Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye 🥺
Sen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucak 🤗

Hoşbulduk canım
Nasılsınız Sevgicik Sevgicik miraclebeyb miraclebeyb loirily loirily ve unuttuğum kızlar
Ben geziyorum bir kere ev taşımak ta gezmek sayılır mı 😂 7 yılda 6. Eve tasınıcam Allah izln verirse. Harikayım kuzum bu arada hiç yapmadığım birsey yapmayı düşünüyorum bugun. İyileşemedim o yüzden eşim uyanınca bir acile gidip acil havası alayım diyorum. Çünkü artık anladım bitkisel şeylerle normale dönemiycem. Sizde durumlar nasıl siz neler yapıyorsunuz cağnımm kızlar 🥰

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@raainbow5 Eylül:emir_bebek:
@mucizeyimben5 Eylül
@Marget-harry6 Eylül
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
miraclebeyb miraclebeyb 7 Eylül:emir_bebek:
@Demgey37 Eylül
@Minicikfzt13 Eylül
@fnd_5013 Eylül
@fatsek13 Eylül
M MiuLego 14 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@1fafeyla16 Eylül
@ad00020 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@mavilihayat0023 Eylül
@Cgh23 Eylül
partalina_ partalina_ 25 Eylül
@miresl26 Eylül
@caca334427 Eylül
@iyilikperisi9227 Eylül
@000umutlu00027 Eylül
@Lale9528 Eylül
@Random328 Eylül
@sevdaluk191130 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Ekim
@Veziir4 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
30 Eylül diye düşünüyorum bat. Beni de listeye alırmısınız 🥰 belki uğur getirir ❤️

Sen o asistanın adresini versene bana bi.. ordinaryus profosor muymuş o.. her yerde 5 üstü gebelik yazarken yeni bir gebelik sınırı mı icat etmiş.. 4.5 olduğunda bile gebelik olma ihtimali yüksek 2 gün sonra tekrar kan verin diyor doktorlar.. daha bebişko yeni tutunabilmiş, yeni başlamış salgılamaya hormonu naapsın yavrucak 🤗
IMG_20220907_233944.webp

Ayy sinir oldum morelim çok bozuldu benim.. inşallah öyle olur 😔

Aşko toplanıp dövelim o asistanı 🤣🤣

Şu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..
5-25 arası kritik değer evet ama negatif değil.. nerden biliyorsun ne zaman döllendiğini orada mıydın yani.. belki daha 10gün oldu, belki tutunalı 4-5 gün oldu..
Amiiinnnn inşallahh
Kritik dese anlarız aşko gebe değilsiniz diyip insanı ayar ediyo burda 🙄 bencedeeğğ 😂😂

Şu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..
5-25 arası kritik değer evet ama negatif değil.. nerden biliyorsun ne zaman döllendiğini orada mıydın yani.. belki daha 10gün oldu, belki tutunalı 4-5 gün oldu..
Hahahahaha sen beni öldüreceksin ya , orada mıydın yani yorumuna bittim 😂😂😂😂 miraclebeyb miraclebeyb canımckm gebesin gayet şuan, üzülecek bir şey yok, tıp 5 üstünü gebe kabul ediyor. Haaa sen diyorsan ki tek bir kişinin bir asistanın gebe değilsin lafını ciddiye alıcam tıp da neymiş sen bilirsin 😂😂 ama ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum gözü bozul onun kesin

miraclebeyb miraclebeyb Bak bebeğim 0,2 gördün mü ben değildim gebe ben kimyasal geçirdiğimde 7 bilmem kaçtı değerim hatırlamıyorum doktor ona bile evet kanda gebelik var ama kimyasal gebelik geçiriyosun demişti o asistana bişey derdim ama demiycem içimde kalsın 😅😅😅

Eklentiler

• Screenshot_20220907-235655_Chrome.webp
    Screenshot_20220907-235655_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
Back
X