Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim clear blue ile sınavım yaaa daha önce 6 ay falan oluyor silik çizgi çıktı da hamile değildim biliyormusun bu bana yapılan bir oyun valla 😂😂😂
O kadar koyu pozitif cikartip o kadar yanilma okudum ki anlatamam. Ben bu ay test almiycam dedim dün yeğenime abimin kızı, onunda patronunun eşi ilaç mumessili. Yegenim diyorki hala nolur yap ben sana alcam bugun aramis diyoki artimed erken gebelik varmis bu olurmu diyor😂😂 olur dedim aldım koydum cekmeceye ugradiginda al burdan diyor. Dedim pahalidir ben alirim harcligini verme yok kiz 10 tanesine 50 lira verdim dedi😧

O kadar koyu pozitif cikartip o kadar yanilma okudum ki anlatamam. Ben bu ay test almiycam dedim dün yeğenime abimin kızı, onunda patronunun eşi ilaç mumessili. Yegenim diyorki hala nolur yap ben sana alcam bugun aramis diyoki artimed erken gebelik varmis bu olurmu diyor😂😂 olur dedim aldım koydum cekmeceye ugradiginda al burdan diyor. Dedim pahalidir ben alirim harcligini verme yok kiz 10 tanesine 50 lira verdim dedi😧
Valla diyecek söz bulamıyorum birde 10 dk da oku diyorlar 10 dk da hala her yer masmaviyi testin neyi olucam o kadar yanılma payı çok ki onnedenle beklememek en güzeli

Bekle hele sonra at bana bakayım
image.webp

Asko mahfetti beni pazara gidiyorum canta tasiyamiyorum yuruyuse çıkamıyorum ya az iş yapiyorum sancim oluyor. Yani işe yarasa tamamda yeter da popomun ustunde sivilce cikarmis serefsiz bide😂😂😂 ha bide saclarim cok dökülüyor 😔
Birdahaki ay beraberiz sanırım 🤣🤣
Bırakırsın 🤣
Aşko kızma ama içimdeki his şuan bana muasallat oldu 🤦🏻‍♀️🤣🤣

(Buraya da atıyorum orada göremeyenler olur diye) Kızçeler ben duramadım bir clear blue yaptım ama daha beklediğim ilk bata 8 gün var ama testte 10 dk da oku diyordu 10 dk içinde halen masmavi sıvısı dağılmıştı 15 dk da ancak şuan atacağım kadar dağıldı ve halen daha bu şekilde ortada çizginin olduğu yerde uzama belirtisiyle kaldı kavuşamadı 😹😹😹😹 bir bakın hele şuna

Eklentiler

• 2A0B4269-F47E-4206-AC0D-EE9B8E657025.webp
    2A0B4269-F47E-4206-AC0D-EE9B8E657025.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 43
  • EE528D88-4399-4E50-9566-DA6A7588BC46.webp
    EE528D88-4399-4E50-9566-DA6A7588BC46.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 45
  • FA0C51CB-9883-4CB5-923A-0C132072DDAD.webp
    FA0C51CB-9883-4CB5-923A-0C132072DDAD.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 47
  • A5D66181-8BAE-491A-B84F-BD3F08316130.webp
    A5D66181-8BAE-491A-B84F-BD3F08316130.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 45
Birdahaki ay beraberiz sanırım 🤣🤣
Bırakırsın 🤣
Aşko kızma ama içimdeki his şuan bana muasallat oldu 🤦🏻‍♀️🤣🤣
Bu aydami yok bizde gebelik hcgsiz cişlermi yapicaz diyosun aşko😂😂😂 valla bende kendimden umutsuzum. Bide miraclebeyb miraclebeyb dedigi gibi rahim agzin cok dar demisti hsg ceken doktorum ondan supheleniyorum bende pzrtsi sorcam kendi doktoruma. Oda aşılama yapacakta daha neyi bekliyo anlamis degilim yaa. Özeldede asilama 7 bin olmuş oda cok geliyor acikcasi. Ama yapmazsa kendi doktorum mecbur yaptircm ne yapim 🤷🏼‍♀️

Önceki yumurtalama var gördüysen bu çatlama..ama eğer yumurtlamayı göremediysem henüz daha devam et tamam mı.. ve yumurtlama gününü değerlendirmeyi unuttuysan bile bu günü mutlaka dene hatta saat kaçırma eşin eve gelir gelmez yap ne kadar erken o kadar iyi.çünkü yumurtlama demek test dilinde yumurtan olgun geldi geliyor demek ama çatlama demek döllenmem lazım yoksa kaybolacağım demek yani çatlama olunca yumurta tüpe gidiyor kendisini dölleyecek spermle buluşmaya o nedenle sperm yollaaa

(Buraya da atıyorum orada göremeyenler olur diye) Kızçeler ben duramadım bir clear blue yaptım ama daha beklediğim ilk bata 8 gün var ama testte 10 dk da oku diyordu 10 dk içinde halen masmavi sıvısı dağılmıştı 15 dk da ancak şuan atacağım kadar dağıldı ve halen daha bu şekilde ortada çizginin olduğu yerde uzama belirtisiyle kaldı kavuşamadı 😹😹😹😹 bir bakın hele şuna
Kuzu baska testin yokmu sevmedim ben bunu

Önceki yumurtalama var gördüysen bu çatlama..ama eğer yumurtlamayı göremediysem henüz daha devam et tamam mı.. ve yumurtlama gününü değerlendirmeyi unuttuysan bile bu günü mutlaka dene hatta saat kaçırma eşin eve gelir gelmez yap ne kadar erken o kadar iyi.çünkü yumurtlama demek test dilinde yumurtan olgun geldi geliyor demek ama çatlama demek döllenmem lazım yoksa kaybolacağım demek yani çatlama olunca yumurta tüpe gidiyor kendisini dölleyecek spermle buluşmaya o nedenle sperm yollaaa
Tmm aşko dün değerlendirme oldu bugün devam
Daha görmedim işte ya gelecek yada geçti 🤣

Bende dün gec oldu degerlendiremedim ama pozitif ve bir gun oncesini degerlendirdim hatta yattim hic kalkmadım insallah ulasmstr spermler bulusup opusup koklasmislardir yumurtayla nede olsa 9 senedir hasretlik cekiyorlar😂😂😂

Back
X