- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.941
Ne olmus ya
Ne olmus ya
Gerçek mi bilmiyoruz ama nickler kaldırılcakmış yerine kendi ismimiz gelcekmiş
Of ya yüreğimize iniyorduHadi bu kadar şaka yeterşaka yaptıydım size yok öyle bişey R raainbow Mucizemmm16 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_
Bilmiyorum ki kimyasal mı oldu acabaAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb fnd_50 Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 M melek076 M Minicikfzt R Random3 Ginnys iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktüçok sancım da var başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya
Hsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük pıhtılarAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb fnd_50 Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 M melek076 M Minicikfzt R Random3 Ginnys iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Aşkolar benim reglim inanılmaz sancılı geçiyor ya ve aşırı pıhtılı şimdi lavaboya gittim pedime baktım beyazımsı ve kan kırmızımsı bir pıhtı vardı işaret parmağının tırnağı kadar felan çok büyük değil ama büyüktüçok sancım da var başınıza geldi ki yada bu konuda bilginiz var mı ya
Kurtarmıycak bebeğim yoksa kısalta kısalta anlaşırdık
Yaaa ayyy kahkaha attımYok artık bu yasal olamaz çok saçma olur insanlar burda özelini açıyor gerçek kimlikleri görünmüyor diye rahat rahat yazıyor sanmıyorum öyle bişey olacağını olursa aşkolar çok güzel patlarız ahahahahaha hepimiz açığa çıkarız ülke bi hop oturur hop kalkar ilk gün
Aşkım kimyasal geçiriyo olabilirsin belki benimde çok sancılı geçmişti başlamadan önce ve başladıktan sonra ilk gün ikinci gün çok kötüydüAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb fnd_50 Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 M melek076 M Minicikfzt R Random3 Ginnys iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Benim reglim hep çok pıhtılı ve ağrılı geçer canım yine öyle ama bu sefer benimki de daha bı sancılı sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum ben hsgye bağladım bence seninki de kimyasaldan dolayı olabilir çünkü hepimiz gördük çizgiyi ve geçirmedim ama kimyasalda da öyle büyük pıhtı oluyomus normalde pıhtılı olmuyosa kimyasal olabilirAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb fnd_50 Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 M melek076 M Minicikfzt R Random3 Ginnys iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Mecburuz artıkValla bu isim olayı doğruysa taşıncaz zaten ya instagram grubu ya Whatsap grubu gitmemiz lazm burdan
Bende bilmiyorum ki kuzum ondan size sorayım dedimBilmiyorum ki kimyasal mı oldu acaba
Yok kuzum çektirmedim inşallah öyledir canım valla ata ata bitiremiyorHsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük pıhtılar
ay gerçekten mi yaAşkım kimyasal geçiriyo olabilirsin belki benimde çok sancılı geçmişti başlamadan önce ve başladıktan sonra ilk gün ikinci gün çok kötüydü
Kuzum valla kan tahlili falan olsa yorum yapabiliyorum ama bu sonuç yazımı o kadar karışık anlayamadım bile ama bakcamCanım kızlarım benim pıhtılaşma sonucum çıktı anlayan var mı?
Normalde pıhtılı olur mu reglin kuzumBende bilmiyorum ki kuzum ondan size sorayım dedim
Yok kuzum çektirmedim inşallah öyledir canım valla ata ata bitiremiyor
ay gerçekten mi yadünde sancım vardı zaten ama bugün daha çok birde pıhtılı görünce korktum
Evet kuzum normalde pıhtılı çok olmaz benim ki sadece küçücük küçücük bir iki tane olur pıhtı ama bu kadar büyük olmazdı yaBenim reglim hep çok pıhtılı ve ağrılı geçer canım yine öyle ama bu sefer benimki de daha bı sancılı sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum ben hsgye bağladım bence seninki de kimyasaldan dolayı olabilir çünkü hepimiz gördük çizgiyi ve geçirmedim ama kimyasalda da öyle büyük pıhtı oluyomus normalde pıhtılı olmuyosa kimyasal olabilir
Kuzum nadir pıhtılı olur ama olduğunda da boyutu çok küçük olur bu kadar büyük hiç olmamıştıNormalde pıhtılı olur mu reglin kuzum
Canım bir jinekoloğa sordum pıhtılaşma varmış. Bi o yoktu zaten o da oldu tam oldu coraspin başlasın demiş hamile kalınca da iğneye başlayacakmışım şoklardayımKuzum valla kan tahlili falan olsa yorum yapabiliyorum ama bu sonuç yazımı o kadar karışık anlayamadım bile ama bakcam
Ben de bazen kocaman pıhtılar düşürürüm, bu rahim duvarının kalınlaşması ve dökülmesi, yani anormal bi durum yok endişelenecek bişey değil kuzumAşkolarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb fnd_50 Lale95 M Mavimiresl G Gzmyts53 M melek076 M Minicikfzt R Random3 Ginnys iyilikperisi92 ve unuttuğum diğer kızlarrrr
Demir eksikliği belirtisi olabilir mi? Öyle duymuştumEvet kuzum normalde pıhtılı çok olmaz benim ki sadece küçücük küçücük bir iki tane olur pıhtı ama bu kadar büyük olmazdı yasana da geçmiş olsun kuzum hsg mi çekildin bu sancı çok zormuş ya
Kuzum nadir pıhtılı olur ama olduğunda da boyutu çok küçük olur bu kadar büyük hiç olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?