- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.281
Benimde pik olur ertesi gün silik
Allah Allah ya inşallah bir sorun yoktur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde pik olur ertesi gün silik
Ozaman eğer sperm sıkıntı varsa bugün dinlen yarın yap yoksa ver coşkuyu bugünde yarında vur dibine dibineeeeTmm aşko dün değerlendirme oldu bugün devam
Daha görmedim işte ya gelecek yada geçti![]()
Valla bence yoktur ya ikimizdeBu aydami yok bizde gebelik hcgsiz cişlermi yapicaz diyosun aşkovalla bende kendimden umutsuzum. Bide @Safiye19 dedigi gibi rahim agzin cok dar demisti hsg ceken doktorum ondan supheleniyorum bende pzrtsi sorcam kendi doktoruma. Oda aşılama yapacakta daha neyi bekliyo anlamis degilim yaa. Özeldede asilama 7 bin olmuş oda cok geliyor acikcasi. Ama yapmazsa kendi doktorum mecbur yaptircm ne yapim
![]()
hİnşallah görmüşüzdürde anlamamışızdır yada bata kadar görürüz![]()
İnşallah canım benim inşallah iyi yaptın kalkmayın yatın en az 20 dk sonra çişinizi yapabilirsiniz ama yatabilen yatsın uyusunBende dün gec oldu degerlendiremedim ama pozitif ve bir gun oncesini degerlendirdim hatta yattim hic kalkmadım insallah ulasmstr spermler bulusup opusup koklasmislardir yumurtayla nede olsa 9 senedir hasretlik cekiyorlar![]()
Bilinmiyor sorun morun aşkoOzaman eğer sperm sıkıntı varsa bugün dinlen yarın yap yoksa ver coşkuyu bugünde yarında vur dibine dibineeee
Miratech erken gebelik ve artimed erken gebelikten başka şaşma. Benim geçen ay yaptigim predictor testine bak atiyim sanaAşko ben testler kraliçesi elimde sadece bu var siparişte etmedim almadım da ama eğer dışarı çıkarsam dm bakayım başka markaya
Valla ic çamaşırımı bile giymeye kalkmıyorum eşim veriyo ben giyiyorumİnşallah canım benim inşallah iyi yaptın kalkmayın yatın en az 20 dk sonra çişinizi yapabilirsiniz ama yatabilen yatsın uyusun
Bak gündüz başladıysan hep gündüz akşam başladıysan hep akşam yap yoksa kaçıyor böyle yumurtlama.. ama bence 9 da yumurtlama olmamış benim fikrimce çünkü olunca ya o iki çizgi eşit oluyor yada t çizgisi C yi geçiyorEki Görüntüle 3127551
M MavimireslGinnys
En üstteki 7. Gün yani salıydı
Ortadaki 9.gün
Sondaki bugün
Saatler yazıyor hep
Bende öyle düşünüyorum canımBak gündüz başladıysan hep gündüz akşam başladıysan hep akşam yap yoksa kaçıyor böyle yumurtlama.. ama bence 9 da yumurtlama olmamış benim fikrimce çünkü olunca ya o iki çizgi eşit oluyor yada t çizgisi C yi geçiyor
Amann napalim kendimizimi atak biyerlerden 1 ay daha gezeriz fazladan yer iceriz diledikceValla bence yoktur ya ikimizde
Yalan yok yani![]()
Çatlama olabilir bebeğim belki erken büyümüş olabilir yumurtan çatlamış olabilir bende öyle oluyo 2 3 gün şeffaf akıntı sonra akıntım birden kesilip az az beyaz akıntı geliyo çatladığını öyle anlıyorumMucizemmm16 M Mavimiresl @raainbow @fnd_50 @Demgey3 @Lale95 @Cgh
Ginnys @loirily @Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
![]()
Kız almanyada onlar yok ki Türkiye’de prediktör ile buranın clear blue aynı eş değer diyebilirim kalite olarak ama şey diğerlerinin burada muadili yok bulduğumuzu alıyoruzMiratech erken gebelik ve artimed erken gebelikten başka şaşma. Benim geçen ay yaptigim predictor testine bak atiyim sana
Senin çocukların varmışAmann napalim kendimizimi atak biyerlerden 1 ay daha gezeriz fazladan yer iceriz diledikcebenim cocuklar da okula basliyo
Ben bu ay da olmazsa bütün sigaraları deneyeceğimKız almanyada onlar yok ki Türkiye’de prediktör ile buranın clear blue aynı eş değer diyebilirim kalite olarak ama şey diğerlerinin burada muadili yok bulduğumuzu alıyoruzben tüm markaları denedim burada
İnşallah kuzum❤❤ kız benle ne alakası var olayınAyy geliyor galibaainşallah bu kese ne zaman görüncek yaaa internetten onu araştırmaktan şaşı oldum
İnşallah kuzummmsırada kese görme heyecanımız var
Ayyy hayırlı olsuun yaa sen mi şanslı geldin anlamadımki bu topiği açtıgın ay hamile kaldık biz artık size sizde yaa rabbim sizede nasip etsin biran önce![]()
Yaa haklisin kuzum ozaman baska bulabilirsen bak bakalimKız almanyada onlar yok ki Türkiye’de prediktör ile buranın clear blue aynı eş değer diyebilirim kalite olarak ama şey diğerlerinin burada muadili yok bulduğumuzu alıyoruzben tüm markaları denedim burada
Ozman hergün yap aşko eğer sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar ama şöyle bir haber var doktorlar diyor adet bitince 3 2 böyle ara vererek ama rahimi de boş bırakmayarak en fazla 3 en az 2 gün arayla gidince tutar diyorlarBilinmiyor sorun morun aşko
Denmeye devam![]()
Aşko presense güvenilirYaa haklisin kuzum ozaman baska bulabilirsen bak bakalim
Çatlama olabilir bebeğim belki erken büyümüş olabilir yumurtan çatlamış olabilir bende öyle oluyo 2 3 gün şeffaf akıntı sonra akıntım birden kesilip az az beyaz akıntı geliyo çatladığını öyle anlıyorum