- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.121
Starnberg taraflarıHeee sende mi buradasınnnmannheim ben

İlk defa bizden nefret edilmediğini bu topicte hissettiğimi söyleyebilirim
Buradaki kızlar bi başka ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Starnberg taraflarıHeee sende mi buradasınnnmannheim ben
Yaa bilmiyordum vallaC kontrol t ler pozitif ve haftalık testin markasını yazsana ben inceleyip anlatayım burada Almanya da da öyle çizgiyle haftalık ölçen var ordan aklıma geldi t1 bir haftalık 2 iki haftalık falan diye
He valla nereye yazsak İnstgram da özellikle çekiliiiiiin siz konuşmayın tavrı var evet ama ben hiç burada bunu hissetmedim ki türkiyedeydim ilk yazmaya başladığımda gelme sürem falan filan derken hiç öyle bir durum yaşamadım şükür.ne arıcam sizin orada da kan tahlilinde gebelik bakmıyorlar mı bizim burad anlamıyorlar idrarla bakıyorlar 5 haftalık falan olunca sizde nasılStarnberg tarafları
İlk defa bizden nefret edilmediğini bu topicte hissettiğimi söyleyebilirim
Buradaki kızlar bi başka ya![]()
Markasını yazarmısın testinYaa bilmiyordum vallaiyimis
![]()
Artimed canimMarkasını yazarmısın testin
Artımed sanırım bide al bi test böyle başka var mı bilmiyorum canımAdı ne testin
Buraya evlendin sanırım doğru mu anladımHe valla nereye yazsak İnstgram da özellikle çekiliiiiiin siz konuşmayın tavrı var evet ama ben hiç burada bunu hissetmedim ki türkiyedeydim ilk yazmaya başladığımda gelme sürem falan filan derken hiç öyle bir durum yaşamadım şükür.ne arıcam sizin orada da kan tahlilinde gebelik bakmıyorlar mı bizim burad anlamıyorlar idrarla bakıyorlar 5 haftalık falan olunca sizde nasıl
Sağol kuzumm inşallah atlatırızÇok geçmiş olsun kuzum inşallah kolayca atlatır iyi olur köpüşün severim ben onuvalla bebek sever gibi mıncıklıyorum ağzını yediğim çok seviyorum ya
![]()
Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştımGebeler benim hiç belim ağrımazdı tek taraflı belim ağrıyor birde aynı tarafta bir anda sanki çamaşırım sıkıştırıyor gibi kasık ağrısı bu ağrı ilk defa oluyor sürekli batma yada sıkma sıkışma gibi çamaşır düzeltiyorum gayet rahat ne oluyor acaba diyip duruyorum ama anlamadım.
Batma bende de var ya bu batma dediğin şey dimi bir anda kasik tarafına iğne batıyo gibi şiddetli bı kasılma sonra hemen geçip birkaç saniye sonra yenisinin girmesi. Normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu ilk kez başıma geldi kesin geçen ay bunun belirti olduğunu okudum burda bu ay beynim bunu yaşamamı sağlıyorBen yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım![]()
Mutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedimMucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ @Cgh @loirily M melek076 @Demgey3 M Mavimiresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
![]()
İnşallah olmasın kuzum yaSağol kuzumm inşallah atlatırızArtık çok yaşlı kitlelerle boğuşuyoruz tek isteğim acısı sızısı olmaması
Bende öyle valla hayvanlar sıkıştırmamdan bıktı valla![]()
Sen ikinci sıradasın yengecim az bekle kenardaMutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedim![]()
Ahahahahhaah aşklarım ben sizi kırar mıyım ya daha yeni geldim eczaneden aldım testi yarın sabahı bekliyor
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Eki Görüntüle 3127084
Mucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ @Cgh @loirily M melek076 @Demgey3 M Mavimiresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedibide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın
![]()
Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde
Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa![]()
ahh canım benım çok sevindim herşeyin güzel olmasına gözün aydın. Allah'ım nazarlardan korusun siziTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını
birebir uyumlu çıktı ultrasonla
iyiyiz çok şükür
bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
![]()
Evet birşey batıyor gibi oluyor banada öyle oldu ben üşüttüm falan sandım ama değilmişBatma bende de var ya bu batma dediğin şey dimi bir anda kasik tarafına iğne batıyo gibi şiddetli bı kasılma sonra hemen geçip birkaç saniye sonra yenisinin girmesi. Normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu ilk kez başıma geldi kesin geçen ay bunun belirti olduğunu okudum burda bu ay beynim bunu yaşamamı sağlıyor![]()
Sağol kuzum amin inşallahMutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedim![]()
Ayy o kedilerin kaçma olayı zaten bigün inivericek yüreğimizeİnşallah olmasın kuzum ya❤ benimki de kaçıyo bazen
![]()
Amin inşallah kuzum güzel düşünüyorum bakalım güzel olsunYaaa canımRabbim sağlıklı tutunmasını nasip etsin bence güzel çıkacak sonuç güzel düşün hep
![]()