Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay birşey kaçırmamışız hatta keşke bende okumasaydım daraldım bunaldım valla daha fazla okumadım kapattım Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko haklıymışsın ya boğdu beni valla 🤣🤣🤣

Ayyy okudum bende nerden okudum kız🤣🤣🤣 ya biri kadınlar kulübünde trolleme yapmaya çalışıyor yada anlattığı gibiyse küçük yaşta psikolojisi çok iyi değil bilemedim🤣🤣

Ciddi bir sağlık sorununa sebep olmadan,başında anlaşılması bile şükür sebebi inan.Allah şifa versin canım, kolaylıkla geçsin gitsin 🙏
En önemli şey sağlık, sağlığın yerinde olsun doktorun vereceği süre biter bitmez keyifli bebiş haberlerini alalım inşallah🙏
Amin canim benim Allah razi olsun 🤲

Ruhum daraldı be okurken bide acayip ayar oldum bende tamamını okuyamadım 🙄 sinir sistemim kaldırmadı😬🤣

Hepsini okudum teşhisi koydum sessizce çıktım öylesiyle uğraşılmaz iyi bişey desende kötü algılayan tip ben iki msjlaşmaya dil altı hapı yutarım heralde uğraşılmaz küçük yaşta psikolojisi bozulmuş diyorum yada trol 🤣🤣🤣

Topigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa😍
ayy gerçekten yaa kırk yıllık arkadaşlarımmış gibisiniz çok güzel burası maşallah maşallah😍
Ahahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olur 🤭🤭 ahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka 🤣🤣🤣🤣 yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar 🤣🤣🤣
kıızz aşkoo manşetlere çıkıyormuymuşuz magazinlerdee duyduk duymadık demeyin gezmeyen tavuklar topiğğinde hamile kalmaya çalışan kadınlardan biri cem yılmazın akrabası çıktıı şuan merak konusu adı ne kimlerden ve nerede yaşıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Uyanamıyorum ben 😂 uyanıyorum beş dk sonra yine uykum geliyor 😂 sabah tekrar kan tahlili vericez bakalım neler olmuş sonra yine okul yolu bana😂 😊 ebebekten hamile yastığı aldım onu çok sevdim belimi rahatlattı 😍 sen neler yapıyorsun 😍
ayy yeni geldim kafamı yastıktan kaldırtmıyo bu bebe bana ve belim inanılmaz ağrıyor sabırsızlıkla cumayı bekliyorum 😍 seninkide uyutuyor seni belli ayy kesin kan tahlili vermişsindir yeni okuyorum topiği ben ne çıktı güzelmi nasıl ilerliyor 😍

Aynen öyle yok sağolsun psikolojime saygı duyuyor salıyor beni şuan bile adı kadar emin sizle yazıştığıma hahahaa 🤣🤣🤣
oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisi 🤣🤣🤣

ayy gerçekten yaa kırk yıllık arkadaşlarımmış gibisiniz çok güzel burası maşallah maşallah😍

kıızz aşkoo manşetlere çıkıyormuymuşuz magazinlerdee duyduk duymadık demeyin gezmeyen tavuklar topiğğinde hamile kalmaya çalışan kadınlardan biri cem yılmazın akrabası çıktıı şuan merak konusu adı ne kimlerden ve nerede yaşıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahahahaaha🤣🤣🤣 aşko ben dün o msjı arkalarda bırakmıştım sen niye çıkarıyorsun kız böyle yaparsak tabi manşetleriniz ahahahahha🤣🤣🤣🤣

oh valla ne güzel benimki bilmiyor kimle konuştugumu burdanda haberi yok anlamaz benimki anlayışsız azcık delimisin kimle konusuyon orda der amaan ona laf anlatana kadar söylememek en iyisi 🤣🤣🤣

Aslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte 🤣🤣🤣

Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
kuzumm ben çok emin olamadım yaa bence 2-3 gün gecikme olunca yap güzel haber verirsin inşallah
Günaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş 😥😥 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @fnd_50 Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 @melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
aaa cidden mi hepimiz çizgi görmüştük sanki bide bu kadar geciktin kimyasal falanmıydı acaba 😥 ama neyse kuzum canını sıkmamaya çalış inşallah bu ay güzel uğurlu gelir size hepimiz burdayız birbirimize destek olmak için Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur eminim sağlıklı gebelik versin hayırlı zamanda inşallah🌸

Hepsini okudum teşhisi koydum sessizce çıktım öylesiyle uğraşılmaz iyi bişey desende kötü algılayan tip ben iki msjlaşmaya dil altı hapı yutarım heralde uğraşılmaz küçük yaşta psikolojisi bozulmuş diyorum yada trol 🤣🤣🤣
Bencede ilk başta bana öyle geldi trol gibi ne biliyim çözüm arayan çaresiz kalan insan bunu yapmaz 🤷🏻‍♀️ bi yerde bi şeylik var anladın sen aşko🤣🤣🤣

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim 😭 R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun :KK43:
ahhh canımm çok üzüldüümm anlatamam gözlerim doldu 😢 rabbim size güç kuvvet sabır versin inşallah 😢 bu son olsun Rabbim hayırlısyla sağlıklı gebelik nasip etsin inşallaah

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim 😭 R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun :KK43:
Kuzum sağ salim atlat bu dönemi inşallah 🤲🏻🤲🏻 sen sağlıklı ol iyi ol sağlıkla huzurla bebiş haberini vereceksin inanıyorum ❤❤

Ayyy okudum bende nerden okudum kız🤣🤣🤣 ya biri kadınlar kulübünde trolleme yapmaya çalışıyor yada anlattığı gibiyse küçük yaşta psikolojisi çok iyi değil bilemedim🤣🤣
Bence başka kimse okumasın 🤣🤣🤣 bence yaşı çok küçük ondan dolayı herşeyi yoğun yaşıyor kız daha ergen ya birde çocuk yapmış yazık
kuzumm ben çok emin olamadım yaa bence 2-3 gün gecikme olunca yap güzel haber verirsin inşallah

aaa cidden mi hepimiz çizgi görmüştük sanki bide bu kadar geciktin kimyasal falanmıydı acaba 😥 ama neyse kuzum canını sıkmamaya çalış inşallah bu ay güzel uğurlu gelir size hepimiz burdayız birbirimize destek olmak için Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur eminim sağlıklı gebelik versin hayırlı zamanda inşallah🌸
evet kuzum gölge belliydi sanırım kimyasal oldu benimde aklıma geldi 😔 yok kuzum iyiyim artık sabah üzüldüm biraz ama şimdi iyiyim amin inşallah kuzummm Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah 🌸❤️

Galiba yumurtlama geç oldu kuzum ondan haklısın, bende aslında dün anladım ağrım vardı ve bende aslında regl olacağımı biliyordum testlere o yüzden inanmadım hiç hayırlısı böyleymiş 🤷🏻‍♀️

Aynen kuzum nasip değilmiş ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız ❤️

Benim için aslında hiç normal değil canım bende acaba kimyasal mı dedim ama hiç bilmiyorum ki kimyasalı da 😥

Evettt canım çok teşekkür ediyorum evet insan üzülüyor ama tekrar umutlanarak yeni aya yeni değerlendirmelere devam ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde gelecekler ❤️🌸

evet vardı ama bende çok inanmamıştım 😥 inşallah canım çok bekletmezler inşallah 😥
Bomba gibi dönüyoruz sahalara aşko salmak yok 🤗🤗 ekşın dıkşına devam🤣🤣🤣

Olsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine 🤣🤣🤣
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Askolarim S sultansultan90 G Gzmyts53 M MiuLego Demgey3 Demgey3 bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Niqu Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.

Back
X