Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bilim canımı sıktı modum düştü şuan
Düşürme modunu bence çok çok yeni o yüzdn böyle bence sen yinede güvenme cuma ben kan vercem tekrar sende ya cuma yada pazartesi falan tekrar kan ver o konuşan kadında sussun ne demek gebe değilsin gıcık uyuz şey biz çizgiyi nerde gördük uzaydamı
Sensin gebe değil deseydin aşko 5 ve üstü pozitif normalde 5 in üstünde zaten
😂😂😂 ay çok güldüm ben olsam suratına bunu diyebilirdim😂😂😂

Allah Allah o zaman niye 5 gibi bir değer koyuyorlar bu değerin üstü niye hamile sayılıyor 11 neye dayanarak hamile sayılmıyor
İnşallah öyledir yarın regl günü gözüküyor daha yüksek beklerdim acikcasi
Hayır kuzum 5 üstü pozitif oluyor gebesin daha yenidir
İnşallah kuzum
Sensin gebe değil deseydin aşko 5 ve üstü pozitif normalde 5 in üstünde zaten
😁😁 Ay güldürdün beni yaa
Düşürme modunu bence çok çok yeni o yüzdn böyle bence sen yinede güvenme cuma ben kan vercem tekrar sende ya cuma yada pazartesi falan tekrar kan ver o konuşan kadında sussun ne demek gebe değilsin gıcık uyuz şey biz çizgiyi nerde gördük uzaydamı

İnşallah güzel ilerler korktum ben ya yine kimyasal olur diye ama kötü düşünmemeye çalışıyorum iyiyim diyorum güzel güzel artacak inşallah ❤️

bitliKedi bitliKedi kuzu senin nasil ilerliyodu degerlerin sanki seninki dahami farkliydi sen geldin aklima
ucge ucge benim de değerlerim %60 a yakın değerlerde yükseliyordu 6. Haftaya kadar böyle devam etti minik minik artmaya 6. Hafta kanamam başladı be düşük gerçekleşti pıhtılı sancılı oldu biraz. En son minik bir kese oluşmuştu. Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin sana sımsıkı tutunur. M Mavimiresl geç gördüm bebeğim kısıra bakma 2 kere etiketlemişsin

Bende derdim valla 🤣🤣🤣 kafayı yedi doktorlar iyice valla bak onlarda tozuttu sonunda 🤣🤣🤣

Canım geçmiş olsun kaza geçirmişsiniz Allah yaşatmasın bir daha sadaka çıkarsaydınız
Amin kuzum inşallah sağol❤ bizde öyle yaptık bebeğim dünde az daha mutfak dolabının üst rafından kahvaltılıkların tahtası bide tuzluk vardı dolabı açtım tabak almak için kız seslendi baktım arkamı dönmemle düşmeleri bir oldu dönmesem yüzüm kafam dağılmış olabilirdi dün gece 🙄

ucge ucge benim de değerlerim %60 a yakın değerlerde yükseliyordu 6. Haftaya kadar böyle devam etti minik minik artmaya 6. Hafta kanamam başladı be düşük gerçekleşti pıhtılı sancılı oldu biraz. En son minik bir kese oluşmuştu. Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin sana sımsıkı tutunur. M Mavimiresl geç gördüm bebeğim kısıra bakma 2 kere etiketlemişsin
Benimde düşük olcak buyuk ihtimal canim. Bakalim 6 ci haftaya yaklastim bende. Pazartesi yine gidecegim doktora. Boyle belirsizlik cok can sıkıyor Allah'tan hayirlisini dilemek lazim 🙏 cok teşekkür ederim bilgi için canim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin 🤲

Benimde düşük olcak buyuk ihtimal canim. Bakalim 6 ci haftaya yaklastim bende. Pazartesi yine gidecegim doktora. Boyle belirsizlik cok can sıkıyor Allah'tan hayirlisini dilemek lazim 🙏 cok teşekkür ederim bilgi için canim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin 🤲
Amin canım sonradan olacağına başlarda yaşanması daha az yıpratıyor. Tekrar sağlıkla nasip olsun inşallah önce senin sağlığın sonra devamı gelir elbet ❤️

İnşallah öyledir yarın regl günü gözüküyor daha yüksek beklerdim acikcasi

İnşallah kuzum

😁😁 Ay güldürdün beni yaa

İnşallah güzel ilerler korktum ben ya yine kimyasal olur diye ama kötü düşünmemeye çalışıyorum iyiyim diyorum güzel güzel artacak inşallah ❤️
Gül zaten 🤗🤗 Aşkım bebeğim kimyasal yaşadın zaten biliyosun kimyasal olunca genelde battan önce aniden yükseliyo değer bence şuan gayet iyi geç döllenme ihtimali vardır belki olamaz mı?

Ben 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicem 😍 daha önce hep gün aşırıydı
Ya bence zaten döngünün 10. Ve 15. Günleri arasını boş geçmeyeceksin sperm problemi yoksa ekşınlar dıkşın oluyor bi şekilde

Amin kuzum inşallah sağol❤ bizde öyle yaptık bebeğim dünde az daha mutfak dolabının üst rafından kahvaltılıkların tahtası bide tuzluk vardı dolabı açtım tabak almak için kız seslendi baktım arkamı dönmemle düşmeleri bir oldu dönmesem yüzüm kafam dağılmış olabilirdi dün gece 🙄
Kara bulutlar bi geldi mi gitmiyor be. Güzel düşün sal negatif enerjileri

Back
X