Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşko pcos yok bende ama yine de bir iki değerlendirme daha eklerim ne olur ne olmaz diye 🤣🤣🤣 zaten çok hevesliyiz her gecikmede heyecanlanıyoruz 🤣🤣

Ya benim çok düzenliydi alışık değildim korunmayı bırakınca erken geç oynamalar olmaya başladı bazen aman napim heyecan oldu 🤣🤣

Ya benim çok düzenliydi alışık değildim korunmayı bırakınca erken geç oynamalar olmaya başladı bazen aman napim heyecan oldu 🤣🤣
Benim korunmayı bırakalı ilk defa gecikmem oldu yoksa yine düzenliydi ama herkes diyor korunmayı bırakınca düzeni bozuldu diye aşko ama inşallah öyle bir düzeni bozulur ki 9 ay gecikir 😍😍❤️
İnşallah canısı ya umutluyum bu aydan her aydan umutluydum ama bu ay başka bir umut var içimde🤲🏻🥰❤️ Dikşınlandın galiba🤣
Ay evet ya ben sizden bu ay farklı umutluyum inşallah kuzum güzel haberi vereceksin 😍😍

Benim korunmayı bırakalı ilk defa gecikmem oldu yoksa yine düzenliydi ama herkes diyor korunmayı bırakınca düzeni bozuldu diye aşko ama inşallah öyle bir düzeni bozulur ki 9 ay gecikir 😍😍❤️

Ay evet ya ben sizden bu ay farklı umutluyum inşallah kuzum güzel haberi vereceksin 😍😍

İnşallah kuzuuum inşallah 9 ay demişken bu ay 9. Ayımız hayırlısı ile 9. Ayda tutsa 9 Aydada çıksa hobaaaa🌸🥰🤣🤣🤣

İnşallah kuzuuum inşallah 9 ay demişken bu ay 9. Ayımız hayırlısı ile 9. Ayda tutsa 9 Aydada çıksa hobaaaa🌸🥰🤣🤣🤣
Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzum ❤️❤️😍 olacak olacak inşallah hissediyorum diğer ay bide kimyasal oldu ondan sonra kolay oluyor diyorlar bakarsın bide oluyormuş bu ay 😍😍

Ayyyy inşallah ya çok güzel bir denk geliş olur kuzum ❤️❤️😍 olacak olacak inşallah hissediyorum diğer ay bide kimyasal oldu ondan sonra kolay oluyor diyorlar bakarsın bide oluyormuş bu ay 😍😍

Ayyy havalara uçarım mutluluktan aşkooo 🤲🏻😍😍bak yine bi gaza geldim her ay çok uçma çakılıyorsun diyorum kendime ama duygularıma hakimde olamıyorum

Ayyy havalara uçarım mutluluktan aşkooo 🤲🏻😍😍bak yine bi gaza geldim her ay çok uçma çakılıyorsun diyorum kendime ama duygularıma hakimde olamıyorum
Ya ama umutlanmakta çok güzel oluyor hemen hayallere dalıyorsun çok güzellll 😍😍 Rabbim en kısa zamanda hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin yaaaa 😍😍😍

Ahahaha😂😂 bende yine uyuyamıyorum bir sigaraya daha çıkıp sonra uyucam inşallah ya uyku düzenim bozuldu resmen🤣
Hayır ekşınlarken aklıma zngldak geldi bütün konsantre gitti az kalmıştı kahkahayı patlatcaktım benimki aha karı delirdi demesin diye gülemedim de içimde kaldı 🤣🤣🤣🤣

Back
X