Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle değil bu bir oran her laboratuarın testi okuma şekli farklıdır mesela bunda diyor ki ileri hareketi az olan spermin genel spermin içeriğinden yüzde 22 si bunlardan yüzde 8 yavaş hareketli kalanı iyi
kafam karıştı :D:D hiç işimiz yok gibi bi de spermin harektini dert ediyoruz ya :D minnacık bişey yani bu sperm bas gaza git dimi

M Mavimiresl loirily loirily Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb mehrunnisa mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Sanırım carşamba günü yumurtlama olup dün çatlamış
Şimdi yaptım aynı saate ve çıkmadı
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
Yada yarın da olabilir kestiremiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
M Mavimiresl loirily loirily Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb mehrunnisa mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
R raainbow aşko seni unuttum
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gib

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu fnd_50 fnd_50 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 Lale95 M melek076 Childdevelopment Childdevelopment Demgey3 Demgey3 Sevgicik Sevgicik loirily loirily Ginnys Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı😍😍
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7 🙏🙏❤️❤️
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn🥹🥹🥹🥹
Çok şükür kuzum sağlıkla gelsin inşallah hadi bakalım ayy çok heyecanlı dün de teyzemin kızının hamile olduğunu öğrendim evleneli 3 ay oluyo 2 aylıkmış tüylerim diken diken oldu bebekliğini biliyorum ayy darısı başımıza aşkooo❤❤❤😍😍😍

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 Childdevelopment Childdevelopment Ginnys Ginnys loirily loirily Sevgicik Sevgicik M mucizeOldu ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya😀😀😀

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 Childdevelopment Childdevelopment Ginnys Ginnys loirily loirily Sevgicik Sevgicik M mucizeOldu ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya😀😀😀
Bende kupkuru olduğum için seninle aynı kafa karışıklığını yaşıyorum
Bence değerlendirme yapalım ikimiz de bu önümüzdeki 3 günü üst üste 🤣

Benim yumurtlama ağrısından Sonra ağrım dinmemişti 😊 değerlendirmeye devam et istersen ☺️

Ya çok şükür çok sevindim çok çok çok gözün Aydın olsun kuzum benim😍😍😍😍 kucağına aldığın günleri de görcez inşallah ❤️❤️❤️
İnşallaaah kuzum amiinnn 😍😍
Pazartesi erken gebelik testi yapacağım. O zaman ak koyun kara koyun belli olur. Yoksa regl olmayı beklicez artık 😅
Ayy pazartesi etiketle mutlaka inşallah pozitif görürüz 😍
Yok canim pazartesi cagirdi doktor. Ama benim ufak ufak mide bulantim var aksam kasıklarımda ve belimde hafif ağrım oldu. Ve çok halsizim surekli yatasim var hic calisasim yok :KK43:
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum yaaa 😔😔

Back
X