- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.481
Ateşli ula ateşliVuhuuu sizi gidi antepliler siziiiihelal aşko helal
maşallah aşko Rabbim korusun sizi inşallah ❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşli ula ateşliVuhuuu sizi gidi antepliler siziiiihelal aşko helal
maşallah aşko Rabbim korusun sizi inşallah ❤❤
Ateşli ula ateşliklavyeyi mahvedicem
![]()
Karadenizin neresi aşkoAhahaha kuzum ben Antepli değilim deyim olarak kullandı ama senin için olurum sorun değilama Karadeniz damarım beni ifşa eder bi şekilde
![]()
Ayy kuzum ateşli yazmıştım klavyenin azizliği valla
Gün içinde evdeysen uyu aşko bebe olunca yatamıycan zaten bol bol yat şimdidenBundan bir ben memnun değilim galibaahahaha iyi güzel hoşta uykum bölünüyor gün boyu sarhoş gibi sersem tavuk oluyorum
![]()
Karadenizin neresi aşko![]()
Gün içinde evdeysen uyu aşko bebe olunca yatamıycan zaten bol bol yat şimdiden![]()
Uyumadım aşko ders çalışıyorum sen napıyosunVeziir Bebeğim uyudun mu napıyosun gördüm ama yazamadım
Gündüzden iyice yormak lazım8 yaşında,galiba 6. hissi kuvvetli bizim oğlanınne zaman ekşn günü olsa o gece zor uyur
![]()
Zongiiii ❤❤❤ Aşkım şehiiirAşko babam Giresunlu annem Trabzonlu Zonguldakta yaşıyoruz eşimde Giresunludoğduğumdan bu yana senede bir ayağımız oralarda iki tarafada geçiliyor gidince
seç beğen al yani Doğu Karadeniz Batı Karadeniz boylu boyunca Karadeniz’liyim ahahaha
![]()
Ne güzel yaAşko babam Giresunlu annem Trabzonlu Zonguldakta yaşıyoruz eşimde Giresunludoğduğumdan bu yana senede bir ayağımız oralarda iki tarafada geçiliyor gidince
seç beğen al yani Doğu Karadeniz Batı Karadeniz boylu boyunca Karadeniz’liyim ahahaha
![]()
Bende uzanıyorum kuzum Allah zihin açıklığı versin bebeğim❤❤Uyumadım aşko ders çalışıyorum sen napıyosun
Doğma büyüme 7 sülalem ZonguldaklıyızAşko sende mi buralısın kız![]()
Ne güzel yaçok seviyorum karadenizi yanlış memleketli olmuşum püü
![]()
Bende kışı okul var düzene giriyo uyku saatlerimiz diye seviyorumAy gün içinde nerde olacağım belli olsa sorun değil uyanıyorum ev işi temizlik yemek yap akşam üstü Ya misafir gelir Ya biz gideriz Ya dışarı çıkarız özellikle yaz mevsimi hiç boş anım olmuyor kışı daha çok sever oldum evde yatıp dinlenmek için![]()
Kıyamam yaSen nerelisin aşkoya asla ayırmıyorum heryerin herkesin yaşadığı yer herkese bir başka gelir ama ben Karadeniz’e aşığım yeşili başka, mavisi başka bi coşkulu ben ünide çok özledim çok ağladım resmen gurbetçiler gibi memleketimde memleketim diye
![]()
Doğma büyüme 7 sülalem Zonguldaklıyızneresindesin aşko
Kıyamam ya❤ ay ben istanbulluyum hahahahaha babam tunceli annem elazığ ayrılar 28 senedir ne tunceli ne elazığ hiç gitmedim görmek nasip olmadı doğma büyüme istanbul göktürk aşko ❤
Bende kışı okul var düzene giriyo uyku saatlerimiz diye seviyorumyoksa hiç bana göre deel
![]()