Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gecen ay cektiridm bu ay adet de sana yrmın ederim çığlık attım yolda bide adet oldum eşime bagırdkm benı benzinci ye yetiştirdi diye o derece hsg den sonra ağrılı gecmesı normalmıs ve pıhıtlı olmaso da korkma kuzum kadınalr da ki akıntı bile iyi ye işaretmiş

Şakaymış aşkolar şakalandık ahahaha

Kızlar merhaba ben cuma günü testimi atmıstım silik çıkmıstı sonra dün bi test yaptım ama adını hiç duymadım drprüfer diye ama testi yaptıgımda c tarafı bile pembeydi güvenemedim o negatif çıktı c bölgesi böyleyse silik nasıl cıksın dedim o derece ama hangisine güvenicem şaşırdım ama silik çıkan artimeddi onu atayım size tekrar bakın

Eklentiler

• D6FAA9E6-C600-426D-ADC7-7FF47CA7254E.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 46

Aşko kimyasala benziyor kuzum benimde ağrılı pıhtı çok olmuştu evet dayan geçicek bu günler

Kuzum çok geçmiş olsun. Bunu öğrenmen çok iyi olmuş. Hamile kalmaya karar verdiğin anda coraspin kullanmaya başlaman gerekecek büyük ihtimal. Benim test yapılmadığı halde ilk kürtaj sonrası doktor coraspine başladı bende. Hamile kalıp doğum yapana kadar kullanacaksın dedi. Hala kullanmaya devam ediyorum. Yeni doktorumda kullanmamı istedi riske atmamak için.

Kimyasal mı gecirdin acaba ya

İnşallah canım ya bütün gün ağrıdan kivrandım durdum şimdi bu beni en azından psikolojik olarak rahatlattı çok teşekkür ederim

Canım bir jinekoloğa sordum pıhtılaşma varmış. Bi o yoktu zaten o da oldu tam oldu coraspin başlasın demiş hamile kalınca da iğneye başlayacakmışım şoklardayım
Yavrum 2 tane düşük var bi sebebi olacakti bunun demekki sebebi buymuş. Hadi diyelim kalitesiz sperm kalitesiz yumurta biri, ama ikincisidemi böyle oldu yani. Bi sebebi vardi en azindan buda belli oldu. Bundan sonraki surecinde ne yapacagini biliyosun kuzu

Evet canım tedavisi var çok şükür bu gece de uykusuz kalma sebebim belli oldu hadi hayırlısı

Bir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?

Kimyasal yapıyorsun adet söktürücü masaj yaz YouTube dan bak( ama gebelik olmadığından kan sonucu İle eminsen) o masajı yap iyice temizlensin için sonra yola devam

Bir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?
Kuzu gecmıs olsun
Üzülme bak en azından çaresi bar iğne varmıs mesela initijap da çocuğa engel olabılıyormus doktor bana fitil verdi iyi geldi sonrası Allah büyüktür sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…