Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım evet öneririm yani düşününce bana çok mantıklı geldi sperm bizim içimizde 3 gün canlı kalabiliyormuş üstelik bekleyen sperm miktar olarakta daha fazla ve daha güçlü oluyor her gün değerlendirme olunca o sıvı oluyor onun içinde sperme çok az rastlanıyor beklemiş olması gerekiyor diyor oda mantıklı kafama bayağı yattı yani şöyle 3 gün canlı kalıyorsa her ihtimalde 3 yada 2 gün içinde yumurtlama gerçekleşse bile yumurta spermle karşılaşmış olacak yani oldukça mantıklı oluyor mesela bak dün değerlendirme günümdü dün gece değerlendirme oldu bugün yumurtlama akıntısını gördüm yarın da değerlendirme günüm çatlamaya denk gelmiş olacak her türkü denk geliyor Yani
Ayyy gerçekten böyle düşününce çok mantıklı gün aşırı yapınca ben bile fark ediyorum o sprem belli bi süre sonra su gibi oluyor . Buda etkiliyor tabi hızını sayısını . Kaç güne bir değerlendirme oluyor

Ayyy gerçekten böyle düşününce çok mantıklı gün aşırı yapınca ben bile fark ediyorum o sprem belli bi süre sonra su gibi oluyor . Buda etkiliyor tabi hızını sayısını . Kaç güne bir değerlendirme oluyor
Adetin yedinci gün bitiyorsa yedinci gün ilişki ilişki günü ama sekizinci güne sarkıyorsa 8. Gün leke bile olsa muhakkak ilişki Yani
Adet bittiği gün ilişki ardından
3 gün sonra ilişki
2 gün sonra ilişki
3 gün sonra
2 gün sonra

Ay çok güldüm gece gece bizdede aynı siz gibi durumlar bide çocuk yok bizde eşim hiç takmıyor ben her ay ortalığı birbirine katıyorum bebek diye adam benden kaçmak için erken uyumaya başladı artık shahahshdh güldüğüme de bakma yaşayan anlar bende onlardan biriyimm😂
Hahahahah arkadaşlarım bana sen iyice sapık oldun diyo alakası yok bebek istiyoz 😂😂😂

Suan bata 2 gün kaldı ve bugün sağ kasığımda ami hareketlerde saniyelik kramp girip cıkmaya basladı zaten 10 gündür göğüs uçlarım çok acıyo yeminle kadın olmak çok zor
Canım çok yoğun mesajlaşma olunca bazen etiketliler bile düşmüyor bize yoksa niye sana cevap vermeyelim burda hepimiz birbirimize desteğiz 😍😍 kuzum valla artimedi ben çok beğeniyorum bugün adet olmadan önce yaptım kaç saat geçmesine rağmen helal olsun dedim kuruma çizgisi bile çıkarmadı 👍🏻 Bence sen bata yakın tekrarla çünkü kaset testle daha yüksek hcg değerini algılıyorlar. Ama az önce attığın resimde yani testi yaptıktan sonra hemen çekmişsin galiba orada bariz belli silik çizgi inşallah bebiş seninledir ve bize güzel haberi verirsin bebeğim birşey olduğunda da etiketi bas yavrum biz hemen cevap veririz 😘❤️😍

Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
@iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️
Ay kuzum bence yapmalısın zaten erken gebelik testi 2-3 gün öncesinde çıkartır varsa eğer 😍❤️ Bu zamana kadar yaptın mı hiç ? Korkma bebeğim varsa çok çok seviniriz yoksa da yolumuza tam gaz devam ederiz hiç üzülme bebeğim ❤️😍 yarın yaptığında muhakkak etiketle bebeğim merak ederim inşallah günümüz güzelleşir haberinle 😍

Aşko bu benim liste 21. Güne kadar çünkü doktor 21. Gün özellikle pcoslular için çok değerli demişti pcos yok ama bir kere denk geldim 20. Gün yumurtladığıma o yüzden garanti olsun dedim 14. Günü ve 21. Günü çok değerli diyor o günlerin etrafında muhakkak olmalı diyor 21. Günden sonra 8-9 gün beklemeye geçiyorum canım 30 günde bir adet oluyorum
Ya aşko bende onu soracaktım ay bitimine kadar değerlendirme yapmıyorsunuz demi bende belli bir süreden sonra mesela son bir hafta kala beklemeye geçiyorum değerlendirme yapmıyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum

Ben haziranda takvime göre denedim ama çok az olmadı tabi. Temmuz ovulasyon testini anlamadım 😂 Ağustos ovulasyon güzel çalıştı 😂
Kuzum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍 kaç aydır deniyordunuz istiyordunuz ve hamile kaldığın ay nasıl değerlendirme yaptın ekstra birşeyler yaptın mı bizi bilgilendire bilir misin 😍

Canım çok yoğun mesajlaşma olunca bazen etiketliler bile düşmüyor bize yoksa niye sana cevap vermeyelim burda hepimiz birbirimize desteğiz 😍😍 kuzum valla artimedi ben çok beğeniyorum bugün adet olmadan önce yaptım kaç saat geçmesine rağmen helal olsun dedim kuruma çizgisi bile çıkarmadı 👍🏻 Bence sen bata yakın tekrarla çünkü kaset testle daha yüksek hcg değerini algılıyorlar. Ama az önce attığın resimde yani testi yaptıktan sonra hemen çekmişsin galiba orada bariz belli silik çizgi inşallah bebiş seninledir ve bize güzel haberi verirsin bebeğim birşey olduğunda da etiketi bas yavrum biz hemen cevap veririz 😘❤️😍
İnşallah hayırlı haberi veririm rabbim sizede en kısa zamanda bir evlat nasip etsin isteyen herkese elini boş bırakmasın😍❤️❤️

Ya aşko bende onu soracaktım ay bitimine kadar değerlendirme yapmıyorsunuz demi bende belli bir süreden sonra mesela son bir hafta kala beklemeye geçiyorum değerlendirme yapmıyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum

Yok aşko 21. Günden sonra bırakıyorum bende zaten mfkdan 21. Günü duymadan önce bi ay 20. Gün yumurtladığımı görmüştüm mfkdan öncede böyleydim Yani son bir hafta bekleme süresi olarak bırakıyorum he ilişki olursa öylesine keyfi falan oluyor ama değerlendirme maksatlı değil Yani yada ekstra yumurtlama akıntısı gibi görürsem direkt değerlendiririm🤣🤣🤣

Yok aşko 21. Günden sonra bırakıyorum bende zaten mfkdan 21. Günü duymadan önce bi ay 20. Gün yumurtladığımı görmüştüm mfkdan öncede böyleydim Yani son bir hafta bekleme süresi olarak bırakıyorum he ilişki olursa öylesine keyfi falan oluyor ama değerlendirme maksatlı değil Yani yada ekstra yumurtlama akıntısı gibi görürsem direkt değerlendiririm🤣🤣🤣
Anladım aşko bende 21 de bırakayım ya ondan sonrası keyfi olsun 🤣🤣🤣 21 den sonra da yumurtlama olmaz herhalde yoksa iyice gecikme olur yaniiiii 🤣🤣

Anladım aşko bende 21 de bırakayım ya ondan sonrası keyfi olsun 🤣🤣🤣 21 den sonra da yumurtlama olmaz herhalde yoksa iyice gecikme olur yaniiiii 🤣🤣

Aynen aşko 21 den sonra genelde olmaz pcos falan yoksa yani ben işte 20. Gün yumurtlama gördüğüm ay geç adet olacağımı bildiğim halde 4 gün gecikme olunca insan heyecanlanıyor koştum gittim kan vermeye boyumun ölçüsünü aldım döndüm🤣🤣🤣🤣

Aynen aşko 21 den sonra genelde olmaz pcos falan yoksa yani ben işte 20. Gün yumurtlama gördüğüm ay geç adet olacağımı bildiğim halde 4 gün gecikme olunca insan heyecanlanıyor koştum gittim kan vermeye boyumun ölçüsünü aldım döndüm🤣🤣🤣🤣
Yok aşko pcos yok bende ama yine de bir iki değerlendirme daha eklerim ne olur ne olmaz diye 🤣🤣🤣 zaten çok hevesliyiz her gecikmede heyecanlanıyoruz 🤣🤣

Back
X