- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.701
Ayy hasta mı ne bizi de hasta edicekBeynimi resetlemeye çalışıyorum aşko Allah’tan devam etmedim okumaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hasta mı ne bizi de hasta edicekBeynimi resetlemeye çalışıyorum aşko Allah’tan devam etmedim okumaya![]()
Evetttt valla bomba gibi dönüyorum sahalaraBomba gibi dönüyoruz sahalara aşko salmak yokekşın dıkşına devam
![]()
ahahahahah napıyım yetişemiyorum artık geriden geliyorumAhahahahaahaaşko ben dün o msjı arkalarda bırakmıştım sen niye çıkarıyorsun kız böyle yaparsak tabi manşetleriniz ahahahahha
![]()
ben onu anlatanaaa kadaaar o da anlayanaa kadar en temizi anlatmamak görürse söylerizAslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte![]()
bencede sormazsa gerek yok herşeyide bilmesinBenim için sorun yok be ben söylerim görür sorarsa görmez sormazsa gerek yok bilmesede olur yani![]()
Ayy kuzum inşallah aşılamaya gerek kalmaz ❤❤Askolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
Mucizemmm16 @asunny @Lale95
_Umutlu_Pozitif_
Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis
döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Hemen Cem Yılmaz’ın akrabasıAyy hasta mı ne bizi de hasta edicekhemen açıp güzel bişey okuyalım bebe videosu seyredelim falan bişey yapalım çok acil
![]()
Askolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_
döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
tabiki insan her seferinde üzülüyor bekliyoruz sonuçta amiin amiinn hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsinBence başka kimse okumasınbence yaşı çok küçük ondan dolayı herşeyi yoğun yaşıyor kız daha ergen ya birde çocuk yapmış yazık
evet kuzum gölge belliydi sanırım kimyasal oldu benimde aklıma geldiyok kuzum iyiyim artık sabah üzüldüm biraz ama şimdi iyiyim amin inşallah kuzummm Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah
![]()
Kuzum inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebiş gelirAskolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_
Hadi hayırlısı canım..belkide bir mucize olurAskolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_
ahahahahah napıyım yetişemiyorum artık geriden geliyorumidare ediverin azıcık
zaten cuma gelmek bilmiyor stres doluyum
ben onu anlatanaaa kadaaar o da anlayanaa kadar en temizi anlatmamak görürse söylerizsonra bana bi dünya dırdır gidiyon orda saçma şeyler okuyon geliyon burda kuruntu yapıyon vs vs uğraşamam
bencede sormazsa gerek yok herşeyide bilmesin![]()
ayyy inşallah aşılamalara gerek kalmadan gelir bebişin sağlıklaAskolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_
Amin inşallah kuzum isteyen herkesetabiki insan her seferinde üzülüyor bekliyoruz sonuçta amiin amiinn hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin![]()
R Random3 taktiği uyguluyorum bu ay 9. 10. Ve 12.13.Günlerde ekşın dıkşın yapcam aşko hatta 14 15 16 Allah ne verdiyseEvetttt valla bomba gibi dönüyorum sahalaraatlattım o üzülme Faslı’nı hemen bitsin şu regl ekşınlar başlasın istiyorum
Bu ay farklı değerlendirme yapayım diyorum aşko sen nasıl değerlendiriyorsun bu ay
yoook öyle bi dünya bende alıştım valla hayır girme derse diyelim 2 gün girmem dır dır tepesinde konusurum yürü git arkadaşlarına yaz der kendi bilir vallaAhahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim![]()
valla uykum geliyor hep bi yatsam tüm gün uyurum bide bel ağrım çok fazla cuma kontrolüm var her ne kadar sevinsemde bi yanım duada inşallah sağlıklı süreçtir diye keseyi görene kadar içimdeki kuşkuyu atamıyorum malesefAmin inşallah kuzum isteyen herkesesen nasılsın bebeğim nasıl gidiyor bebişli günler
![]()
Bende burdan çok geriden geliyorum ya kaçırdığım çok mesaj vs var batları kaçırdım mesela en son yineAhahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim![]()
Aşko çok erken değil mi o günler ya sonrasında yumurtlama olursa
Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverinama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha
![]()