- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.321
Hayır kuzum 5 üstü pozitif oluyor gebesin daha yenidir11 çıktı gebe degilsin dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kuzum 5 üstü pozitif oluyor gebesin daha yenidir11 çıktı gebe degilsin dedi![]()
Sensin gebe değil deseydin aşko 5 ve üstü pozitif normalde 5 in üstünde zaten11 çıktı gebe degilsin dedi![]()
Ay benim resmen kafam karışmışYok canim progesteron hormonu sonucum bu. Betam 390 di bunu verdigim gun
Düşürme modunu bence çok çok yeni o yüzdn böyle bence sen yinede güvenme cuma ben kan vercem tekrar sende ya cuma yada pazartesi falan tekrar kan ver o konuşan kadında sussun ne demek gebe değilsin gıcık uyuz şey biz çizgiyi nerde gördük uzaydamıAy ne bilim canımı sıktı modum düştü şuan
Sensin gebe değil deseydin aşko 5 ve üstü pozitif normalde 5 in üstünde zaten
İnşallah öyledir yarın regl günü gözüküyor daha yüksek beklerdim acikcasiAllah Allah o zaman niye 5 gibi bir değer koyuyorlar bu değerin üstü niye hamile sayılıyor 11 neye dayanarak hamile sayılmıyor
İnşallah kuzumHayır kuzum 5 üstü pozitif oluyor gebesin daha yenidir
Sensin gebe değil deseydin aşko 5 ve üstü pozitif normalde 5 in üstünde zaten
İnşallah güzel ilerler korktum ben ya yine kimyasal olur diye ama kötü düşünmemeye çalışıyorum iyiyim diyorum güzel güzel artacak inşallahDüşürme modunu bence çok çok yeni o yüzdn böyle bence sen yinede güvenme cuma ben kan vercem tekrar sende ya cuma yada pazartesi falan tekrar kan ver o konuşan kadında sussun ne demek gebe değilsin gıcık uyuz şey biz çizgiyi nerde gördük uzaydamı
ay çok güldüm ben olsam suratına bunu diyebilirdim
![]()
Kuzu çok güzel kızarmış maşallah patlat gitsin geceyiKizlar pik olacak gibi R raainbow @fnd_50Mucizemmm16
ucge @Marulkafakz
bitliKedi R Random3 @mucizeyimben
bitliKedi kuzu senin nasil ilerliyodu degerlerin sanki seninki dahami farkliydi sen geldin aklima
Bende derdim vallaDüşürme modunu bence çok çok yeni o yüzdn böyle bence sen yinede güvenme cuma ben kan vercem tekrar sende ya cuma yada pazartesi falan tekrar kan ver o konuşan kadında sussun ne demek gebe değilsin gıcık uyuz şey biz çizgiyi nerde gördük uzaydamı
ay çok güldüm ben olsam suratına bunu diyebilirdim
![]()
Canım geçmiş olsun kaza geçirmişsiniz Allah yaşatmasın bir daha sadaka çıkarsaydınızBende derdim vallakafayı yedi doktorlar iyice valla bak onlarda tozuttu sonunda
![]()
Amin kuzum inşallah sağol❤ bizde öyle yaptık bebeğim dünde az daha mutfak dolabının üst rafından kahvaltılıkların tahtası bide tuzluk vardı dolabı açtım tabak almak için kız seslendi baktım arkamı dönmemle düşmeleri bir oldu dönmesem yüzüm kafam dağılmış olabilirdi dün geceCanım geçmiş olsun kaza geçirmişsiniz Allah yaşatmasın bir daha sadaka çıkarsaydınız
AmiinnAdet tahilerimizi takip etmeyi unutturcak bebişlerimiz olcak inşallah sabrın sonu selamet![]()
Benimde düşük olcak buyuk ihtimal canim. Bakalim 6 ci haftaya yaklastim bende. Pazartesi yine gidecegim doktora. Boyle belirsizlik cok can sıkıyor Allah'tan hayirlisini dilemek lazimucge benim de değerlerim %60 a yakın değerlerde yükseliyordu 6. Haftaya kadar böyle devam etti minik minik artmaya 6. Hafta kanamam başladı be düşük gerçekleşti pıhtılı sancılı oldu biraz. En son minik bir kese oluşmuştu. Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin sana sımsıkı tutunur. M Mavimiresl geç gördüm bebeğim kısıra bakma 2 kere etiketlemişsin
Bende bilmiyorum vallahi basima geldikce ogreniyorum. Arastirmicam daha Allahim ne zaman nasip ederse ne derse o olurAy benim resmen kafam karışmışaşko progesteronu bilmiyorum hiç
Ben 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicemEvet bu ay çalışcez![]()
Amin canım sonradan olacağına başlarda yaşanması daha az yıpratıyor. Tekrar sağlıkla nasip olsun inşallah önce senin sağlığın sonra devamı gelir elbetBenimde düşük olcak buyuk ihtimal canim. Bakalim 6 ci haftaya yaklastim bende. Pazartesi yine gidecegim doktora. Boyle belirsizlik cok can sıkıyor Allah'tan hayirlisini dilemek lazimcok teşekkür ederim bilgi için canim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin
![]()
Yaaa muhteşemsin yaa Allahım sana bağışlasın@mucizeyimbenMucizemmm16 @Lale95
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
![]()
Gül zatenİnşallah öyledir yarın regl günü gözüküyor daha yüksek beklerdim acikcasi
İnşallah kuzum
Ay güldürdün beni yaa
İnşallah güzel ilerler korktum ben ya yine kimyasal olur diye ama kötü düşünmemeye çalışıyorum iyiyim diyorum güzel güzel artacak inşallah![]()
Ya bence zaten döngünün 10. Ve 15. Günleri arasını boş geçmeyeceksin sperm problemi yoksa ekşınlar dıkşın oluyor bi şekildeBen 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicemdaha önce hep gün aşırıydı
Kara bulutlar bi geldi mi gitmiyor be. Güzel düşün sal negatif enerjileriAmin kuzum inşallah sağol❤ bizde öyle yaptık bebeğim dünde az daha mutfak dolabının üst rafından kahvaltılıkların tahtası bide tuzluk vardı dolabı açtım tabak almak için kız seslendi baktım arkamı dönmemle düşmeleri bir oldu dönmesem yüzüm kafam dağılmış olabilirdi dün gece![]()