Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmak
Bu testi dün arastirmistim ben çoğu kişi sknti yasamiz biraz daha bekle bakalim belki oturur rengi

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3 @Lale95 @Cgh Ginnys Ginnys @loirily Sevgicik Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya😀😀😀
Her ay aynı gün yumurtlama olmaz kesin olacak diye bir şey olmadığı gibi yumurtlama olmayan ay bile olabilir

Bu test bende de var az beklemişsin bunun bekleme süresi e15 dk dan fazla tam otursun öyle at ben bakayım söyleyim sana olur mu
Üstünde 10 dk sonradan çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor
One step testlerinde 5 dk sonra sonucu okuyabilirsin

Çoooo.. K sevindim canım. Hayırlı ugurlu olsun 🥰 Rabbim sağsalim kucagına aldıgım zamanları da göstersin 🌼❤️💐💐
Sağol kuzumm aminn inşallah🥰🥰 burdaki isteyen herkese dua ediyorum hamilenin duası tutar derler ben yeniyim ama olsun bellimi olur😂 isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin rabbim🙏

Bu testi dün arastirmistim ben çoğu kişi sknti yasamiz biraz daha bekle bakalim belki oturur rengi
Benim clear blue ile sınavım yaaa daha önce 6 ay falan oluyor silik çizgi çıktı da hamile değildim biliyormusun bu bana yapılan bir oyun valla 😂😂😂

Aaaa bende de öyle 🤣🤣 döngümün 13cu günü akinti bu sabah şeffaf uzayan oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana aitmi🤣😂 şimdiye kadar çoktan yoğun akıntım olmaliydi
Yok aşko minera yok bende migrenimde yok
Athenadan şupheleniyorum o ağrı verirmi ki

Bilmiyorum ki canım yaaa acaba bu ürünler mi bir günde yumurtlama gerçekleştirtti of neyse bir kaç gün daha gelmezse anlarım ki yumurtladım🤣🤣🤣

Her ay aynı gün yumurtlama olmaz kesin olacak diye bir şey olmadığı gibi yumurtlama olmayan ay bile olabilir

Bunu düşünmek bile istemiyorum yumurtlama olmazsa o ay çöp olur😟 akıntıya takıldım aslında bir gün olmasına yani bakalım daha çok var bata elbet birgünü yumurtlarım heralde🤣🤣🤣

Back
X