuzum ❤️❤️😍😍 bizi haberdar et olur mu durumlardan 😘
Canim benim cok teşekkür ederim 😇 inşallah guzel haberler alirim 💕 ederim tabikide 🤰🏼✨

Uyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
Olabilir kuzum belkide ama üzme kendini bende kimyasal geçirdim 5 sene önce tahmin ediyorum üzüntünü anlıyorum ama üzülme Rabbim nasip edecektir en kısa zamanda sadece stresten uzak durmalıyız 💕💕

Hikmet berede değil aşko olsaydı geçen senede örmüştüm olmadı bak 🤣🤣🤣Aç youtube dan aşko öğrenebilirsin hem kafan dağılır hem iyi gelir belki sana da acayip kafası dağılıyo insanın güzel oluyo unutup takip etmeden geçirmek lazım zamanı aslında
Valla bana kafa dağıtmalıl bişey lazım çok haklısın 😂
Kızlar gebelik testi yapicam ben dayanamıyorum 🤣🤣🤣 negatif çıkarsa ağlarım herhalde
Ağlamaaak yasaaaakk😂
Dur kız gelmesin seninkiler belki bebe var içerde Allah Allah 😂😂 benimkiler bi gelse normalde şuan ağrıdan kıvranıp olmam gerekirdi çişimide tuttum diye ekşında yaptık niye gelmiyo bu kırmızılar yetti be
Benimki gelmiyorsa seninkide gelmesn belki sende de bebe var😂😂
Benim evdeki test stogum asla bitmiyo en az 10 testim var hep 😂
Benim evde stok duramıyor başlıyom bi hfta önceden yapmaya😂😂
Ayy bende olsa hepsini şimdi ardarda yapardım herhalde pozitif görcem regli gelmiyo diye 🤣🤣🤣
Heeeh işte ben bu😂😂regl olunca bile acaba üstünemi regl görüyorum diye düşünen bi manyagm😂

Valla bana kafa dağıtmalıl bişey lazım çok haklısın 😂

Ağlamaaak yasaaaakk😂

Benimki gelmiyorsa seninkide gelmesn belki sende de bebe var😂😂

Benim evde stok duramıyor başlıyom bi hfta önceden yapmaya😂😂

Heeeh işte ben bu😂😂regl olunca bile acaba üstünemi regl görüyorum diye düşünen bi manyagm😂
Emin değilim bebe konusunda 😂😂😂 ağrım yok beynim ağrıyı reddediyo inatla 🤣🤣🤣

Uyumuşum ya
Muhtemelen geçen dönemde kimyasal öı geçirdim diye düşünüyordum
Cünkü aslında pozitif gördüm sonrada kayboldu o hcg
Çok tuhaf yani gerekten çok üzülmüştüm
Geçen ay benimde öyle canım iki test biri erken biri normal kaset test ikiside gölge çizgiydi ama adet oldum bende kimyasal diye düşündüm

Back
X