Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalım 😒😒 @asunny Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb @000umutlu000 unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi 😢😭🥲
duramayanlarda bugün kendimi gördüm resmen :D:D 4 gün kala negatif ama daha 4 koca gün var canım. Pozitife dönerse bizimdir, dönmezse ekşına devammm :)

Birde burda sanki gölge var dikkatli bakmışmıydın ben yeni uyandım da şimdi ikinci kez bakıyorum öyle gördüm
Ya öyle mi diyorsun kızlar da öyle yazmış ama ben de bakıcam diye gözlerim şaşı oldu en iyisi pazartesi salıyı beklemek inşallah vardır😢 hayırlı ve sağlıklı şekilde tabi

duramayanlarda bugün kendimi gördüm resmen :D:D 4 gün kala negatif ama daha 4 koca gün var canım. Pozitife dönerse bizimdir, dönmezse ekşına devammm :)
Ya seni de etiketleyecektim bulamadım🙈 ama sen beni buldun😍 aynen bekleyelim 4 gün daha ahahhahah Allahtan umut kesilmez🤲🏻

Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki 😍😒
Ay kuzum kaset testte bu hayalet çizgi çıktıysa bence erken gebelik testinde kendini iyice belli ederdi 😍 ama yine de bence de pazartesi salıya kadar beklemeni tavsiye ederim ❤️

Test icin bekleyin canlarim vallla erkenden sevinip sonra husrana ugramak insani cok yaraliyor. Allah'ım isteyen herkese saglikli gebelikler nasıp etsin 🤲
Haklısın canım beklemek gerek ah bir de kendimize söz geçirebilsek ya bu ay çok sabırsızlandım ben nedense. Sen ne alemdesin canım son durum ne nasılsın

Ya seni de etiketleyecektim bulamadım🙈 ama sen beni buldun😍 aynen bekleyelim 4 gün daha ahahhahah Allahtan umut kesilmez🤲🏻
olsun ben bulurum kaçırmam : )

ben test bile yapmıyorum o kadar umutsuzum, olmadığından eminim. Sende yine umut var bak, test yapma isteği bile güzel be :KK45:

Ya bilemedim bakıyorum ama gözlerim şaşı oldu artık gölge aramaktan en iyisi biraz daha beklemek.🥲 efekt falan yapıyorlardı öyle olsa belki görünür ben beceremedim
Ondan ben de hiç anlamıyorum canım anlasam denerdim ama bence sen 2 gün sabret 2 gün sonra bı daha yap inşallah doğru görüyorumdur ben de testlere hep şaşı olacak gibi bakıyorum 🤣

Ay kuzum kaset testte bu hayalet çizgi çıktıysa bence erken gebelik testinde kendini iyice belli ederdi 😍 ama yine de bence de pazartesi salıya kadar beklemeni tavsiye ederim ❤️
İşte hayalet çizgiden ben emin değilim🥲😢 artık bekleyeceğim pazartesi erken gebelik yaparım artık duanızı eksik etmeyin kızlar ya

Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki 😍😒
kız pazartesi salıya bırakınca zaten erken teste gerek yok, o zaman kaset ve bu zamanlarda erken yapacaksın. Süreç ters olmalı yani :D

Haklısın canım beklemek gerek ah bir de kendimize söz geçirebilsek ya bu ay çok sabırsızlandım ben nedense. Sen ne alemdesin canım son durum ne nasılsın
Carsamba beta hcg 526 cikti. Yukselme var diye doktor pazartesine kadar bekleyim dedi. Pazartesi sabahı kan vereceğim. Dış gebelik buyuk ihtimal sağlıklı bir gebelik oldugunu dusunmuyorum. Bugun son adet tarihine gore 6 haftam doldu ama bende daha kese felan gorunmedi canim

@Sevgicik @loirily M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16
Ve diğer kızlar
Bu ay düzenli ovu yapmadım
En son salı günü buraya aynı saatte atmıştım ve hemen hemen pikti
Dün yapmadım
Bugün yaptım ve nerdeyse yok gibi
Dün pik olup bugün çatlamış mı sizce
Yada daha pik olur mu
Bugün 11.gün 12. Güne girmek üzereyim
Catlamis asko hatta sanirim dün gündüz catlamis baya düşmüş lh. Bide doktor bana demiştiki koyulasmaya baslayinca degerlendir cunku lh hormonu yumurta catlasa bile vucutta 2 gun daha yuksek kalabiliyor. Riske atma demisti benimde dün silikti ama degerlendiremedim. Ama pozitif ve yuksek gördüğüm 2 günü degerlendirdm

Catlamis asko hatta sanirim dün gündüz catlamis baya düşmüş lh. Bide doktor bana demiştiki koyulasmaya baslayinca degerlendir cunku lh hormonu yumurta catlasa bile vucutta 2 gun daha yuksek kalabiliyor. Riske atma demisti benimde dün silikti ama degerlendiremedim. Ama pozitif ve yuksek gördüğüm 2 günü degerlendirdm
Ben dün sabah değerlendirme yapmıştım
Bugün de yapsam yarın da yapsam tamamdır
Bende bukadar arkadaş 🤣
Eğer dediğin gibi bugün tekrar koyulaşma olmazsa çatlamış
O zaman batım da daha erken

Yesin 😆 amin kuzum inşallah 🥰 sen ne durumdasin var mı belirti
Ben inanılmaz uyuyorum sormaa kafam kalkmıyor yemek tabagında uyucam nerdeyse😂😂😂 bide göğüslerim iyice hassaslaştı ama uykuy anlatamam😂😂😂 bugün kan vercem bakalm hayırlısı sende ne var ne yok
Kız ben 2 fincan içtim çok yorgundum ev taşınma felan 🥴 birşey olmaz insallah
Olmaz olmaz ben öncesinde çok fazla içiyordum yani inanlmaz çok su yerine kahve falan ondan kestim hemencik
Öyle tabi canım çok teşekkür ederim 🥰 Allah büyük ya hepsi hallolur. Allah dermansız dert vermesin daha iyiyim çok şükür zaten. Eşimde iyileşmiş sanırım tamamen. Birde nasip olurda tasımırsak yerleşirsek biraz durulucaz Allah izin verirse 🤲🏻
İnşallah kuzum Allah kolaylık versin 🙏

Kızlar napıyosunuz M Mavimiresl @000umutlu000 Demgey3 Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim 🤣🤣🤣 daha yemek bile yemedim canım istemiyo 🙄 dolunay çarptı galiba 🌕
Kıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edin😂 bide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı😂😂😂
Ezik domates gibiyim 🤣🤣🤣üzerine afiyet dünden beri başım agriyor agrikesici içtim geçmedi😵‍💫😵‍💫😵‍💫şimdi kalktim kanepeden dujj alıp yaticam ,dolunay etkisi herhalde
Sana da kolay gelsin canim iki katlı evde cam silmek çok yorucu 🥵
😂😂😂😂 seni Allah ne demesn o benzetme ne 😂😂 çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa
Kizlar sol taraftan yumurtlamayinca gebelik ihtimali artiyor diyorlar tasdikleyen varmi
Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü 😍😍

Back
X