- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.881
Uykun varsa yat aşko yoksa devamkeBence ben yatmalıyım iyice delirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykun varsa yat aşko yoksa devamkeBence ben yatmalıyım iyice delirdim![]()
Ooff internet mesajı kopyalayana kadar ben mesajı yazıyomUykun varsa yat aşko yoksa devamke![]()
4 dal içtirdiniz banaUykun varsa yat aşko yoksa devamke![]()
Bende farkettim ya ağzıma bişeyler atıyorum ya su içiyorum özellikle de kahve de işe yarıyo 2 bardak içiyorum artık teke indirsem daha iyi olucakBende bunu fark ettim kendimde
Yuh be kızım yavaş gel toz kalkmasın4 dal içtirdiniz bana
Uykum açıldı![]()
Valla iş yerinde en az 3 veya 2 içiyorumBende farkettim ya ağzıma bişeyler atıyorum ya su içiyorum özellikle de kahve de işe yarıyo 2 bardak içiyorum artık teke indirsem daha iyi olucak
Keşke kuzum ya ona da bi topik mi açsak ki ayy kim uğraşır neyse burdan devamke desteğeKeşke birbirimize destek olup bıraktırabilsek ya. Ya da çok çok azaltabilsek
Yuh be kızım yavaş gel toz kalkmasınaşko naptın yahu içme
bırak kaka öğk
![]()
Dedim ya açalımKeşke kuzum ya ona da bi topik mi açsak ki ayy kim uğraşır neyse burdan devamke desteğe![]()
Bişeylerle oyalanmak lazım işte kuzum boş kaldıkça içiyoruzValla iş yerinde en az 3 veya 2 içiyorum
Bencede ulaşmıştır yaniBen şimdi çıkıyorum içmeyeve tam bir saat kalkmadım yattım ulaşan ulaşmıştır artık içmem lazım
![]()
Deneriz aşko bakalım yapmadık demeyiz en azındanDedim ya açalım![]()
Ya aslında yoğun çalışıyorum ve azaltmıştım daBişeylerle oyalanmak lazım işte kuzum boş kaldıkça içiyoruz
Deneyelim de adam olacağımız yok sanki bu konudaDeneriz aşko bakalım yapmadık demeyiz en azından![]()
Aynen öyle hele ben zabağnan aç karnına kaç tane içiyorumYa aslında yoğun çalışıyorum ve azaltmıştım da
Ama dediğin gibi boş zamanlarda şuan gibi arka arkaya sanki siraya giriyorlar ve içiyoruz![]()
Kız ben buna güldüm vallakıyamam sana kasma kuzum kastıkça daha çok içiyo insan bende çok sigara içiyodum onunla alakası yok tabiki bu süreçte azaltmak hiç içmesek daha iyi ama olucaksa her türlü oluyo emin ol ❤
Bana da öyle geliyoDeneyelim de adam olacağımız yok sanki bu konuda![]()
O zaman çözüm olarak örgü gurubu mu kursakAynen öyle hele ben zabağnan aç karnına kaç tane içiyorumiş yapasım yoksa da oturuyorum bulaşık bana ben bulaşıkla bakıyorum ve yakıyorum bi tane daha
ama mesela örgü falan örerken hadi bu sıra da bitsin öyle kalk iç diye diye kendimi kandırıyorum bitirmeden kalkmıyorum
![]()
Yak yak
Hadi bende son son diye diye bir tane daha yaktım![]()