Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bence zaten döngünün 10. Ve 15. Günleri arasını boş geçmeyeceksin sperm problemi yoksa ekşınlar dıkşın oluyor bi şekilde
Yaa tabii ekşın dıkşın demesi kolay 🤣 bu bile zorladı beni valla olmuyor öyle üst üste yaa bu bebeler bizi sevişmekten soğutacak 🙈

Oyyy kuzum benim inşallah inşallah aynen bende umudumu kesmedim henüz 😍😍 nerelerdeydin özlettin 😘❤️ Eşin nasıl oldu kuzum parmağı nasıl
Mesajını yeni gördüm bebeğim afedersin ☹🤦🏻‍♀️ kız ben var ya bugün camış gibi yatmışım🤣🤣🤣 uyandığımdan beri saf gibi geziyorum başımda ağrıyodu daha yeni kendime geldim. Adam da doktor fobisi oluştu gitmiyo doktora 🙄🙄 bende en son ne halin varsa gör o zaman dedim yani sinirlendirdi beni 😂😂

9 ağustosta düşük yaptım canım. Sorun olduğunu sanmıyorum, kürtajdan sonra kanama olmuyor çoğunlukla ama yine de kontrol amaçlı gidebilirsin istersen
Kürtajdan sonra 6 gün falan lekelenme tarzı kanamam oldu zaten ama 30 gün oldu ben adetimin gelmemesinin sorun olmasından korktum, en iyisi 1 hafta daha bekleyip doktora gideyim

Eklentiler

• InCollage_20220826_175322312.webp
    InCollage_20220826_175322312.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye 🥺
Nasıl yok dedi ya bu doktorlar ne umursamaz 5 üzeri gebelik oluyor kuzum hiç sıkma canını önemli olan iki gün sonra artması merak etme çok yeni belli ki 🙏 sımsıkı tutunur kuzum Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut 🙏🙏

Back
X