- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.141
Geldi aşko az önce daha yukarı çıkmadı henüz aşağıda salona teşrif edicek bu gece herhaldeSesin kesildi enişte geldi heralde aşkohaydi gol gol gol
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi aşko az önce daha yukarı çıkmadı henüz aşağıda salona teşrif edicek bu gece herhaldeSesin kesildi enişte geldi heralde aşkohaydi gol gol gol
![]()
![]()
![]()
Uyuşukluk yapmazsam alıp yaparım hayran kaldım hepinizin evinde yedekli hayatta yapamıyorum salak gibi gidip bi tane alıyom sonra ihtyac olunca kalıyom üşengeclıktende gidip almıyom bana kalsa haftaya yaparımAynen canım adetimde normalden daha yoğun ağrılı ve pıhtılı olmuştu şüphelerim o yönde bakalım bu ay nasipYarın test bekliyoruz senden
![]()
O zaman yarın da senin testinle günümüz şenlenesinAynen galiba yapcam dayanamıyorum meraktan sabah 7 de dikilirim ayağa patlatırım sizede dualarımızı birbirmiz için olsun![]()
Uyuşukluk yapmazsam alıp yaparım hayran kaldım hepinizin evinde yedekli hayatta yapamıyorum salak gibi gidip bi tane alıyom sonra ihtyac olunca kalıyom üşengeclıktende gidip almıyom bana kalsa haftaya yaparım![]()
Geldi aşko az önce daha yukarı çıkmadı henüz aşağıda salona teşrif edicek bu gece herhaldebencede gol olsun artık
![]()
Yap kuzum bişey kalmamış bebeği varsa çıkar büyük ihtimalleHayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
@iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..![]()
Kuzu peki benşm anlamadığım bu liste yumurtlama bitene kadar mı beklenmeyen adet tarihineAşko benim böyle tarih listesi![]()
Ya benım kocam istemiyo ikinciyi bana dedi bu ay yoksa bitti artık koruncaz dedi sanane diyom ben istiyom hee tabi diyo oldu ne gezebilcez ne biyere cıkıcaz bi taneyle zor başediyoz dedi o yuzdn tutmustur inşallah yoksa benımkı koruncak artık normalde adamlar doğur der ben zorla tecavüz ediyom adamı olsun diyeAhahaha ben her alışta üç dört tane alıyorum garanti olsun duramam testsizüşenme al al canım almışken bi kaç tane alırsan iyi olur haber ver lütfen birde şunu söyleyeyim bana test yapcam diyip ertelemek beni orta yerimden çatlatmak demektir lütfen beni meraktan çatlatma
![]()
Kuzu peki benşm anlamadığım bu liste yumurtlama bitene kadar mı beklenmeyen adet tarihinekadar mı
Ya benım kocam istemiyo ikinciyi bana dedi bu ay yoksa bitti artık koruncaz dedi sanane diyom ben istiyom hee tabi diyo oldu ne gezebilcez ne biyere cıkıcaz bi taneyle zor başediyoz dedi o yuzdn tutmustur inşallah yoksa benımkı koruncak artık normalde adamlar doğur der ben zorla tecavüz ediyom adamı olsun diye![]()
Anladım canım adet olursam bu yöntemi deneyeyim bide çok duyuyorum çünkü inşallah işe yarar sende deCanım bu doktor mfk yöntemi ayrıyeten kendi ürettiği ek takviyeleride var bitkisel hem vitamin içeren takviyeler onlarıda aldım kullanıyorum ama bu ilişki yöntemi için takviyeleri kullanmasanda uygulayabilirsiniz doktorun ilişki sıklığı önerisi bu şekilde
Aynen öyle aşko umutsuzluğa kapılmak yokAy hadi hayırlı güzel haberler verirsin inşallah canımama olumsuz olurda üzülme batı beklersin ona göre bakarsın nasipse herşey olur
![]()
İnşallah bebek gibi yorum bu öpüyorum telefonu şuan hahahahdO zaman yarın da senin testinle günümüz şenlenesin![]()
Evdeki tüm kondomları sakladım ki istiyo bazen hayır diyom ya versene kızım diyo istemiyom diyo ne oluyo be diyom sana karı gibi nazlardasınAhahaha güldürdün benievet genelde erkekler daha çok çocuk ister sizde tersi olmuş
inşallah tutmuştur tutmadıysa biraz numara yap üzülüyormuş gibi Ya ama üzülme tabi ikna etmeye çalışmak İçin kanına gir
![]()
Olabilir valla artık herşey olabilir hamilelik hariçYap kuzum bişey kalmamış bebeği varsa çıkar büyük ihtimallebenide haberdar et sabah kuzum güzel haberlerle inşallah
❤❤ dolunay etkisi olabilir belki bende de sinir yaptı sağolsun
![]()
Benim gebelik değil ama senin olabilir kuzum hadi inşallahOlabilir valla artık herşey olabilir hamilelik hariçneyse sabah güzel haberlerle gelirim inşallah
![]()
Ay çok güldüm gece gece bizdede aynı siz gibi durumlar bide çocuk yok bizde eşim hiç takmıyor ben her ay ortalığı birbirine katıyorum bebek diye adam benden kaçmak için erken uyumaya başladı artık shahahshdh güldüğüme de bakma yaşayan anlar bende onlardan biriyimmYa benım kocam istemiyo ikinciyi bana dedi bu ay yoksa bitti artık koruncaz dedi sanane diyom ben istiyom hee tabi diyo oldu ne gezebilcez ne biyere cıkıcaz bi taneyle zor başediyoz dedi o yuzdn tutmustur inşallah yoksa benımkı koruncak artık normalde adamlar doğur der ben zorla tecavüz ediyom adamı olsun diye![]()
Teşekkür ederim bebeğim anladım şimdi bende 3-2-3-2 yaparım hesaplamalara göre zaten yumurtlamaya denk geliyor gibi3-2-3-2 yapacaksın aşko yedide bitse sekizde bitse 3-2-3-2 he bunu tersine çevirerekte yapabilirsiniz diyor 2-3-2-3 şeklinde herkes için geçerli yani ama gerek yok aşko adet bitimi 3 gün sonra ideal geldi bana çünkü adetten sonra kuruluk oluyor iki değil üç gün sonra daha kolaylık oluyor sen 3-2-3-2 den şaşma
ay canım çok üzüldüm ya seninki daha büyükmüş ağrısı da daha çoktur eminimDikkat et kendine yat dinlen yorma biraz sancılı ve ağrılı benim ki düşerken canım çok acımıştı hissediyorsun o hissi benim avuç içimi dolduracak kadar bir kan pıhtısıydı 5-6 hafta arasıydı
Anladım canım adet olursam bu yöntemi deneyeyim bide çok duyuyorum çünkü inşallah işe yarar sende de