Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız asma o suratını 😘😘 olucak bebeğim zamanı vardır bekliyoruz işte birlikte nasip ne zamansa o zaman olucak biz kendimizi ne kadar hırpalasakta o zamanını bekliyo ❤❤
Doğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah ❤️🌸
Ne dedi o Mucizemmm16 Mucizemmm16 surat mı astı bizim kız ben mi yanlış gördüm 🫢🫢🫢 yasaklı şeyler yapmayınız lütfen Demgey3 Demgey3 hanım enerji lazım gülmek lazım senin yüzün gülmezse yumurtan nasıl gülüp ağzını açacak kız aşkoooo sırıt bakim😁😁😁
Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüü 😍❤️ Doğru diyorsun aşkooo benim minnoşlar üzülmesinler sonra gelen misafirleri kabul etmezler 🤣🤣🤣 ay kızlarrr Mucizemmm16 Mucizemmm16 ne diycem benim koca gece ben uyuyunca mesajlarımızı okumuş 🤣🤣🤣🤣 ay ne güldüm ya benim ki çok fena anacım 🤣 birbirinizi nasıl gaza getiriyorsun nasıl bir ortam kurmuşsunuz diyor 🤣🤣🤣

Doğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah ❤️🌸

Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüü 😍❤️ Doğru diyorsun aşkooo benim minnoşlar üzülmesinler sonra gelen misafirleri kabul etmezler 🤣🤣🤣 ay kızlarrr Mucizemmm16 Mucizemmm16 ne diycem benim koca gece ben uyuyunca mesajlarımızı okumuş 🤣🤣🤣🤣 ay ne güldüm ya benim ki çok fena anacım 🤣 birbirinizi nasıl gaza getiriyorsun nasıl bir ortam kurmuşsunuz diyor 🤣🤣🤣
Nee mesajlarımı okumuş 😂😂 aha birimizin kocasına rezil rüsva olduk sonunda😂😂

O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko 🤣🤣🤣🤣 oo o zaman whatsap yolu yakın bize 🤣🤣🤣🤣

Hahahayyyyttttt🤣🤣🤣 hemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz🤣🤣🤣🤣🤣 ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah

O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko 🤣🤣🤣🤣 oo o zaman whatsap yolu yakın bize 🤣🤣🤣🤣
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız😂😂😂
Hahahayyyyttttt🤣🤣🤣 hemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz🤣🤣🤣🤣🤣 ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah
😂😂😂 kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı

çok gecmıs olsun canım,
korkma hıc bende 921 ıken ıgne olmustum hatta evde gecırdım surecı ..
tabı ınsan cokk üzülüyor seni cok ıyı anlıyorum :( Rabbım bır daha yasatmasın
Amin canim. Kac ay gecti ? İgne yeterli olur insallah yaptilar ignemi serum taktilar simdi sabah cikicam sorun olmaz ise. Cok uzuldum anlataamam tam umudumu kaybettigimde gelmişti cabuk gitti 🥹 hersey Allah'tan.
Surec nasildi agri oluyor mu ?

Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız😂😂😂

😂😂😂 kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı

Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X