- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.881
Ahahahaha dedi zaten umutlu mu ne vardı neler yazmış öyle dır dır dırAşko gün gece en çok ben yazıştım seninle sen gittikten sonraMucizemmm16 geldi hep benimkileri okumuştur amaaannn en büyük rezil ben oldum aman beeee ay neler yazmışımdır deli bu demiştir
Benimki kesin okur bugün inandım bunanormalde benimki benim telefonu bile almaz dün yanına koydum yatarken şarja taktım fırsat bu fırsat okumuş
Merakla bekliyorum aşkoAaaaa geçicem ben özet akşam size siz bekleyin
Ay Allah korusun ya başlıklara düşmek istemem yaAhahaha alışmasın aşkogördüğün gibi başlıklar çok ilginç oluyor birde senin başlığına rastlamayalım burda
Dün ama aşırı gülmüştüm ya normal değildi yani ben olsam bende okurdumO fırsat kollamış zaten aşkobizimki bu kızlarla konuşup neye sırıtıyor diye içi içini yemiş belli
Ahahahaha dedi zaten umutlu mu ne vardı neler yazmış öyle dır dır dıryok kız şaka ha valla demedi birde kendini Cem Yılmaz’ın akrabası olarak tanıtmış dedi ay yok valla bunu da demedi
Dün ama aşırı gülmüştüm ya normal değildi yani ben olsam bende okurdumama oda senin yüzünden sen güldürdün o kadar
tamam uyuyorum ben kıızz umutlu çok kısaltma bak özet geçilirken
Dayanaaamıyooom akşam özetleri okucam en kısaltılmışındanAz daha dayan ben firar edicem 13 dakika sonra uyucam bende
Yok kız valla öyle birşey demediYaaa ahahhaha şakacı kız senieğer böyle bişey dediyse ben hemen adımı değiştireyim şurda bi umutlu diye deli vardı ne yazmış dediğinde bulamasın
Coookkk ıyı anlıyorum senı, bende 3 sene sonunda tup bebege hazırlanırken yasadım dıs gebelık...Amin canim. Kac ay gecti ? İgne yeterli olur insallah yaptilar ignemi serum taktilar simdi sabah cikicam sorun olmaz ise. Cok uzuldum anlataamam tam umudumu kaybettigimde gelmişti cabuk gittihersey Allah'tan.
Surec nasildi agri oluyor mu ?
ayyy hadi bakalım bence sürecin gayet güzel gidiyor. aşılamaya gerek kalmadan bebek görünecek belki de :)Askolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 M MiuLegoDemgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 @asunny @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Yok yok gece güzel oluyor zatenTamam tamam bundan sonda gece mesaisi bu topikte azaltılıyor ahahahaher gece birinin eşine yakalanırsak biz bu topiği toplayamayız
Ahahahhahaha zngldaklı cemylmztamam uyuyorum ben kıızz umutlu çok kısaltma bak özet geçilirken
Dayanaaamıyooom akşam özetleri okucam en kısaltılmışındanzngldaklı arkadaşm bide şey cemylmzn akrabası
tamam uyuyorum ben kıızz umutlu çok kısaltma bak özet geçilirken
Dayanaaamıyooom akşam özetleri okucam en kısaltılmışındanzngldaklı arkadaşm bide şey cemylmzn akrabası
Ahahahhha ay buna güldüm kıızzAhahahhahaha zngldaklı cemylmz
Tamam yaa uyudumHaydaaaaalütfen uyu canım benim bence bizi uykusuzluk fena çarptı akşam özetlerde görüşürüz
Ay bence de daha güzel oldu
Yok yok gece güzel oluyor zatenbenimkini tembihlerim okumaz bir daha kızlar rahat olun telefonu vermem bir daha hata bende bombayı kucağına atmışım
Ben çikolata kisti oldugu icin haziran ayinda cekilmistim rahim filmi temizdi. 2 ay sonrasi yaşıyorum dış gebelik Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahCoookkk ıyı anlıyorum senı, bende 3 sene sonunda tup bebege hazırlanırken yasadım dıs gebelık...
sevınc sonrası gozyası.. Rabbımm beterınden korusun ınsallah suan toparladım cok sukur.
bende tek ıgne oldum ıkıncıye gerek kalmadı, 921 di degerım 4.gün 1023e cıktı ama normalmıs bu , 7.gün 300e dusmustu cok ıyı dedı doktor ve 3 gun sonra kanamam basladı cok terledım agrım oldu ama benım adet sancım da oluyor yanı aynıydı onun fazlası degıldı..
3adet donemı korunme onerdı doktorum. 3.reglım dun bıttı benımde.. yarın rahım fılmı cektırcem, ınsallah sorun yoktur dıye dua eıdyorum bende..
sonra denemelere baslıycaz bende korkuyorum ,cekınıyorum ..
ama ınsallah saglıkla devam eden gebelıklerımız, hayırlı evlatlarımız olacak Allahm buyuktur.
her şerde bır hayır vardır. şuan sen cok uzgunsun cok ıyı anlıyorum senı ama geçiyor, bır kac hafta...
sonradan yenı umutlar ıle devam edıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?