Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım adetimde normalden daha yoğun ağrılı ve pıhtılı olmuştu şüphelerim o yönde bakalım bu ay nasip❤️ Yarın test bekliyoruz senden🌸🥰
Uyuşukluk yapmazsam alıp yaparım hayran kaldım hepinizin evinde yedekli hayatta yapamıyorum salak gibi gidip bi tane alıyom sonra ihtyac olunca kalıyom üşengeclıktende gidip almıyom bana kalsa haftaya yaparım😂😂

Uyuşukluk yapmazsam alıp yaparım hayran kaldım hepinizin evinde yedekli hayatta yapamıyorum salak gibi gidip bi tane alıyom sonra ihtyac olunca kalıyom üşengeclıktende gidip almıyom bana kalsa haftaya yaparım😂😂

Ahahaha ben her alışta üç dört tane alıyorum garanti olsun duramam testsiz 🤣🤣🤣 üşenme al al canım almışken bi kaç tane alırsan iyi olur haber ver lütfen birde şunu söyleyeyim bana test yapcam diyip ertelemek beni orta yerimden çatlatmak demektir lütfen beni meraktan çatlatma😍🤣😃

Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
@iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️
Yap kuzum bişey kalmamış bebeği varsa çıkar büyük ihtimalle 😍😍 benide haberdar et sabah kuzum güzel haberlerle inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤ dolunay etkisi olabilir belki bende de sinir yaptı sağolsun😅😅

Ahahaha ben her alışta üç dört tane alıyorum garanti olsun duramam testsiz 🤣🤣🤣 üşenme al al canım almışken bi kaç tane alırsan iyi olur haber ver lütfen birde şunu söyleyeyim bana test yapcam diyip ertelemek beni orta yerimden çatlatmak demektir lütfen beni meraktan çatlatma😍🤣😃
Ya benım kocam istemiyo ikinciyi bana dedi bu ay yoksa bitti artık koruncaz dedi sanane diyom ben istiyom hee tabi diyo oldu ne gezebilcez ne biyere cıkıcaz bi taneyle zor başediyoz dedi o yuzdn tutmustur inşallah yoksa benımkı koruncak artık normalde adamlar doğur der ben zorla tecavüz ediyom adamı olsun diye😂😂

Kuzu peki benşm anlamadığım bu liste yumurtlama bitene kadar mı beklenmeyen adet tarihine 😅kadar mı

Aşko bu benim liste 21. Güne kadar çünkü doktor 21. Gün özellikle pcoslular için çok değerli demişti pcos yok ama bir kere denk geldim 20. Gün yumurtladığıma o yüzden garanti olsun dedim 14. Günü ve 21. Günü çok değerli diyor o günlerin etrafında muhakkak olmalı diyor 21. Günden sonra 8-9 gün beklemeye geçiyorum canım 30 günde bir adet oluyorum

Ya benım kocam istemiyo ikinciyi bana dedi bu ay yoksa bitti artık koruncaz dedi sanane diyom ben istiyom hee tabi diyo oldu ne gezebilcez ne biyere cıkıcaz bi taneyle zor başediyoz dedi o yuzdn tutmustur inşallah yoksa benımkı koruncak artık normalde adamlar doğur der ben zorla tecavüz ediyom adamı olsun diye😂😂

Ahahaha güldürdün beni🤣 evet genelde erkekler daha çok çocuk ister sizde tersi olmuş😃 inşallah tutmuştur tutmadıysa biraz numara yap üzülüyormuş gibi Ya ama üzülme tabi ikna etmeye çalışmak İçin kanına gir 🤣🤣🤣🤣

Canım bu doktor mfk yöntemi ayrıyeten kendi ürettiği ek takviyeleride var bitkisel hem vitamin içeren takviyeler onlarıda aldım kullanıyorum ama bu ilişki yöntemi için takviyeleri kullanmasanda uygulayabilirsiniz doktorun ilişki sıklığı önerisi bu şekilde
Anladım canım adet olursam bu yöntemi deneyeyim bide çok duyuyorum çünkü inşallah işe yarar sende de

Ahahaha güldürdün beni🤣 evet genelde erkekler daha çok çocuk ister sizde tersi olmuş😃 inşallah tutmuştur tutmadıysa biraz numara yap üzülüyormuş gibi Ya ama üzülme tabi ikna etmeye çalışmak İçin kanına gir 🤣🤣🤣🤣
Evdeki tüm kondomları sakladım ki istiyo bazen hayır diyom ya versene kızım diyo istemiyom diyo ne oluyo be diyom sana karı gibi nazlardasın 😂😂

Ay çok güldüm gece gece bizdede aynı siz gibi durumlar bide çocuk yok bizde eşim hiç takmıyor ben her ay ortalığı birbirine katıyorum bebek diye adam benden kaçmak için erken uyumaya başladı artık shahahshdh güldüğüme de bakma yaşayan anlar bende onlardan biriyimm😂

3-2-3-2 yapacaksın aşko yedide bitse sekizde bitse 3-2-3-2 he bunu tersine çevirerekte yapabilirsiniz diyor 2-3-2-3 şeklinde herkes için geçerli yani ama gerek yok aşko adet bitimi 3 gün sonra ideal geldi bana çünkü adetten sonra kuruluk oluyor iki değil üç gün sonra daha kolaylık oluyor sen 3-2-3-2 den şaşma
Teşekkür ederim bebeğim anladım şimdi bende 3-2-3-2 yaparım hesaplamalara göre zaten yumurtlamaya denk geliyor gibi 😍😍
Dikkat et kendine yat dinlen yorma biraz sancılı ve ağrılı benim ki düşerken canım çok acımıştı hissediyorsun o hissi benim avuç içimi dolduracak kadar bir kan pıhtısıydı 5-6 hafta arasıydı
ay canım çok üzüldüm ya seninki daha büyükmüş ağrısı da daha çoktur eminim 😥 evet evet hissettiriyor zaten bugün gün boyu kalkamadım ki hiç 😥 inşallah bu ay olacak kuzum ❤️

Anladım canım adet olursam bu yöntemi deneyeyim bide çok duyuyorum çünkü inşallah işe yarar sende de

İnşallah canım evet öneririm yani düşününce bana çok mantıklı geldi sperm bizim içimizde 3 gün canlı kalabiliyormuş üstelik bekleyen sperm miktar olarakta daha fazla ve daha güçlü oluyor her gün değerlendirme olunca o sıvı oluyor onun içinde sperme çok az rastlanıyor beklemiş olması gerekiyor diyor oda mantıklı kafama bayağı yattı yani şöyle 3 gün canlı kalıyorsa her ihtimalde 3 yada 2 gün içinde yumurtlama gerçekleşse bile yumurta spermle karşılaşmış olacak yani oldukça mantıklı oluyor mesela bak dün değerlendirme günümdü dün gece değerlendirme oldu bugün yumurtlama akıntısını gördüm yarın da değerlendirme günüm çatlamaya denk gelmiş olacak her türkü denk geliyor Yani

Back
X