- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.381
Sen gebesinNiye öyle diyorlar anlamadım ya normal gebe olmayan insanlarin betası 11 mi oluyor
Sen gebesin
Sen gebesin
Sen gebesin

Düzenli de artarsa değerin artık bir ara o asistanı ziyarete gidersin canımcım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gebesinNiye öyle diyorlar anlamadım ya normal gebe olmayan insanlarin betası 11 mi oluyor
Yaa iyiki varsınızHahahahaha sen beni öldüreceksin ya , orada mıydın yani yorumuna bittim![]()
miraclebeyb canımckm gebesin gayet şuan, üzülecek bir şey yok, tıp 5 üstünü gebe kabul ediyor. Haaa sen diyorsan ki tek bir kişinin bir asistanın gebe değilsin lafını ciddiye alıcam tıp da neymiş sen bilirsin
ama ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum gözü bozul onun kesin
Şu değer bi artsın da güzel bi kapak olsun inşallaaaah..
5-25 arası kritik değer evet ama negatif değil.. nerden biliyorsun ne zaman döllendiğini orada mıydın yani.. belki daha 10gün oldu, belki tutunalı 4-5 gün oldu..
Amiiinnnn inşallahh
Kritik dese anlarız aşko gebe değilsiniz diyip insanı ayar ediyo burdabencedeeğğ
![]()
Sağlıkla ilerlesin de tek dileğim bu şuan ve size nasip olsun en kısa zamandaSen gebesin
Sen gebesin
Sen gebesin
Sen gebesin
Düzenli de artarsa değerin artık bir ara o asistanı ziyarete gidersin canımcım![]()
Kimyasal da dusunmedim değilmiraclebeyb Bak bebeğim 0,2 gördün mü ben değildim gebe ben kimyasal geçirdiğimde 7 bilmem kaçtı değerim hatırlamıyorum doktor ona bile evet kanda gebelik var ama kimyasal gebelik geçiriyosun demişti o asistana bişey derdim ama demiycem içimde kalsın
![]()
Aminnn çok amin hepimiz bir an önce sağlıkla inşallahSağlıkla ilerlesin de tek dileğim bu şuan ve size nasip olsun en kısa zamanda![]()
Lütfen kötüyü anma çağırma düşünme bile : (Kimyasal da dusunmedim değil![]()
Kız seninki kimyasal değil benim o değerime kanamam varken bakılmıştı aşkım bide bi gece önceden sancım başlamıştı çokta fazla kanamam vardı ertesi gün gittim devlette gebe değilsin diyip yolladı kan sonucum cıktı o gece özele gittim doktor öyle söyledi banaKimyasal da dusunmedim değil![]()
Düşünmemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi azıcıkAminnn çok amin hepimiz bir an önce sağlıkla inşallah
Lütfen kötüyü anma çağırma düşünme bile : (
Bencede düşünmese ya benim kanamam vardı o değer çıktığında asistanla birlikte senide döverim bakAminnn çok amin hepimiz bir an önce sağlıkla inşallah
Lütfen kötüyü anma çağırma düşünme bile : (
Pazartesi tekrar test yaparim inşallah bir aksilik çıkmazsa o zaman içim rahat eder inşallah güzel artış olurKız seninki kimyasal değil benim o değerime kanamam varken bakılmıştı aşkım bide bi gece önceden sancım başlamıştı çokta fazla kanamam vardı ertesi gün gittim devlette gebe değilsin diyip yolladı kan sonucum cıktı o gece özele gittim doktor öyle söyledi bana
Tamam dövme kapattım ağzımıBencede düşünmese ya benim kanamam vardı o değer çıktığında asistanla birlikte senide döverim bakmiraclebeyb
![]()
Çıkmaz Allahın izniyle az biraz kafanı boşalt yahu keyfini çıkar güzel düşün canım benim kötüyü kendine çekme güzel olucak herşey Allahın izniyle ❤❤Pazartesi tekrar test yaparim inşallah bir aksilik çıkmazsa o zaman içim rahat eder inşallah güzel artış olur![]()
Aferin cocuumTamam dövme kapattım ağzımı![]()
Aşko asistan saçmalamış 5 üstü gebelik var demek 11 bir gebeliğin başlangıcı demektir neyin kafası o sen gebesin aşkoKızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye![]()
Belli biz bu asistanı dövmeden rahat edemicezBencede düşünmese ya benim kanamam vardı o değer çıktığında asistanla birlikte senide döverim bakmiraclebeyb
![]()
Yok olmıycak ben geçen kadının birini dövemedim diye içimde kalmıştı asistana nasipmişBelli biz bu asistanı dövmeden rahat edemicez
Ne stres atarız amaYok olmıycak ben geçen kadının birini dövemedim diye içimde kalmıştı asistana nasipmiş![]()
Kız ev tasiyoruz çok korkuyorum birşey olacak diye aşırı yoruldum bugün ama ağrım yok cok sukur duşa girip yatacam birazdanÇıkmaz Allahın izniyle az biraz kafanı boşalt yahu keyfini çıkar güzel düşün canım benim kötüyü kendine çekme güzel olucak herşey Allahın izniyle ❤❤
Efsane olur efsane bütün ne var ne yok atarız içimizdekileriNe stres atarız ama![]()