Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan korku var icimde nasil cesaret ederim bilmiyorum canim. 🥹 Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik versin 🤲
Geçicek geçicek o korkuda daha çok yeni böyle hissetmen normal 😔 gün gelicek burda güzel haberleribi alıcaz senin🙏🙏 amin rabbim herşeyden önce sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkese 🙏

Bu ay ikinci ayım aşko ay bilmiyorum büyük hissediyorum kutumda ahahaha🤣🤣🤣
Oy oy oy zaten üç ay diyor mfk
İns bu ay olmustur hiç ara vermeden devam ettiniz mi mfk ya naısl oluyor cano mesela ben mesaj attım devam edicekniyim ful bana şey yazmıs kutu bitene kadar devam demiş adet olsam diyelim öbür aya direk devam edilir mi pahalı bide 😂 vay anasını almadım almadım fiyatları çıktı öyle aldım

Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallah
toparlarsın hiiçç uzme tatlı canını,
psıkolojısı cok zor ılk gunler haklısın anlıyorum senı ama inşallah bundan sonra sağlıkla nasıp etsın Allahım..

Çok iyi yapmışsınız canım inşallah çocuklu günlerde de güzel güzel gezersiniz. Bir kaç dr bulacağım hangisi içime sinerse onunla yoluma devam ederim nasipse dua et bana olur mu? Çok üzüldüm gece yatamadım hiç
Etmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. M MiuLego partalina_ partalina_ Lale95 Lale95 sen için sürekli bakınıyorum güzel haberler var mı diye. Doktor gerçekten çok önemli içine sinen bir doktor bul mutlaka kuzum.

Günaydınnnn ben deli gibi cumaya gün sayıyorum sağlıklı oldugunu öğreneyim diye 😍 sen nasılsınnn
Bildiğin gibi içimdeki minikle bozdum kafayı kontrol gününü bekliyorum 😍 sen naslsn
Ohh çok iyi geçmez şimdi günler 🥰💃🏻Şükür canim iyiyim , oğlanı yüzme dersine götürdüm oturdum şimdi bekliyorum

Aşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay 🌸🥰❤️
kız o tiradoxin i kullanbiliyor musun? Onun tadı ne iğrenç ya kusacaktım ben ıyyy. Benimki de demesin mi bozuk kayısı gibi tadı ki cidden öyle. Gitmiyo da ağızdan o tat. Ben kullanamıyorum

Merhaba siz ya da çevrenizdeki birileri kullandı mı işe yaradı mı
Merhaba günaydın kuzum,hayir canim ben diğer ürünleri kullaniyorum ama gerçekten çok yararli
Doktorun sayfasinda çok okudum yıllardır tedavi görüp enfeksiyondan kurtulamayanlar İnnozpro içmiş ve geri dönüş yapmişlar

Etmem mi canım ederim tabi ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız zaten. M MiuLego partalina_ partalina_ Lale95 Lale95 sen için sürekli bakınıyorum güzel haberler var mı diye. Doktor gerçekten çok önemli içine sinen bir doktor bul mutlaka kuzum.
bi başarabilirsem hamile kalmayı doktorunu falan soracağım zaten sana , daraltacağım biraz. Ama o ilk adım olmuyor. Bu ay da olmadı yarın regl günüm. Umutlar diğer aya kaldı

Aşko bi tek athena yok bende eş paketi panacea bee fodega minera flora tıradoxin benim ek olarak advictor adendo eşimde ek olarak azoperm kullanıyor hayırlısı olur inşallah bu ay 🌸🥰❤️
Kiz nasilsin?Atesli zngldkli🤣🤣🤣tirodoxin ne için kullaniyordun?ben tiroid hastasiyim tsh yüksek olduğu için yıllardır ilaç kullaniyorum bilemedim şimdi bende mi alsaydim ki 😐😐

Kiz nasilsin?Atesli zngldkli🤣🤣🤣tirodoxin ne için kullaniyordun?ben tiroid hastasiyim tsh yüksek olduğu için yıllardır ilaç kullaniyorum bilemedim şimdi bende mi alsaydim ki 😐😐
o iyot ile ilgili bir takviye demişti hoca bir canlı yayınında. İyot vücudumuz için çok önemli falan filan konuşuyordu. Tam anlamadım bu kadar duydum

Günaydın canim nasilsin? minnak bebişin nasıl?Allah razi olsun duaların için 🤲🏻 inşaallah bu ay sonu bende mucizeme kavuşurum
İkinci eş paketini içiyorum galiba dün çatladi yumurtam

bi başarabilirsem hamile kalmayı doktorunu falan soracağım zaten sana , daraltacağım biraz. Ama o ilk adım olmuyor. Bu ay da olmadı yarın regl günüm. Umutlar diğer aya kaldı
Sen hayırlısı ile gebe kal ben daralmaya razıyım :)) İnşallah Ekim güzel haberlere vesile olur. Mfk kullanmaya devam mı kuzum

o iyot ile ilgili bir takviye demişti hoca bir canlı yayınında. İyot vücudumuz için çok önemli falan filan konuşuyordu. Tam anlamadım bu kadar duydum
Anladim canim benim teşekkürler geri dönüş için 🫶🏻
Senin bat yarinmiydi?bi belirti falan varmi?

Back
X