- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.361
Burdayım bebişim.. bendeniz gecekuşupartalina_ yeni adınla seni etiketleyeyim dedim mumuk surat nerdesin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım bebişim.. bendeniz gecekuşupartalina_ yeni adınla seni etiketleyeyim dedim mumuk surat nerdesin?
Sen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucakKızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye![]()
Ben geziyorum bir kere ev taşımak ta gezmek sayılır mı
30 Eylül diye düşünüyorum bat. Beni de listeye alırmısınızAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@raainbow 5 Eylül @mucizeyimben 5 Eylül
@Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül miraclebeyb
7 Eylül @Demgey3 7 Eylül @Minicikfzt 13 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül M MiuLego 14 Eylül @Lockaw 16 Eylül @1fafeyla 16 Eylül @ad000 20 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @mavilihayat00 23 Eylül @Cgh 23 Eylül partalina_
25 Eylül @miresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül @000umutlu000 27 Eylül @Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül Mucizemmm16
3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim
Benim bat 2 gün geçti heyecan dorukta
Sen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucak![]()
Kuzum şuan bi sorun var neden bilmşyorum ekleyemiyorum ama not alıyorum ekliycem❤❤ inşallah uğur getirir ❤❤30 Eylül diye düşünüyorum bat. Beni de listeye alırmısınızbelki uğur getirir
![]()
Toplanıp dövelim şunu Allah aşkına
Bakarlar mi sağlık ocağıOlurmu 5 üstü gebeliktir. Daha yeni zaten bekle birkaç gün sonra sağlık ocağına git pzrtrsi
Kız bu salak değeri 1 ya da 1.1 mi gördü acab.. ne biliyim başı dönmüştür gözleri görmüyordur falan.. bu kadar net gebe değilsiniz demesi gerçekten normal değil..
Aşko toplanıp dövelim o asistanıSen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucak![]()
Niye öyle diyorlar anlamadım ya normal gebe olmayan insanlarin betası 11 mi oluyorToplanıp dövelim şunu Allah aşkınatutamıycam kendimi daha fazla
![]()
Gece gece güldürdün beni yaKız bu salak değeri 1 ya da 1.1 mi gördü acab.. ne biliyim başı dönmüştür gözleri görmüyordur falan.. bu kadar net gebe değilsiniz demesi gerçekten normal değil..
Hayır kuzum 0.1 gibi bişeyler oluyo ay kaç oluyodu kendiminkine bakcam durNiye öyle diyorlar anlamadım ya normal gebe olmayan insanlarin betası 11 mi oluyor
Şu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..Aşko toplanıp dövelim o asistanı![]()
Amiiinnnn inşallahhŞu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..
5-25 arası kritik değer evet ama negatif değil.. nerden biliyorsun ne zaman döllendiğini orada mıydın yani.. belki daha 10gün oldu, belki tutunalı 4-5 gün oldu..
Hahahahaha sen beni öldüreceksin ya , orada mıydın yani yorumuna bittimŞu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..
5-25 arası kritik değer evet ama negatif değil.. nerden biliyorsun ne zaman döllendiğini orada mıydın yani.. belki daha 10gün oldu, belki tutunalı 4-5 gün oldu..