Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıklı olur inşallah biraz endişem var kimyasal geçirince tedirgin oluyorum
Asla aklına bunları getirme canım korkarsan başına gelir bir kere oldu diye hep öyle olacak anlamına gelmiyor unut bunu sal kendini biraz çift çizgi gördün çok şükür sevincini yaşa onu bunu şunu düşünme kanını ver Allah’a bırak o bilir ne yapacağını hayırlısını🤲🏻🌸

Asla aklına bunları getirme canım korkarsan başına gelir bir kere oldu diye hep öyle olacak anlamına gelmiyor unut bunu sal kendini biraz çift çizgi gördün çok şükür sevincini yaşa onu bunu şunu düşünme kanını ver Allah’a bırak o bilir ne yapacağını hayırlısını🤲🏻🌸
Evet ilkini getirdim habire şuan rahatlama var sanki iyi gecicek gibime geliyor rabbim sağ salim kucağıma verir inşallah 💕 çok şükür bu günlere 🥰

R raainbow miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Marulkafakz Marulkafakz Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 ve unuttuğum diğer bebekler ❤️ Benim sonuç negatif diğer aylara kısmet artık 🤲🏻
53390C40-06D2-4C0F-B35D-58DE82DA2D4C.webp

Evet canım üzülmek yok bırakma kendini Dobarlan hadiii🌸 her ay bizler için Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur❤️
İlk negatifi görünce üzüldüm yalan yok ama hemen buraya koştum dedim inşallah miraclebeyb miraclebeyb ve R raainbow negatif görmemişlerdir diye onların pozitifi görünce yüzüm güldü bana da umut oldu iyice 😍😍 yok kuzum anlık bir üzülme oldu o kadar bakalım bi Adet olayım hemen çalışmalara devam edeceğim 😍

İlk negatifi görünce üzüldüm yalan yok ama hemen buraya koştum dedim inşallah miraclebeyb miraclebeyb ve R raainbow negatif görmemişlerdir diye onların pozitifi görünce yüzüm güldü bana da umut oldu iyice 😍😍 yok kuzum anlık bir üzülme oldu o kadar bakalım bi Adet olayım hemen çalışmalara devam edeceğim 😍
Allah'ın izniyle olacak inşallah ❤️

M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan 🥹🥹☺️☺️
Canımmmmm bakkkk demiştim sana veeee günümüzzz çokkkk harika oluyor şu andan itibaren❤️❤️😍😍😍😍 hayırlı olsun kuzummmm💐💐💐 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

İlk zamanlar biraz stresli geçiyor ama Allah'ın izniyle güzel ilerlicek içiniz rahat olsun miraclebeyb miraclebeyb seninde askom 😅
İnşallah arkadaş var işyerinde ona söyledm sır aramzda annemi idare et ben yoklen kan vermem lazm dedim testi gösterdim ama silik çizgi benimki çok netti dedi yanlş olabilir dedi 🥺
Sağlıklı olur inşallah biraz endişem var kimyasal geçirince tedirgin oluyorum
Bende tedirginim ya bu konuda çizgi silik diuo burdaki arkadaş🥺

Back
X