Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum 🤲🏻 hangi tarafi agriyor başının?
Benim kafamin arkası ,sankii kimse tutup öyle sert bi şekilde sıkıyo ,kafami yastiga vura vura kaldim belki geçer diye😵‍💫😵‍💫

Geçmiş olsun aşko mfk minera kullanıyor musun ben de bazen sabahları başım ağrıyacak gibi oluyor minera içtikten sonra çok şükür kayboluyor geçenlerde hatta burayada yazmıştım migren var bende bi akşam migren ağrısı gelecek gibi ağrı vardı ama migren atağım gelmedi minera bu konuda iyi geldi zannedersem bana

Çıpşak gözle baktığımda görüyorum ben ama fotoda çıkmıyor hangi açıdan çekersem çekeyim olmadı net🤷🏻‍♀️
Bence var canım ya yarın sabah ilk idrarla bı daha yap dayanabilirsen pazartesi yap daha erken ama dayanamam diyosan yarın da yap

Bir dakika ben ne kaçırdım etikette yok msjını bulamıyorum test mi yaptıııınnn hani nerde canııım🤭🤭😍
Etiketlemiştim seni canım bulunca bir daha etiketleyeyim :) ya sabah yaptım negatif çıktı zaten. Arkadaşlar gölge gördüklerini söylediler. Bir saat dışarı gittim geldim çıplak gözle baktığımda baya gölge var görüyorum ama işte kuruma çizgisi de olabilir. Ama ben test yaptığımda negatif olduğunda saatler sonra bile hep bembeyaz oluyordu kuruma çizgisi çıkmıyordu anlamadım o yüzden pazartesiyi beklicem canım bata 4 gün var. Fotoda elli açıdan cektim ama çok net olmuyor ben baktığımda görüyorum aaa

Eklentiler

• D416A59A-8D08-4FF4-970F-95CE97C7AD80.webp
    D416A59A-8D08-4FF4-970F-95CE97C7AD80.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 843EE414-5242-4C80-A654-FA7858ADB86C.webp
    843EE414-5242-4C80-A654-FA7858ADB86C.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 33
  • A603D860-1C06-4B5F-9E89-3A8B7D2F1DB7.webp
    A603D860-1C06-4B5F-9E89-3A8B7D2F1DB7.webp
    110 KB · Görüntüleme: 40
  • 3C03CBC7-8ADA-403D-B868-71A2EA00BCA6.webp
    3C03CBC7-8ADA-403D-B868-71A2EA00BCA6.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 85DA7DDE-13F5-41E4-9F23-04C3A4557084.webp
    85DA7DDE-13F5-41E4-9F23-04C3A4557084.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 38
bi tık az dediği hareketlilik değeri neydi peki?
Benim yaptırdığım labaratuar mesela demiş ki değer %25 olacak ve üzeri eşimde %22 çıkmış ama sperm miktarı da çok çıkmıştı 3 günlük diyetti ve dediki yaşı 42 sonuç bu yaşta çok iyi ben dedi ki %22 ama 25 in altında o çok önemli değil ki dedi bir iki beslenme dikkat etse 2 yada gün aşırı da bir de dedi soğuk duş yada ılık duş vs 25 üzerine çıkar dedi bu nedenle çok iyi demişti

Bence var canım ya yarın sabah ilk idrarla bı daha yap dayanabilirsen pazartesi yap daha erken ama dayanamam diyosan yarın da yap
Pazartesiyi beklicem canım inşallah kuruma çizgisi değildir pazartesi çıkmazsa da artık salı regl tarihim onu beklerim

Bence iyi canım iki katına çok yakın zaten doktorun söylediğine görede gayet iyi değer ozaman MAŞALLAH🧿🌸 diyoruzz kat kat artsın sağlıcakla gelsin miniğin 😍❤️🤲🏻
Yaa demi iyidir yani😍 millet hep böyle 300-400-500ler diyo benmki bana düşük geliyor ama doktor iyi diyo işte etraf çok etkiliyor insanı yaa duydudkları vs amiinn amiin kat kat artsın sağlıkla büyüsün inşallah yakın zamanda da sizin değerlere sevinelim artık🙏🙏❤️
Maşallah Allah nazardan saklasın ❤️
Amiinn teşekkür ederiiiz🥰❤️🙏

Amin kuzum 🤲🏻 hangi tarafi agriyor başının?
Benim kafamin arkası ,sankii kimse tutup öyle sert bi şekilde sıkıyo ,kafami yastiga vura vura kaldim belki geçer diye😵‍💫😵‍💫
Yaa benim dün sabah soldan başladı akşama doğru böyle varya kafamın heryerine yayıldı inanlmaz bi ağrıydı şimdide sol ağrıyor yine gözümede vuruyor vall bide benim migrenim var hadi ben ağrı kesici içemiyorm seninkini niye kesmedi ağrı kesici yaa
Bende umursamamak istiyorum ama garip şeyler oluyor daha önce olmamış olan o nedenle dikkatimi çekiyor ya hayırlısı canım öyle yada böyle ortaya çıkacak varsa da yoksa da
İnşallah bebiştir kuzum ya 🥰 ama değilsede üzülme biz burda çok negatifleri gördük destek olduk birbirimize ben bir yıldır bekliyorum kızlrn ararsına sonradan katıldım ama destekleri çok iyi geliyor insana bana uğurlu geldiler inşllah burda birbirimize şans getiricez 🙏

Pazartesiyi beklicem canım inşallah kuruma çizgisi değildir pazartesi çıkmazsa da artık salı regl tarihim onu beklerim
Aynen regl günümüz aynı seninle 🤣bence pazartesi çıkacak daha net şekilde inşallah hayırlısıyla

Etiketlemiştim seni canım bulunca bir daha etiketleyeyim :) ya sabah yaptım negatif çıktı zaten. Arkadaşlar gölge gördüklerini söylediler. Bir saat dışarı gittim geldim çıplak gözle baktığımda baya gölge var görüyorum ama işte kuruma çizgisi de olabilir. Ama ben test yaptığımda negatif olduğunda saatler sonra bile hep bembeyaz oluyordu kuruma çizgisi çıkmıyordu anlamadım o yüzden pazartesiyi beklicem canım bata 4 gün var. Fotoda elli açıdan cektim ama çok net olmuyor ben baktığımda görüyorum aaa

Yaaa evet bi çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisimi bilemedim gözle baktığında görebildiyse bence var 😍 canım inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur 🤲🏻🥰

Yaa benim dün sabah soldan başladı akşama doğru böyle varya kafamın heryerine yayıldı inanlmaz bi ağrıydı şimdide sol ağrıyor yine gözümede vuruyor vall bide benim migrenim var hadi ben ağrı kesici içemiyorm seninkini niye kesmedi ağrı kesici yaa

İnşallah bebiştir kuzum ya 🥰 ama değilsede üzülme biz burda çok negatifleri gördük destek olduk birbirimize ben bir yıldır bekliyorum kızlrn ararsına sonradan katıldım ama destekleri çok iyi geliyor insana bana uğurlu geldiler inşllah burda birbirimize şans getiricez 🙏
Bende kız bende bir buçuk senedir buralardayım ama aktif ama pasif zamanlarım oldu güzel be heycanlınoluyr

Yaa demi iyidir yani😍 millet hep böyle 300-400-500ler diyo benmki bana düşük geliyor ama doktor iyi diyo işte etraf çok etkiliyor insanı yaa duydudkları vs amiinn amiin kat kat artsın sağlıkla büyüsün inşallah yakın zamanda da sizin değerlere sevinelim artık🙏🙏❤️

Amiinn teşekkür ederiiiz🥰❤️🙏

Amin canım amin🤲🏻🌸sen etrafa bakma dur bakalım daha yeni mini mini minnacık hop diye değer artar mı arttığı günlerde yakın inşallah🥰

Yaaa evet bi çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisimi bilemedim gözle baktığında görebildiyse bence var 😍 canım inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur 🤲🏻🥰
Ya bilemiyorum canım gece yatarken testi yapmama kararı almıştım sabah uyandım kendimi test yaparken buldum😂 ya ama pazartesi yapacağım erken gebelik ile varsa kesin çıkar yoksa da regl beklicem artık hayırlısı olsun kuzum inşallah 😍😍😍

Kadına çok değer veriyorlar ve çocuk sayısı da çok az
Ama sistemleri eski zaman gibi sanki
Tabi en eski zaman yöntemleri herşeyleri ama bakalım güzel yanlarıyla yaşamaya alışacağız sen burada mı doğdun.ben Almanca öğrenmekle heba ediyorum kendimi çoğunlukla Almanya hakkındaki sayfaları takip ediyorum İnstgramda falan alışıyorum öğrendikçe yaşadıkça

Back
X