Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Starnberg tarafları 🤣🤣
İlk defa bizden nefret edilmediğini bu topicte hissettiğimi söyleyebilirim
Buradaki kızlar bi başka ya 😍😍
He valla nereye yazsak İnstgram da özellikle çekiliiiiiin siz konuşmayın tavrı var evet ama ben hiç burada bunu hissetmedim ki türkiyedeydim ilk yazmaya başladığımda gelme sürem falan filan derken hiç öyle bir durum yaşamadım şükür.ne arıcam sizin orada da kan tahlilinde gebelik bakmıyorlar mı bizim burad anlamıyorlar idrarla bakıyorlar 5 haftalık falan olunca sizde nasıl

He valla nereye yazsak İnstgram da özellikle çekiliiiiiin siz konuşmayın tavrı var evet ama ben hiç burada bunu hissetmedim ki türkiyedeydim ilk yazmaya başladığımda gelme sürem falan filan derken hiç öyle bir durum yaşamadım şükür.ne arıcam sizin orada da kan tahlilinde gebelik bakmıyorlar mı bizim burad anlamıyorlar idrarla bakıyorlar 5 haftalık falan olunca sizde nasıl
Buraya evlendin sanırım doğru mu anladım 😻
Burada test pozitif çıktığında seni bir hafta sonra çağırıyorlar kan vermeye
Sonra da 2 hafta sonra tekrar gidiyorsun keseyi görmek için
Ama bence çok saçma
İnsan patlıyor 🤣

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah kolayca atlatır iyi olur köpüşün severim ben onu 💕💕 valla bebek sever gibi mıncıklıyorum ağzını yediğim çok seviyorum ya 💕💕
Sağol kuzumm inşallah atlatırız ☺️ Artık çok yaşlı kitlelerle boğuşuyoruz tek isteğim acısı sızısı olmaması🙏
Bende öyle valla hayvanlar sıkıştırmamdan bıktı valla😂

Gebeler benim hiç belim ağrımazdı tek taraflı belim ağrıyor birde aynı tarafta bir anda sanki çamaşırım sıkıştırıyor gibi kasık ağrısı bu ağrı ilk defa oluyor sürekli batma yada sıkma sıkışma gibi çamaşır düzeltiyorum gayet rahat ne oluyor acaba diyip duruyorum ama anlamadım.
Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım😂

Ben yeni öğrendim inanılmaz bel ağrım vardı benimde kasık ağrısı regl gibi oldu bence ama ara sıra bayma gibi birşey oluyordu ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için pek umrsamamıştım😂
Batma bende de var ya bu batma dediğin şey dimi bir anda kasik tarafına iğne batıyo gibi şiddetli bı kasılma sonra hemen geçip birkaç saniye sonra yenisinin girmesi. Normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu ilk kez başıma geldi kesin geçen ay bunun belirti olduğunu okudum burda bu ay beynim bunu yaşamamı sağlıyor 🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Cgh @loirily M melek076 @Demgey3 M Mavimiresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedi 😂😂😂 bide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın 🥹🥹🙏🙏❤️❤️❤️
Mutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedim 😅😃🥰

Mutlaka haber ver cumanin hayrı uzerine insallah saglikla ilerlersiniz. Bende evin seklini degistiriyodum kasiklarima sanci girdi. Almanyadanda yengem aradi biraz önce ilk haberi bana vereceksin mutlaka bu ay pozitifi görmek istiyorum insallah dedi. Ya yenge dedim ilk haber topikteki kizlara gidiyor genelde dedim 😅😃🥰
Sen ikinci sıradasın yengecim az bekle kenarda 😂😂😂

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Cgh @loirily M melek076 @Demgey3 M Mavimiresl @Sevgicik
Kızlaar ben kan verdim 14.30 da çıkacka betayı yine söylerim size iki katı diye duymuşsundur ama 2 katı çıkmayadabilir çok erken gebelikelrde 100 çıksa bile bize yeter dedi benden önce öğrenirsen sonucu korkma dedi 😂😂😂 bide ara ara regl ağrım oluyor dedim çok değil ama az ara sıra dedim progestan verdi tutunmasına yardmcı olmak için bide magnezyum verdi ayy dua edin değerim güzel çıksın 🥹🥹🙏🙏❤️❤️❤️

Yaaa canım ❤️ Rabbim sağlıklı tutunmasını nasip etsin bence güzel çıkacak sonuç güzel düşün hep 🌸🥰🧿

Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde😂😍😂

Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa😂😂

Valla ya gece çıldırttı beni bu kız ya🤣🤣almış Allahtan yarını beklicem artık bakalım mecbur 🤣🤣🤣

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️
ahh canım benım çok sevindim herşeyin güzel olmasına gözün aydın. Allah'ım nazarlardan korusun sizi 💕🤲

Batma bende de var ya bu batma dediğin şey dimi bir anda kasik tarafına iğne batıyo gibi şiddetli bı kasılma sonra hemen geçip birkaç saniye sonra yenisinin girmesi. Normalde kasık ağrım çok olurdu ama bu ilk kez başıma geldi kesin geçen ay bunun belirti olduğunu okudum burda bu ay beynim bunu yaşamamı sağlıyor 🤣🤣
Evet birşey batıyor gibi oluyor banada öyle oldu ben üşüttüm falan sandım ama değilmiş😂

Sağol kuzum amin inşallah ❤️🥰
Kız ne evin şekli değiştirmesi bırak kalsın aaaaaa 😑
Aaa yengecim durucaksın azcık kusura bakma biz burda gecemizi gündüzümüze katıyoruz ilk sıra buranın valla😂😂😂
İnşallah olmasın kuzum ya🤲🏻❤ benimki de kaçıyo bazen😂😂
Ayy o kedilerin kaçma olayı zaten bigün inivericek yüreğimize😂hayır kaçsa yaşayabilcek sokakta sankide
Yaaa canım ❤️ Rabbim sağlıklı tutunmasını nasip etsin bence güzel çıkacak sonuç güzel düşün hep 🌸🥰🧿
Amin inşallah kuzum güzel düşünüyorum bakalım güzel olsun ❤️🙏☺️

Back
X