Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalım 😒😒 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi 😢😭🥲

Eklentiler

• EA5EFBBA-1227-4B07-9639-E763EBD4A1FF.webp
    EA5EFBBA-1227-4B07-9639-E763EBD4A1FF.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
Akıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalım 😒😒 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi 😢😭🥲
Canım daha çok erken birde kaset test yapmışsın onlar düşük hcgyi algılayamıyor negatif çıkması çok normal üzülme 😘 erken gebelik testi almanı öneririm tam bat günü onunla yaparsın bebeğim

Kaset test algısı 25 ml ve üzeri o nedenle normal kuzum tam bat günü yap
İnşallah öyledir kuzum ilk gebeliğimde 4 gün kala laboquick test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı kan testim de 28 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Salıya kadar yapmıcam 😒

Canım daha çok erken birde kaset test yapmışsın onlar düşük hcgyi algılayamıyor negatif çıkması çok normal üzülme 😘 erken gebelik testi almanı öneririm tam bat günü onunla yaparsın bebeğim
Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki 😍😒

Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki 😍😒
Test icin bekleyin canlarim vallla erkenden sevinip sonra husrana ugramak insani cok yaraliyor. Allah'ım isteyen herkese saglikli gebelikler nasıp etsin 🤲

Back
X