Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy hadi bakalım bence sürecin gayet güzel gidiyor. aşılamaya gerek kalmadan bebek görünecek belki de :)
Doktorum cok pozitif konustu inanki sanki tekrardan motive oldum sürece. Bu arada bugun kaşlarımı sildirdim kuzu. Bebek gelmeden iyilesipte tekrarini yaptirmam lazim

Asko artık insallah gerek kalmaz ya her ay hormon hormon en iyi ben bilirim gerçekten umarım son bulur ve bu ay güzel haberler gelir
Her ilac icisimde sen geliyodun aklima. Sac dokulme surecin ve gebe kalmadan 1 ay önceki isyanın kendine bile trip atman geliyor. Sonrasinda diyorumki bakk ne guzel kavustu bebisine hep bi umut var

Ayy bebeğim valla iyi oldu benimde işim yok bugün kızı okula götürdüm geldim hala oturuyorum 6 buçukta almaya gitcem 7 de cıkıcaklar benimde uykum var ya
Saat 10 bucukta hastaneye gectim 3 de eve anca gelebildim. 3 bucuk gibi kızı aldim butun yollarda yol calismasi arabayla 10 dkkalik yol icin saatlerce trafikte kaldim. İslerimi hallettim bu arada kaşımıda sildirdim asko iyilessin bakalim ne kadar silinmis. Yeni geldim eve cok yorgunum yemegimde yok maalesef. Ispanak aldim az bisey suya bascam birazdan az dinlenmem lazim

Hamile kaldığım an hemen bende yapacam valla kız mı erkek mü diye
Kıızzz aha çarpılcaz daha düzgün bi yolu vardır işemediğimiz
Neee neee neler duyuyorum kıızz cümle aleme madara oluruz nerden çıktı bu
Kız ciddi misin ayy ne diyosun Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow ayyy duydunuz muuuğğğ
Kıızz duydum duydumm anaaam yeminle rezil rüsva olacaz artık herhalde nerden çıkmş bu iki eğlencemiz vardı neden aldılar elimizden
Duymaz olaydımmmmm ya gerçeklik payı var mı gerçektennnnn o zaman buranın ne anlamı kalıyor ki
Cidden gerçekmi bilmiyorumki keşke olmasa iki kuruşlk zevkimizideeee

Oo bir sürü iş yapmışsın bebeğim yemek olayını da hallettin mi tamamdır bu iş dinlen öyle yaparsın aşko. Ben bütün gün oturdum az önce koltukta içim geçmiş video dinlerken 10 dk sonra çıkıcam okula kızı almaya

Kocalar yüzünden taşınamıyoruz da burdan

Ne kadar sürede iyileşicek bebeğim kaşların inşallah güzel olur aşko❤❤

Doktorum cok pozitif konustu inanki sanki tekrardan motive oldum sürece. Bu arada bugun kaşlarımı sildirdim kuzu. Bebek gelmeden iyilesipte tekrarini yaptirmam lazim
Bir doktor insanı motive de edebiliyor dibe de itebiliyor işte. Canım doktor helal be ona kuzum yaptırırsın heeepsi hallolur

Her ilac icisimde sen geliyodun aklima. Sac dokulme surecin ve gebe kalmadan 1 ay önceki isyanın kendine bile trip atman geliyor. Sonrasinda diyorumki bakk ne guzel kavustu bebisine hep bi umut var
Ya evet herşey üst üste gelmişti sonda stresten panik atak yasamıstım acillik olmustum kalbim küt küttü bütün vucudum ayaklarım yüzüm heryerim uyuşmustu saçlarım ellerimde kalmıstı hormonlardan bütün psikolojim bozulmuştu ama sonuccc çokkk şükür ve saçlarımın dökülmesde cok azaldı insallah seninde bu kadar emeginden sonra karsılıgını alcaksın askım

Merhaba saclariniz neden dökülüyordu

Yaa sen gebissin bilirsin belki yumurtlamadan itibaren meme hassasiyetim basladi daha o gün var bata hic böyle olmazdi sence umut olabilir miiii

Canım kızlarım benim pıhtılaşma sonucum çıktı anlayan var mı?

Eklentiler

• 2755FAC5-0F89-4E1A-A5B8-E8A5FB656104.webp
    114,4 KB · Görüntüleme: 41
Yaa sen gebissin bilirsin belki yumurtlamadan itibaren meme hassasiyetim basladi daha o gün var bata hic böyle olmazdi sence umut olabilir miiii
Olabilir canım cnku kaliteli yumurtladıgını gösterir benimde yumurtlamayla birlikte baslamıstı gögüs hassasiyetim yumurtlamadan sonra da devam etmişti sonrasında inmişti acısı ins bebiş gelir

Kız ciddi misin ayy ne diyosun Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow ayyy duydunuz muuuğğğ

Yok artık bu yasal olamaz çok saçma olur insanlar burda özelini açıyor gerçek kimlikleri görünmüyor diye rahat rahat yazıyor sanmıyorum öyle bişey olacağını olursa aşkolar çok güzel patlarız ahahahahaha hepimiz açığa çıkarız ülke bi hop oturur hop kalkar ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…