Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma aşko ya daha tövbe konuşmam başıma geldi hemen ahahaha 🤣🤣🤣 aşko kız şimdi bizim değerlendirme günü 11 iydi gece 4 te ikinci oldu ya o 12 si olarak sayılıyormu ahahaha kafayı yicem ya 🤣🤣🤣
Ahahahah 🤣🤣🤣 aşkım valla bazen bizimde geceye sarkabiliyordu yada ikinci olabiliyordu bizde de ama bende bu sorunun cevabını kendi kendime bulamadım ama ben o gün olarak saydım yani gece olduğu için ertesi güne saymadım sende 11 i olarak say 🤣🤣🤣 yani bugüne saymayacaksın düne 2 tane sayacaksın 🤣🤣🤣 amannnn yada ne biliyim hiç sayma bugün yine ekşınlanın 🤣🤣🤣🤣

Ahahahah 🤣🤣🤣 aşkım valla bazen bizimde geceye sarkabiliyordu yada ikinci olabiliyordu bizde de ama bende bu sorunun cevabını kendi kendime bulamadım ama ben o gün olarak saydım yani gece olduğu için ertesi güne saymadım sende 11 i olarak say 🤣🤣🤣 yani bugüne saymayacaksın düne 2 tane sayacaksın 🤣🤣🤣 amannnn yada ne biliyim hiç sayma bugün yine ekşınlanın 🤣🤣🤣🤣

Bu yok aşko yarın var normalde bakalım ahahaha aman bencede 11 diyelim boşver 🤣🤣🤣

Kızlar oğluşumu okula bıraktım geldim, ilk kez ondan bu kadar uzun ayrı kalıcam göz yaşım pıt 😓 ama kafa dinlemek için mükemmel bunu da inkâr edemicem 😂😂

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim 😭 R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun :KK43:
Ciddi bir sağlık sorununa sebep olmadan,başında anlaşılması bile şükür sebebi inan.Allah şifa versin canım, kolaylıkla geçsin gitsin 🙏
En önemli şey sağlık, sağlığın yerinde olsun doktorun vereceği süre biter bitmez keyifli bebiş haberlerini alalım inşallah🙏

ay aşkolar bugün geç geldim destansı konuşmuşsunuz maşallah baştan başladım bakalım sonuna gelince güzel şeyler görürüm umarımmm ay napıyosunuz iyimisiniiizzz benim belim ikiye ayrılacak az kaldı🤣

Back
X