Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 2-3,gün kala başliycam kuzum.
Ben ufaktan kaçayrum uykum geliyoi
İyi geceler hepimize 🥰
İnşallah güzel haberler verirsin bize bu ay kuzum ❤️ İyi geceler bebeğiiiimm 😘❤️
İnşallah ben elimden geleni bugünde yaptım sıra onlarda ahahahah🤣🤣🤣
Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve bu ay mutlu haberi alacağız inşallah kuzummmm 😍❤️
Sabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketle 🤣🤣🤣🤣 ayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor🤣🤣🤣🤣
Aşkım ben etiketliycem hepinizi 😘 geçmemeye çalışacağım kuzum inşallah 😘🤣 önceden Facebook’ta titretme özelliği vardı o olsaydı uyutmazdınız 🤣🤣🤣

Ahahaha olsun aşko bunlar güzel şeyler Ya ay kitap kaplama o kadar çok özledim ki çocukluğum geldi aklıma😍😍😍 bana yolla ben yaparım ahahaha🤣🤣
Yaa bende yaparken diyorum ahh gençliğim çocukluğum her okul alışverişinde benimde alasım okula gidesim geliyo alsalar giderim 😅😅😅 yollarım aşko 😅😅😅 önceden unutmuştum yapamıyodum şimdi alıştım artık çok rahat geçiyo ama yorgunum ya gözümden herşey büyüyo🤭🤭

İnşallah güzel haberler verirsin bize bu ay kuzum ❤️ İyi geceler bebeğiiiimm 😘❤️

Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve bu ay mutlu haberi alacağız inşallah kuzummmm 😍❤️

Aşkım ben etiketliycem hepinizi 😘 geçmemeye çalışacağım kuzum inşallah 😘🤣 önceden Facebook’ta titretme özelliği vardı o olsaydı uyutmazdınız 🤣🤣🤣

Dürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Ay valla benimki buraya girmeme bile uyuz oluyor 🤣🤣🤣 valla telefonu alır elimden 🤣🤣🤣 bilmiyor ki buradaki güzel muhabbeti 😍😍

Onlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizden🤣🤣 tabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle😍😍

Onlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizden🤣🤣 tabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle😍😍
Valla bende bütün gün evdeyim tekim kızımla oda arkadaşlarıyla dışarda oynuyo siz olmasanız duvarlarla falan konuşurdum herhalde şimdiye kadar 🤣🤣😬

İyiki varız biz beee❤️🌸 ay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence🤣🤣🤣🤣
Aa ekşın dıkşın vardı dimi unutmuşuuummm😂😂😂 haydi gol gol gol 🤭🤭🤭🤭 yeter herhalde aşko bende dün o kadar yattım valla daha fazla çişimi tutamadım🤣🤣🤣 iyi ki varız iyi ki varsınız bebeğim ❤❤😍😘

Heh süpersin aşko 🤣bi bitkilere işemediğimiz kaldı onuda yaparız be neler yapmadık bunu es geçmeyiz biz topikçe bu bilgiyi onaylarız🤣🤣🤣
Hah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım🤣🤣🤣🤣🤣
Anaağğğ çok ilginçmiş ya yarından itibaren arpa ve buğday ekiyorum 🤣🤣🤣🤣
ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz🤣😅😅😅😅🤭🤭🤭
Aşko kafam allak bullak zaten 🤣🤣🤣
AA lütfen ama
Yarısını anlamadım desem 😜😜
gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de o 🤣🤣🤣😍😍 arpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız ☺️

Dürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Hah dürtme 🤣🤣🤣🤣 aynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana 🤣🤣
Sabah güzel haberlerle buluşalım o zaman inşallah😍😍😍
İnşallah kuzumm ❤️😍
Anlamaz onlar ay 🙄🤣🤣🤣 kafaları farklı çalışıyo aşko yazar yazar isyan ederiz teli vermek zorunda kalır geri 🤣🤣🤣
Hemde çok ya değişik canlılar 🤣🤣🤣
Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyim 😍 eşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar 🤣🤣
İyiki varız biz beee❤️🌸 ay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir 🤣🤣

Back
X